Miten saada isompi muna karva pimppi

miten saada isompi muna karva pimppi

Mun tyttökaverikin tykkää sen koosta. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ite oon 12v ja muna on seisokis 14,5cm. Oon 13v kohta 14v ja muna on 13cm pitkä ja ympärysmitta on 11cm. Ja onhan tää nyt aika pieni ja pelkäänki et seei enää kasvais. Itse asiassa sulla on keskikokoinen jo nyt ja voi vielä jonkun verran kasvaakin.

Mä täytin maaliskuussa Itelläni on levossa 9,5 cm ja kovana 16 cm. Ps oot huono kusetttaa. Älä välitä noista muiden jutuista. Kyllä se vielä kasvaa ja voi kasvaa tosi isoksikin. Tosi isoja pippeleitä täällä 13 vuotiailla, olisiko vähän laitettu lisää senttejä??? Olen 13 ja elokuussa täytän Nyt pippeli levossa 4cm ja kovana 9cm. Juu oon ite 14 v ja mä oon cm pitkä ja mu penis on 14 cm mun mielestä hyvän kokonen yli suomen keskiarvon ja suomen keskiarvo on Kelpais kyllä' mulle,ihan hyvä voisin imee sut taivaaseen..

Aattelin täs et onks liia pieni cm pitkä ja En tiedä mistä asti nää mittaa, mutta kyllä on huimia mittoja ikäsilläkin. Taitaa olla joillain lipsahtannu mittanauha perseeseen asti ;.

Ihan hyvät mitat suomalaiselle. No ei toi 6cm vakuuta,mutta sulla on aikaa kasvaa. Ei kenelläkään oo liian pieni,se on vaan pieni osa ihmissuhteista mitkä perustuu seksiin. No ihan sun ikäiseks just normi mitat Mullakaan oo kun 13,5 cm,eikä varmaan enää kasva. Kukaan ei oo koskaan valittanut koosta.

Kestävyydessä mulla on vielä parantamista,mutt edetään. Mut Millo dickki niiku alkaa kasvaa. Onhan se jo kasvanut, pikkulapsilla on alle 7cm. Juuri 13 täyttäneelle ok ja varmasti kokoajan kasvaa vai millon murrosikä on alkanut? Kestävyys paranee kokemusten myötä.

Noh ei se yhdessä kesässä välttämättä täytee mittaa kasva: D Kato nyt pari vuotta. Mut oot keskimääräistä edellä jopa noitten tietojen valossa. Kestävyyden parannus - tarkotat varmaan et kuinka kauan mulkku jaksaa jyystöä. Se on yksilöllistä, harjottetulla ja kokemuksella oppii parhaat niksit.

Sit voi vaihtaa otetta ettei kokoajan koske terskaan ja esinahan kärkeen vaan vaikka vatkaa varrella. Muna 12cm ja 13v Karvoja on ja muutenki ääneurros alkanu ja semmost et Millo se alkaa kasvaa niiku aikuisen kokoon?

Jaa,ehkä kun alat tulla aikuisen ikään. Odottele vaikka viisi vuotta,niin eiköhä se sitten jo ala olla mitoissaan. Nii pikkuskideillä on jotai alle 10cm erektiossa. Ota nyt ihan rauhassa juhannuksena voi hyvällä tuurilla olla 15cm luokkaa jo eläkä päästä talven pakkasilla munia jäätymään eli kantsii käyttää pitkiksii. Vaikuttaa ainakin lepokokoon nii ei mee sillaseksi katkaravuksi. Itse olen 16v ja on 16,5cm. Joo oo itekki 13 ja nytkin mulla on muna kädessä.

Runkkaan aika paljon ja karvoja on kyl palleis mut muna on seisokis aika pieni. Siis oikeasti tälläinen paskamyrsky peniksen koosta? Mitä väliä peniksen koolla loppujen lopuksi on? Keskiverto pituus suomalaisilla miehillä on noin 12,5cm ja sen kokoinen on hyvä. Naisen vaginaan ei mahu kuin cm pitkä penis kokonaan joten jos on 20cm penis siinä on "ylimääräistä ja turhaa" 7cmcm.

Jokaisella on juuri oikean kokoinen ja näköinen. No kuinka pitkä sulla sit on seisokis? Setälle kelpaa kaikenkokoiset pienet ja isot pippelit. Saatteko te mielihyvää tosta munan koon valehtelusta? Itellä on 16cm levossa ja 25 jäykkänä. Munas ei mahu ku puoliks sisälle eli pitäskö porata porakoneel perseeseen asti jatkoa ;. Mulla ois semmone kysymys et onks mun muna pieni stondis ku se on cm ja köysänä en oo mitannu karvat on mustii ja aik paljo niit o ja et kasvaaks se viel?

Ps oon 13 v ja just alottanu seiska luokan. Mitä pienempi sen parempi. Joo on tosi isoja pippeleitä täällä 13 vuotiailla, oon 13v. Siellä annetaan terapiaa pikkukikkelisille jotka eivät saa edes kissaa tyydytetyksi. Et sä tuu muijaa saamaan tolla koolla! Sä oot vaan vitsi niille. Muna pitää pystyy näkeen paljaalla silmällä! Jos siihen ei nopeesti tuu 10 senttii lisää, niin turha haaveilla naisesta!

Pillu palautuu alkuperäsiin mittoihin puolessa vuodessa, jos nainen vähänkään treenaa tai sitten joka tapauksessa. Meillä on 4 lasta, joten tuostakin on kokemusta. Milloin on liian isoa ja milloin liian pientä. Ei ole helppoa teidän naistenkaa elämä. Saanko ehdottaa sinkkunaisille,tatuoittakaa otsaanne täydellisen peniksen mitat,niin loppuu tämä paskanjauhanta,säästyy noloilta ja hankalista tilanteista naiset että miehet.

Onko täällä kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia: Edellisellä poikaystävälläni oli niin paksu, että se ei mahtunut kunnolla sisään. Asetuin päälle, jotta sisäänmeno olisi helpompaa. Istuin koko painollani ja emättimeni suuaukko repesi välilihan puolelta.

Sattui niin paljon ettei voitu jatkaa. Lopetin suhteen koska emme voineet harrastaa seksiä ollenkaan. Aian kun olen nykyisen miesystäväni kanssa yhdynnässä, haava aukeaa uudestaan repeämiskohdasta. Olen asiasta kertonut miehelleni ja häntä ja minuakin vaivaa koska haava muistuttaa erityisesti häntä siitä että sisälläni on ollut jotain todella valtavaa.

Itselläni kyseinen elin on kyllä aika iso, sellaista henrisaari-mattinykästasoa. Voin kertoa, että pari kertaa poikamiesvuosina tulivat fysiikan rajat vastaan, kun nainen tunsi kipua tai uskoi muuten ettei se mahdu.

Samoin kortsut repesivät kerran pari, mikä johtui ehkä huonosta tekniikasta. En ole koskaan ollut kenenkään oikeasti hennon, esim. Joskus ongelmia , Emme ole poikakaverini kanssa vielä olleet varsinaisessa yhdynnässä, mutta muuten peuhatessa on tullut huomattua että hänenkin vehkeellään näyttäisi olevan kokoa enemmän kuin olisi tarvis ja vähän hirvittää ja epäilyttää että tuleekohan yhdynnästä edes mitään, ja just tollanen repeäminen pelottaa. Siksi tänne palstalle eksyinkin, lukeakseni muiden kokemuksia.

Vaimon käsi ei myöskään ylety varren ympärille ja varsinkin terska on tosi suuri. Pituuttakin on niin että varovainen pitää olla. Kyllähän ne pari neitsyttä, jotka ovat vehkeeni nähneet ovat molemmat olleet aivan kauhuissaan.

Vaimon kanssa tosin vasta siinä vaiheessa kun perääntyä ei enää voinut, vaan oltiin jo naimisissa. Kyllä ne vaimon paikat siitä venyi. Ne joita pelottaa ottakaa vain rento asenne ja paljon rasvaa mukaan. Kuivaan ei kannata antaa laittaa. Ja myöhemmin huomaatte iso on. Kai se mahdollista on jollain toisella, mutta tuntuu hassulta, että paksuus koituisi ongelmaksi.

Olen sellaista todella suurta mustaa dildokin kokeillut paljon paksumpi kuin yhdelläkään miehellä , ja isompikin vielä menisi. Ei ole yhtään miestä tullut vastaan, jolla olisi juuri paksuus ongelma. Pituus sitten onkin eri juttu -- kun nostaa lähetyssaarnaajassa jalat tai mies panee takaa hiukan viistoon toinen polvi ilmassa , liian pitkä on ottanut "pohjaan" tai johonkin vastaavaan kiinni, ja aktin jälkeen on hiukan kohdussa tuntunut kipua.

...

Seksiseuraa hämeenlinna huora turku

Kotimaista seksiä beautiful japanese Mutta kun omistaa tuollaisen taikasauvan, niin tyytyykö hän olemaan ainoastaan minun kanssani, vai jakaako hän onnea kenties tietämättäni muillekin. Yli 20cm peniksiä ei ole kuin muutama maailmassa Sun pitää vaa oottaa kyllä se varmasti kasvaa! Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Saanko ehdottaa sinkkunaisille,tatuoittakaa otsaanne täydellisen peniksen mitat,niin loppuu tämä paskanjauhanta,säästyy noloilta ja hankalista tilanteista naiset että miehet. Olet joko venytellyt penistäsi kunnolla 7 vuotiaasta asti, tai puhut täyttä paskaa.

Miten saada isompi muna karva pimppi

joulukuu ei hätää viiriäisen muna on 3cm joten sulla on puolet isompi oo kiitollinen(: kuinkakohan Joko olet pikkupoika 5 sentin munalla tai tyttö ilman karvoja. "Et tuu koskaa saamaa pimppiä, kaikki tytöt nauraa sulle" Hei herää?!. elokuu uudella miesystävälläni on todella iso. menneenä viikonloppuna olimme on olla miehen päällä ja säätää itse, kuinka syvällä ja miten haluat kalun ottaa. Kuinkas iso muna sulla Xy1 on kun noin tiedat kokemuksesta?. Useita lapsia synnyttäneillä ja paljon munaa saaneilla naisilla parhaat pillut. Roikkuvat ja isot Iso väljä pillu josta ei ole ikinä ajettu karvoja, on parasta mitä mies voi saada. Siihen vielä Koita opettaa häntä miten pillua nuollaan. Mieheni ei.