Päiväkahvit tampere anaboliset steroidit pakkotoisto

Ennen tykkäsin itsekin lenkkeillä, mutta sitten alkoi tulla ongelmia jaljojen kanssa tuntui nivelissä ja jalkoja särki, oli vähän pakko sitten lopettaa se homma. Nyt oon harjotellut sit astumaan ensiksi isovarpaalla ja sit vasta muu jalka: D En tiedä o ko vielä juoksussa auttanut, kun en oo juossut.

Tätä ongelmaa mullakaan ei tuu pyörräillessä eikä crossailessa. Nyt kun lumet sulaa niin näkee sit mites on juoksun osuus. Ne myös sano et mun nilkka törähtää luiden kanssa ja siks varmaan just sattuu aina juosta.. Mut pitää lähtee kehittelee niit lihaksia Haluan et peppuni "kiristyisi" ehkä sentin? Oon tyytyväinen sen muotoon ja pyöreyteen, eli tarkotan tolla et en haluu lihaksia sinne SITÄ ettei se isontuis tai kohoais. Haluisin vaan et se iho pepusta vähän kiristyis, niin kun aurinko paistais niin ei näkyis sellareita eli ryppyi pakarois.

Mä käytän sitä jalkaprässiä mis on painot valmiina ja tökkään sen tapin oikeeseen kohtaan. En viitti käyttää sitä mihin ladataan painoa valmiiksi, koska se on semmosessa salissa jos on hirveesti hemo bodaajia ja se on aina varattu Tänään olis sit crossailut, vatsat, selät ja rinta!

Mäki ajattelin et tää ois enemmänki just inside, jos oppis tuntee ja muistaa ihmiset, et mitä kukin treenaa ja yrittää saavuttaa. Ois helpompi pysyy perässä: DD Toki jos joskus keksitään pelkästään ihoa treenaava urheilumuoto niin sitä sitten Ja anteeksi jos vastasin vaikka Madissonille osoitit tuon viestin: Unipeitto mun mielestä jos haluat pepun ihoa "kiristää" niin siinä tapauksessa menet joko pepunkohotukseen vrt.

Mut samanlailla ihohan ''kiristyy'' ja selluliitti katoaa, kun treenaa vaikka vatsoja? Emmä mihinkään pepunkohotukseen oo kuitenkaan menossa: D Siis sitä sellaria ei oo todellakaan paljon. Kukaan ei oikein taida tajuta mun pointtia tässä asiassa: D Ehkä toi on lähinnä just et pitää sit treenata sinne jotain lihaksia, että peppu kasvaa ja näin kimmoutuu? Onko tää inside, vai voiko ihan vapaasti tulla juttelemaan? Tänään tuli postissa Workout Intra, eli siis sitä tänään kokeilemaan!

Testiin pääsee myös tänään uusi sykemittari ; jos siis kerkeen sen opettelemaan ennen salia!! On se muuten kumma, että heti kun noi herkut sallii niin niitä ei tee edes mieli. Kumpa olisin tajunnut tän heti joululoman jälkeen!! Tänään töissä oli juustokakkua työkaverin ''kunniaks'' ja sitä sit piti maistaa pala.

Se oli kyllä todella hyvää, mut yksikin pala oli näköjään liikaa, koska tuli sen jälkeen hirveen ällö olo. Ja nyt ei tee sit mieli syödä yhtään mitään: Unipeitto, Millainen sykemittari sulla on? Pitäisiköhän tästä tehdä inside ja jos porukkaa tippuu pois, niin voisi otsikkoon laittaa "tervetuloa myös uudet mukaan" tms. Nyt meillä on ainakin omasta mielestäni mukava porukka ja ihan mahtavaa kun joka päivä tulee viestejä tähän keskusteluun..

Tänään olisi ohjelmassa vatsa- ja selkälihaksien treenaus. Hei nyt en muista, onks täällä jo ollut jotain puhetta palautusjuomista, proteiinijauheist yms muusta sellasesta? Mä en oo koskaan mitään tollasia käyttänyt, että onks niistä jotain hyötyä ihan normitreenaajalle? Mulla nyt on ainakin sellanen fiilis että ihan hyvin palaudun joten ei varmaan sitte palautusjuomasta mitään hyötyy olis?

Jonkun naisen blogia vissiin taisin lukea, ja hän sinne kirjoitti että ilman palautusjuomaa koko treeni on turha Oon kuullut tästä kaikenlaisia mielipiteitä. Pitääjö tämä mukamas paikkansa? Nyt joku kertoo mulle. Ite pudottelen painoa ja mulla olis vielä tavotteena sellanen kg. Nyt vasta vajaa 2kk sitten oon ottanut aktiivisen saliharjoittelun mukaan elämääni.

D Ja siksi kiinnostaakin tietää, saanko mitään hyötyä kuntosaliharjoittelusta vaikka toki se aina parempi kun kotona maata soffalla läppärillä? Emmanen, laihduttajalle salitreeni on erityisen tärkeää. Mun mielestä ei kannata edes laihduttaa ilman salitreeniä ellei sitten oikeasti ole pakko vammojen tms. Salitreeni ei itse treenin aikana kuluta yhtä paljon kuin aerobinen liikunta mutta siitä aiheutuva jälkipoltto on suurempi. Tämä ei kuitenkaan ole treenin ykkössyy vaan lihasmassan ylläpito tai aloittelijoilla jopa kasvu.

Miinuskaloreilla treeni yhdessä fiksun ruokailun kanssa ylläpitää lihasmassaa ja suurin osa poistuneesta painosta on rasvaa. Saraa, mä oon huomannut lihasten kipeytyvän nopeammin, kun ottaa palautusjuomaa ja sitä kautta pääsee taas nopeammin treenaamaan. En tiedä kuinka merkittäviä erot oikeasti ovat ja onhan se mukavampi juoda treenin päätteeksi palautusjuoma kuin mutustaa tonnikalaa ja banaania pukkarissa: D tuo bloggaajanaisen juttu on ainakin höpöhöpöä. Ja "mä oon huomannut lihasten kipeytyvän nopeammin, kun ottaa palautusjuomaa ja sitä kautta pääsee taas nopeammin treenaamaan.

D En nyt itse ihan sanoisi, että treenistä ei ole mitään hyötyä ilman palautusjuomaa, mutta kyllä siinä kuitenkin jotakin perää on. Kunnollisen salitreenin jälkeen lihakset tarvitset energiaa ja rakennuspalikoita, joita ne ovat kuluttaneet treenin aikana. Palautusjuomassa ne ovat nopeasti imeytyvässä muodossa, ja siksi se on kiinteää ruokaa parempi vaihtoehto. Tärkeintä kuitenkin olisi saada välittömästi treenin jälkeen jotain sinne kroppaan, ja kunnon ateria sitten myöhemmin.

Joten normitreenaajallekin se palautumisjuoma on kyllä todellakin suositeltavaa! Huomenna olisi luvassa lepopäivä. Kaikista karmein maistamani taas on UFS whey Mulla meni ihan kivasti tänään päivä, kävelin salille ja takas ja itse salilla rinta- ja selkätreeni.

Ylätaljaa vetäessä latasin hetken mielijohteesta kunnolla painoja reippaasti enemmän verrattuna aikaisempiin painomääriin ja avomieheni, joka käy samalla salilla, tuli kattoon kun vetelin 15kpl ja repesin nauramaan ja oli pakko lopettaa se sarja siihen.

Tuntui kun olisi ilmaa vedellyt siinä. D Outoa sinänsä, kun olin jättänyt ylätaljan viimeiseksi liikkeeksi ja tuntui että paikat oli jo aika puhki. Joptain ihmevoimia selkeesti olin saanut.

D Aamulla olis seiskalta herätys kun lupasin lähtee miehen seuraks hammaslääkäriin. Se on toisella puolella kaupunkia ja kävellen on mentävä. Huomenna en kyllä salille taida läksii, toi pitkä lenkki riittäköön ja illalla pääsee sit saunan lämpöön rentoutumaan. Mäkin tykkään saunoa, mutta eipä ole mullakaan saunaa tässä 20 neliön lukaalissani: D Ei taloyhtiössäkään ole.

Mä tilailen fitnesstukusta Star Nutritionin jauheita. Tarpeeks hyvänmakusia mulle ja ihan hyvät hinnatkin mun mielestä. Tosin tällä hetkellä käytän Fastin Dietmixiä palkkarina pussi vetelee viimeisiään. Mulla oli tänään jalkapäivä. Hauikset ja rinta on vielä muussina eilisestä joten illemmalla menen vielä combattiin palauttelemaan jalat ja vähän vetreyttämään yläkroppaa.

Unipeitto, Siis haluat sun selluliitista eroon? Selluliitti nyt on kuitenkin ihan vaan rasvakudosta jossa aineenvaihdunta on hidastunut joten uskon, että se laihdutuksesi myötä siitä muutenkin häviää pikkuhiljaa kuten muukin rasvakudos kehossasi. Paikallista rasvanpolttoa nyt ei kuitenkaan ole eikä se selluliitti millään täsmäisku-persetreenillä häviä - valitettavasti.

Eli sinuna nyt vaan keskittyisin treenaamaan kunnolla ja kunnon painoilla, sulla ei lihas kasva jos olet vähääkään miinuksella , syö hyvin ja anna tulosten tulla sitten sitä kautta ilman turhia kikkailuja. Juu en siis ajatellutkaan mitenkään lähteä kikkailemaan.

Mietin tosiaan vai tota millasilla painoilla ja toistoilla kannattaa treenata. Mut musta tuntuu et löysin oman rytmin ja alottelen nyt sitten sillä. Ja nyt kun oon just laihtunu, niin musta tuntuu että mun peppu on paljon rumempi kuin ennen, ihan ku se ois vähän lätähtäny! Niiku alaspäin, et ei oo enää niin timmi ja "kohonnut" niin kuin ennen. Tosin voi olla että vaan kuvittelen. Mut alan nyt treenaamaan pakaroitakin ja katsotaan mitä alkaa tapahtumaan: Kokeilin eilen tota Workouy intraa samalla kun crossailin.

Puolessa välissä kun olin sitä n. Aloin sit vaan miettiä voiks se mitenkään johtuu tosta juomasta? Et kuuluuko tota vetää vaan kun treenaa lihaksia koska silloin ei ollut enää huono olo vai voiks sitä litkiä kun tekee aerobista? Mä kans tykkään käydä saunassa. Meillä on täs kämpässäki sauna, mutta kotona tuli käytyä melkee joka päivä rantasaunassa.

Nykyään lämmitetään kerran viikossa, kun säästetään sähköä poikaystävän kanssa. D Turhauttaa tää sairastaminen. Nyt jo neljättä päivää sohvalla vaan enkä kouluhommiakaan oo saanu tehtyä.

Pari viikkoa ois aikaa enää noille.. Oi saunaa rakastan minäkin! Tässä kämpässä on sauna melkeinpä joka ilta lämmitetään kun tuo mies on vielä kovempi saunoja.. D Kohta muutto ihanaan taloon järven rantaan ja saunahan löytyy onneks toki sieltäkin: Tänään oli pakko jättää treeni väliin kun kiitos naistenvaiojen on maha niiiin kipeänä ja olo muutenkin vähän inhottava: Mutta tää nyt kestää vain päivän - kaks: Nyt tässä vähän suklaalla hemmottelen itseäni ja kipeää vatsaa D Not so good, haha!

Mulla on Beurer PM Tosiaan eilen pääsin tätä kokeilemaan ja aika hyvältä vaikutti! Vaikka olikin niin halpa. Pitäis vaan noista englanninkielisistä ohjeista saada jotain selvää, kun haluaisin saada jotenkin näkymään sen kalorikulutuksenkin! Oli kyl kiva kattella sykettä ja nyt tietää tasantarkkaan kuinka kauan menee salitreeniin, ku ajastimen kans pysty pysäyttää ja jatkaa aikaa: D Onko sulla minkälainen?

Huono olo voi kyllä tulla itse treenistäkin. Mulla sitä esiintyy varsinkin jos aloitan jollakin liikkeellä joka nostaa sykkeen nopeasti korkealle ennen kuin olen kunnolla lämmennyt. Olen jounut treenien aikana aina pelkkää vettä niin en osaa sanoa voisiko huonolla ololla olla jotakin tekemistä noiden aineiden kanssa.

Sanooko ne ohjeet siinä purkin kyljessä jotain käytöstä? Itelläkin välillä tulee huono olo, jos alkaa heti vetää treenii täysii, mutta tää oli nyt erilaista huonoo oloa.

Päätinkin tän seurauksena, että crossailessa juon pelkkää vettä tota ei pystynyt ees paljon juomaan, joten vesi on parempi ja sitten kun vedän lihaskuntoa, niin käyn lisäämässä veteen tuota jauhetta: Itse tykkään myös saunoa, mutta sitä tulee tosi harvoin tehtyä. Yleensä kun käyn porukoilla viikonloppuisin, niin lauantaisin eksyn saunaan.

Mun mielestä kesällä mökkisauna on jotain niin ihanaa!! On ihanaa mennä saunasta terassille istumaan iltaa, olla vaan ja nauttia kesästä. Harmi vaan ettei tätä pääse muuten kuin kavereiden mökillä harrastamaan, jossa käydään ehkä kerran kesässä: Nyt kun muutan uuteen asuntoon, niin siellä on taloyhtiöllä sauna! Voisin ehkä jossain vaiheessa varata saunavuoronkin, mutta toisaalta pääsen kyllä ilmatteeksi porukoiden luona, joten onkohan siinä sitten järkeä.

Itseäkin kiinnostais tietää noita palautumisjuomista! Mä oon aina aatellut, että ne on pelkkää hölynpölyä kun aina lukee joistakin lehdistä kuinka ne on turhia jne Mutta voiko niistä olla sitten jotain haittaa?

Mua nyt kiinnostais kuitenkin ehkä kokeilla. Eli voiko palautusjuomia käyttää laihduttajat vai onko ne vaan lihasmassan kasvattajille vai wot? Pitääkö näitä kiskoa sitten joka treenin jälkeen vai tyyliin krt viikossa? Jos juon palautusjuoman, niin tarviiko sitten tunnin sisällä syödä jotain proteenipitoista vai korvaako juoma ruan?

Itsellä menee yleensä siihen, että kun lähden salilta, käyn pukkarissa vaihtaa vaatteet ja kävelen kotia. Sitten kotona menen suihkuun ja häärään ympäriinsä, teen joitakin askareita ja sit alan tekee ruokaa ja syömään. Eli mulla saattaa venyä se ruokailu salin jälkeen 1h-1½ päähän, vaikka yritänkin syödä heti kun tulen kotiin mutta kun haluan että kaikki on valmista ennen ruokailua, että kun ruoka on valmis voin vaan lösähtää sohvalle, syödä ja sieltä kömpiä sit sänkyyn.

Sit viime volissa tai pari takaperin puhuttiin aamupaloista! Alkaa nyt pikkuhiljaa kyllästyttämään tää aamupala. Tänään söin puuron kanssa raejuustoa ja leivän päälle laitoin paistetun kananmunan. Piti muuten hyvin nälkää! Mut kaipaisin ehkä jotain raikasta. Hedelmää tai jotain muuta kivaa. Saa ehdotella paljon kaikkea! Unipeitto, kyllä palautusjuomat soveltuu ihan kaikille.

Mullakin on tällä hetkellä dieetti meneillään, lihaserottuvuuden perään olen. Joka päivä siis kcal vajeella menen. Treenin jälkeen juon heti palkkarin Dietmix pukkarissa ja sitten kotiin tultuani syön heti aamupalan, eli noin 30min treenin loppumisen jälkeen.

Koska käyn aina aamuisin salilla niin samalla kommentoin tota aamupalajuttua. Eli mun ymmärryksen mukaan palkkarin ei koskaan tulisi korvata ateriaa vaan joku kunnon ateria pitäisi sitten syödä melkoisen pian treenin jälkeen. Joku viisaampi kommentoikoon tätä: Mutta joo, mun aamupala oli tänään esim.

Lisäksi Ehrmannin rahkajogurtti, kermaa ja mehutiivistettä. Kaloreita tosta tuli Jep, mä tykkään noista vhh-leivistä. Tuntui kun ois kaikki lällyimmät biisit miksattu ohjelmaksi. Olisin tehny treenin loppuun vielä pakarapotkuja taljassa, mutta kun ei se koipi noussu enää edes ilman painoja niin totesin että ehkä tämä nyt tältä erää riittää. D Mä juon noita palkkareita sillon kun vaan muistan ottaa niitä salille mukaan.

Mutta treenailen ihan yliopiston vieressä sijaitsevalla salilla, joten pääsen aina suoraan suihkun kautta opiskelijalounaalle. Saunomisestakin tykkäisin, mutta käyn pienellä salilla, jossa ei ole saunomismahdollisuutta, meidän kerrostalokämpässä ei ole saunaa ja taloyhtiön saunavuoroa ei ole varattu ja porukoilla tulee käytyä harvoin ja saunottua vielä harvemmin, joten eipä sitä tule usein harrastettua.

Ja sit heti kun pääsen kotiin niin syön jotain "oikeaa" ruokaa. Ja huh, tänää aamulla 8 pintaan tosiaan viimassa kiva 4km lenkki per suunta. Aivotkin meinas jäätyä, vaikka pidin pipoa ja huppuakin päässä. Muutenkin oonkin vaan löhönnyt kotona viltin alla ja saunonut.

Huomenna aamulla aattelin reippaana lähtee hoitaa viikon vikat treenti jalka pois alta niin pääsee viikonlopun viettoon sitten. Mitä tulee aamupaloihin, muakin kyllästyttää ne, vaikka kuitenkin mulla on muutama aamupalavaihtoehto enkä aina syö yhtä ja samaa.

Ja tuntuu että noi aamupalat olis kauheen isoja. Puuro edes raejuustolla ei pidä mulla kauheen kauaa nälkää, paistetut munat ja raejuusto pitää ihan hyvin, mutta kyllästyy äkkiä. Maitorahka ja banaani pitää nälkää tuntia, mutta kun vetää vielä näkkärin seuraks, nii nälkä pysyy vaikka kuinka kauan poissa.

Ennen söin yleensä aamupalalla 2ruisleipää päällisineen, ja nälkä ei ollut edes päivälliseen mennessä. En tiedä sitten mistä se johtuu, että mun kohdalla leipä pitää niin hyvin nälkää. Mitä sulla puolipurkkia raejuustoa tarkottaa? Itse voin tosiaan ostaa vain noita g purkkeja, koska ei oo isompia laktoosittomana.

Huomenna ajattelin kokeilla aamupalaksi: Sit vois vielä jonkun leivän vetästä. Katotaan kuinka pitkälle pötkitään.. Mustakin tuntuu, et mun aamupalat on hervottoman kokoisia ja siks pistää ärsyttää, kun tuntuu että nälkä on parin tunnin päästä. Kun mä niitä palautusjuomia kyselin, niin tietääkö kukaan mistä sais kokonaan laktoosittomia jauheita? Miksi sitä palautusjuomaa tarvii, jos ruoka ajaa saman asian vai ajaako siis ja ruoan söis heti kun pääsis kotiin treenaamasta?

Salilla meni 2tuntia ja voin sanoa että ehkä raskain salitreeni mun kohdalla ikinä oli tänään. Hiki roiskuis mutta maastaveto meni niin loistavasti että oon tosi tyytyväinen.

Nyt on jalat kyllä niin loppuun kulutetut, että saa tuntea jotain tehneensä. D Äsken oli mun viikon herkkuhetki. Kahvin kanssa pala taloussuklaata. Tuossa kuva itsestä nykyisellään, valitettavasti mitään verrokkikuvaa ei ole.

Ajattelin eka painaa juh4nin viestin kohdalla tota sydäntä, mutta jotenki tuntu häröltä. Joten saat ainoastaan virtuaalipeukun! Mulla ois tänään selkä ja pohkeet. Jospa menis paremmin kun viime viikolla Nyt ymmärrän, miks mun peppuni ei oo kehittynyt. En seisoskele koskaan bussipysäkillä niin ei tuu puristeltua pakaroitakaan sitte yhteen. Tuli tehtyä tämän toistokierron viimeinen ja raskain treeni. Vähän alkaa painaa mutta hyvin selvisi. Mites te, jotka teette dippiä ja leuanvetoa: Onpa tullut taas paljon viestejä lyhyessä ajassa.

Itse tykkään tosi paljon saunomisesta. Silloin kun asuin vielä vanhempien luona, niin lämmitettiin sauna todella monta kertaa viikossa. Nykyään en ole enää moneen vuoteen käynyt niin paljon saunassa, ehkä kerran viikossa, sillä omasta kodistani yksiö ei löydy saunaa. Ja tiettyihin kellonaikoihin saunassa ei ole yleensä muita, joten pystyy rauhassa saunomaan.

Juh4nille myös peukku täältä.! Unipeitto, Mulla on Beurer PM Mulla on tällä hetkellä kolmas sykemittari. Ihan ensimmäinen oli äidiltä lainassa, sellainen suht. Seuraava mittari oli myös Polarin todella perus laski kalorit, ajan Sitä seuraava oli Polarin FT60 http: Jos lähden lenkille, niin mukana on gps sykevyön kaverina. Tuohon Questiin saa mukavasti luotua omia ohjelmia, näyttää suuntaa antavaa palautumisaikaa yms.

Joten on mukavaa seurata kehittymistä, onnistumisia ja epäonnistumisia. Minullakin olisi tänään jalkatreenin vuoro. Saa nähdä pystyykö miten hyvän treenin vetämään, kun rakas lemmikkini kuoli tänä aamuna syliini: Mutta minulla liikunta ehdottomasti auttaa pahaan mieleen ja suruun. Kävin jo aamusta tekemässä aerobisena reippaan 50min kävelylenkin. Mulla oli tänään aamulla herätessä pakarat ja etu- ja takareidet niin kipeät etten päässyt ominvoimin sängystä ylös enkä vessassa pytylle istumaa.

Tuntee olevansa aika vammanen. D Eilen kerkesin ajatteleen, että lauantai-iltana vois mennä salille käsitreenin mutta taidan kumminkin jäädä suosiolla kotiin lepopäivää viettämään.

En tiedä mitä ihmettä salilla eilen tein, että oon tässä kunnossa. Ainoa poikkeus oli se, että kokeilin prässiä yhdellä jalalla. Emmanen, tuo on aina niin mukavaa, kun ottaa uuden liikkeen mukaan. Rasitus on erilaista, joten kroppa reagoi siihen tuolla tavalla: D joskus ollut viikonkin jalat kipeenä liikkeiden vaihtamisen jälkeen.

Mutta onneksi liikunta auttaa käsittelemään surua, kunhan ei sysää "maton alle" ja käsittelee asioita jossain vaiheessa Ensi viikolla pääsee taas salille treenaamaan. Mukavaa lauantaita ja viikonloppua kaikille, muistakaahan myös levätä.!

Ja SuklaaSuukolle kanssa jaksamisia vaikean tilanteen parissa. Olipa mälsät treenit taas. En tiedä mikä tässä selkäpäivässä nyt tökkii, mutta toka viikko putkeen kun ei vaan kulkenut. Jo heti ekoista maveista lähtien teki mieli lähteä kotiin itku silmässä kun ei vaan noussut.

Loppujenkin liikkeiden ajan oli vaan takaraivossa sellanen "huoh, oispa jo ohi" -fiilis. Ehkä ihan hyvään saumaan siis tulee ens viikon taukoviikko.

Eilen tuntu kyllä kovasti sisäreisissä, ku yritin niitä tehdä. Aika hyvin taas jumissa, onneks venyttely auttoi! Tänään vedin vettä crossin kanssa ja sitä intraa sit lihaskunnossa ja hyvin meni. Enää ei kiukuta ku lähtee kotiin. Tänään taas lauantaina, eli herkuttelua ja saunomista luvassa ; Vatsalihakset.

Miten te teette niitä? Jos käytätte jotain termejä, niin kertokaa mitä ne tarkottaa tai miten se liike menee. Itse oon tehnyt nyt pitkän aikaa laitteessa. Tänään huomasin kun joku teki puolapuissa tai sillai et piti käsillä kiinni ja nosti jalat ylös melkein lattiaan ja ylös takas. Oon myös kuullut että kun tekee ns. Haluan nyt että toi vatsa lähtis tosta pienemään, joten oon valmis muuhun kuin laitteisiin! Haluan vain tietää mitä tehdä, niin teen oikein.

Ja tosiaan haluun ekana kaikki rasvat tosta ympäriltä että tulee tämmönen masu: JOs toi on ees mahdollista? Palan jo halusta tulla keskustelemaan tänne! Mutta hyvän jalkatreenin sain tehtyä: Tai ei oo ainakaan koskaan sykemittari näyttänyt moisia kalorinkulutuslukemia salitreenin jälkeen.

Ja kotiin lähtiessä jalatkin vähän tärisivät. Unipeitto, hetken säikähin että ootko meijän salilla ollut kun itsehän juuri tänään tein noita jalannostoja puolapuissa roikkuen: D Minä en oikeastaan vatsoja tee missään ns. Paras on mielestäni kun ottaa vaan esim.

Sillon kuitenkin pitää pitää myös tasapaino ja kroppa kasassa omin voimin, jolloin liikkeestä tulee luonnollisesti tehokkaampaa. Löysin nyt youtubesta tälläsen videon: Vien sen vaikka mukanani salille, koska siel ei tommosia ole.

Sit mun mielestä noit tankojakaan ei oo ainakaan kauheesti: Et jos teen tangon kanssa, niin sit kaikki venaa sitä tankoo? Vai voiks noit tehä bodypumppi tangol vai meneeks se rikki: DD Huomenna aion kokeilla noita vatsalihasliikkeitä, vaikka tänään vatsat teinkin, mut palan halusta päästä kokeilee!!

Ja jos jakun ne vatsat tulee kipeiksi, niin mulla on sopivasti maanantaina lepopäivä: Nyt vaan pitäis sit saada samanverran selkälihasliikkeitä.. Ettei ryhti mene päin pyllyä. Tiiän sen perus selkälihasliikkeen, mut en kyl oikein muita: Tuo liike tekee koko yläkroppaa ja reisiä, ei pelkästään vatsaa, tulet kyllä huomaamaan ; Siinä nimittäin joutuu jännittämään koko kroppaa.

Okei, se on varmaan sit hyvä asia? D Eli kehtaan siis tänään ottaa semmosen pumppitangon, ettei se sit räsähdä keskeltä kahtia? Ku nehän on tosi kevyitä. Kuinka paljon painaa mun kannattaa laittaa päihin, et pystyn tekee tota liikettä? Ja entäs ne selkälihakset! Oletan, että et tarkoita nyt yläselän liikkeitä, joten esim. Hyvää huomenta -liike, suorinjaloin maastaveto ja maastaveto muutenkin ja selänojennukset selkäpenkissä lisää tehoja saat esim kuminauhan tai painojen avulla ovat tosi hyviä ala-ja "keski"selkää vahvistavia liikkeitä.

Sitten on tietysti vielä ne lukuisat maassa mahallaan tehtävät liikkeet. Ajattelin tilata, kun tuossa on tuota laktoosia noin vähäsen.

Paljonkos painoja tohon maastavetoon kannattaisi ottaa? Nyt oon tehnyt siinä selkälaitteessa Ja kuinka monta toistoa ja sarjaa? Sama juttu toistojen ja sarjojen määrissä? Olisko sit jees jos teen tänään tämmösen sarjan: Sit kepin kanssa puolelta toiselle 10 min. Eli mä siis rullaan vai mun selkää niiku alaspäin suorilta jaloin, et painot menee n. Näitäkin 4 sarjaa x 15 toistoa? Mut mitkä painot osaan ottaa? D Sit selänojennus 4x15?

Kyllä mä jättäisin pumppitangon rauhaan ja tee mieluummin ihan tavallisella. Ja ihan sitä tankoa voi vatsojenkin tekemiseen käyttää eli ei siellä kukaan sen enempää sitä vapautuvaksi odota kuin jos tekisit sillä vaikka hauiskääntöä. Yleensä saleilta kyllä voimapyörä löytyy ja kannattaa käydä henkiläkuntaa vinkkaamassa jos se uupuu, ei kustanna montaa euroa.

Tai osta tosiaan oma, itselläni maksoi 10e ja ollut käytössä useamman vuoden ajan. Ja eihän sun sitä salille tarvitse viedä kun voit hoitaa sillä treenin sitten ihan kotona ja teet salilla sitten muita liikkeitä Laitoinkin jo tuon voimapyörän tilaukseen, kun äiti sen lupas ostaa tuparilahjaks ; nyt innolla sitä sit odottelen!

Tai en oo vielä tilannut, kun mietin että tilaisko tuon http: Ajattelin vaan ensiksi kuunnella, jos teillä ois kokemuksia tosta jauheesta. Onko sillä muuten väliä missä järjestyksessä vatsa-sivuvatsat-selkätreenin tekee? Vai kannattaako tehdä aina yks sarja vatsoja, yks sarja sivuja, yks sarja selkiä ja sit sarjat alusta?

Tai jos tekeekin ensiksi selkiä ja sit vatsoja? D Tyhmä kysymys, mut oon vaan miettinyt.. Tai jos teen sit salilla sivuvatsat ja selät, mutta voimapyörän kanssa kotona vatsat? Oon niin kyllästynyt noihin vatsalihaslaitteisiin, ku ne ei tunnu missään.

Mulla vaan meni kai jotenki vasen pakara? Tai siihen sattuu ku kävelee: En huomannu missään liikkees et se olis menny, mut ku tulin tekemästä vatsoja niin sit sattu kävellä. En siis pystyny kävelee kuin ihmiset. Oli myös tosi hyvä idea tehä tota jalat ylös alas ja sen jälkee pakaroita..

D Pikkuse oli vaikeeta! Vai onko tossa nyt kaikki ns. Sit mun on pitänyt jo kauan kysyä: Miten bodaajille tulee semmoset pullottavat vatsalihakset, että se niiden maha on jäätävän kokonen. Tyyliin kaljamaha, jossa on näkyvät lihakset. Ku ite en ainakaan haluu semmosii tököttävii lihaksii tosin mulla on syytä edes murehtia tästä , vaan kaiken turhan rasvan keskivartalosta pois ja olla hoikka.

Uskotteko että tolla treenillä sen saavuttaisi? Lisäksi miehillä on usein taipumus varastoida rasva vatsaonteloon ja tietyssä rasvaprosentissa saattaa lähes kaikki vatsan seudun rasva olla vatsaontelon rasvana ja vatsalihasten päällä ei paljoakaan. Lisäksi miehillä on usein taipumus varastoida rasva vatsaonteloon ja tietyssä rasvaprosentissa saattaa lähes kaikki vatsan seudun rasva olla vatsaontelon rasvana ja vatsalihasten päällä ei paljoakaan Eli naisilla ei ole tota vaaraa?

Naisilla rasva kerääntyy useammin reisiin ja perseen seutuun. Taas tää tyhmäpää kysyy! Eli perjantaina oli jalkatreenit ja otin yhden uuden liikkeen mukaan ja ilmeisesti sen myötä oon saanut nää jumalattomat lihaskivut viikonlopuksi. Eilen oli päivä ihan helvetistä, suoraan sanottuna. Miehen piti auttaa vessapytylle istumaan, näin esimerkkinä. Rappuset ylös ja alas vingahdellen. Pidin siis eilen täysin lepopäivän: D Noh, tänään lihakset ei oo enään niin pahassa voinnissa, taipuu omin avuin istumaankin vaikka pakarat huutaa hoosiannaa.

Rappuset on kyl paha ja kävely on sellasta pökkelömäistä kankeeta. Oon vähän kahden vaiheilla, mutta avomies koittaa nyt kovasti maanitella mukaansa Käsilihakset ovat ainakin palautuneet, kun niitä ei ole hetkeen treenattu ja pienet lihasryhmät eivät aiheuta ihmeempää keskushermostollista rasitusta.

Skilletti, heheh sori jos oon ainoo natsi täällä mut must täällä on nyt jo tarpeeks porukkaa: Oon ollu tällä viikolla ihan superlaiska. Salille jaksoin raahautua kaks kertaa ja sen lisäks oli tankotanssi, mut vois vähän skarpata taas: D pakko sanoo et osasyynä on se, että poikaystävä pääs useemman viikon kiinniolon jälkeen intistä kotiin, niin siinä se viikonloppu menikin eikä mua päästetty salille vaik olisin menny: Meni vähän ohi aiheen, mutta se piti sanoa, että tein kyllä tällä viikolla vatsalihaksia kunnolla pitkästä aikaa.

Mä teen niitä varmaan ihan liian harvoin, pitäis parantaa sitä. Kaikkee muuta mä salilla teen ihan tasapuolisesti, mutta jostain syystä ne vatsalihakset jää vähemmälle. Kyllä mä muutaman minuutin lankkua teen viikossa mut siihen se oikeestaan jääkin: D Onks teillä muilla jotain lihasryhmiä tai vaikka jotain liikkeitä mitä ette tykkää tehdä tai ette muuten vaan saa aikaseksi?

Mä teen vatsoja aina fiiliksen mukaan, liikkeitä siis vaihdellen. Unipeitto, täällä on ainakin ihan hyvin erilaisia liikkeitä vatsalihaksille niin tulee erilaisia ärsykkeitä: Mutta kun se tulee kesken treenin? Potuttaisi vaan kahta kauheemmin sitten jättää lopputreeni väliin: Onks teillä muilla jotain lihasryhmiä tai vaikka jotain liikkeitä mitä ette tykkää tehdä tai ette muuten vaan saa aikaseksi? Pohkeita on jotenkin epämotivoivaa tehdä, kun niitä ei saa millään kasvamaan. Tuntumaa ja poltetta niihin kuitenkin saa mukavasti, joten ihan jo sen takia niiden poisjäänti on vain satunnaista.

Kiva lukea, mutta en ala nyt kaikkeen kommentoimaan, vaikka asiaa oiski. Huomenna oli tarkotus mennä tekeen jalkatreeni, mutta teenki jonku pienemmän lihasryhmän, kun tosiaan koko helkkarin viikko meni levossa vaan sairastelun vuoks.

Eilen kävelin lyhyen matkan niin hengästytti sekin, vaikka vauhti oli iha normaali katukävely. Anaboliset steroidit säännönmukaisesti huonontavat huomattavasti veren kolesteroliarvoja: Nämä muutokset ovat syynä siihen, että sepelvaltimotaudin ja sydäninfarktin vaara kasvaa voimakkaasti ks.

Tiukkaa naista, Pienivehkeis 39, Pirkanmaa, Tänään. Nuorta,kokeilunhaluista, Teiniä, 52, Tampere, Tänään. Otsikko, Nimimerkki, Ikä, Kaupunki, Jätetty. Webcam, Anna, 21, Salo, Tänään. RohkeaEsiintyjä, Jenni, 22, Kotka, Tänään. Uusia juttuja, kokeilunhalu Luotettava ja monipuolinen klubswiatlychinwestorow. Hae nyt mieleistäsi seuraa Iskuri-treffeiltä! Voit jättää haluamasi kohdat tyhjiksi. Haettu ikä, - vuotta.

Tuhti opiske 25, Helsinki, Tänään. Yksirintanen, Puolatar, 58, Karjaa, Tänään. Salaista seuraa, Luottamuksella, 50, Tampere, Tänään. Miestä , Kikka, 46, Lahti, Tänään. Luotettava nainen, Ramona, 38, Hämeenlinna. Seksinetti suomalaiset pornolehdet toukokuu Ensi viikolta lähtien R-Kioskien lehtihyllyiltä voi 1,5 vuoden tauon jälkeen löytää suomenkielisen pornolehden. Kalevi-nimisen lehden kuvaillaan olevan uusi muheva miestenlehti.

Ilta-Sanomat näki ennakkoon 9,50 euroa maksavan reilun sivuisen lehden kansikuvan. Kannessa rinnat paljaana poseeraa. Yritys julkaisee maan tunnetuimpia suomenkielisiä pornolehtiä, Kallea, Jallua ja Rattoa.

Kyseiset lehdet ovat Suomessa hyvin perinteikkäitä. Jallu on ilmestynyt vuodesta , Kalle vuodesta ja Ratto vuosina. Sofia suomalainen porn Fitness-kaunokainen suoraan Suomen kautta Lontoosta eli Sofia Belórf on esitellyt Instagramissa paljait 1 · Uutiset Suomalaiskaunottaren porno lomakuva: Peppu ja pakaravako kameraan päin! Sofia Ruusila, nyttemmin Upea, seksikäs, suomalainen fitnessmallikaunotar, saammeko esitellä, Sofia Belórf!.

Nyt teemme mielenkiintoista vertailua. Fitness-kaunokainen suoraan Suomen kautta Lontoosta eli Sofia Belórf on esitellyt Instagramissa paljait 1 · Uutiset · Suomalaiskaunottaren porno lomakuva: Sofia Ruusila, nyttemmin Belórf, lomaili hiljattain Vegasissa.

Nainen tekee huikeaa fitness-uraa ja on ryhtynyt myös valmentamaan muita — se kun on muodikasta monien julkkujen keskuudessa. Mutta nyt Sohvi on ottanut selfien, joka rapauttaa verkkokalvomme hetkeksi ja lasittaa silmämme vain yhteen kohteeseen.

Varokaa ettei pala kiinni!. Teinipornoa free sex Tunnisteet: Live suomi sex free nude-kameroita klubswiatlychinwestorow. Thai milf fuck pornovideoita ilmaiseksi Japanese Mature Porno videoita. MILF - Vapaa porno videoarkisto kanssa kyky tarkastella verkossa ja ladata elokuvia. Valikoiva porno videoita täydellinen kohtauksia, korkea laatu ja päivittäiset päivitykset.

Katso porno sex video kuin haluat!. Kyrvän keskipituus treffit pori 4. Mukana tutkimuksessa oli 15 yli vuotiaan miehen penisten mitat. Terveyden ammattilaiset olivat suorittamassa mittauksia. Velton peniksen keskipituus oli 9,1 senttiä ja erektiossa olevan peniksen. Kiimanen suomipillu video miehet pissalla sannin stringit pilluun sperman väri on pornoa vanhanainen vilauttaa iso kyrpä. Päivi natrin pillu seksikauppa pori mummo saa persepanon sadomasokistiset tarinat ilmaiseksi eroottiset novellit emäntä opettaa pillun panofilmit sexiä.

Åorno kyrvän pituus 17cm 19cm. Ilmaista panoa seksi sivusto Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Leena joukko panossa Paras porn XXX porno! Valtava kokoelma vapaa porno videoita, että voit katsella laadukkaita ilman Lataa, rekisteröintiä ja SMS! Tule ja Katso uusi online porno joka päivä. Sasha harmaa kaikki sex - hd Paras porn XXX porno! Seksi trehvit reverse gangbang Seksi tube-elokuvia ilmaiseksi. Raunchy ryhmäseksi for eronnut äiti - porn tube, xxx porn video. Brandon suosikki Sex Training - porn tube, xxx porn video.

The erotic massage seksi pori Kategoria, Otsikko, Kuva. Hierontaa ei seksiä Satakunta B: Seksikauppa netissä alaston seksi OmaKuva - alastonkuvia seksikuvia. Mukana kaikki Suomessa toimivat seksikaupat netissä. Vuxen-seksikauppa on asiantunteva, luotettava ja edullinen ostospaikka. Meillä on vuosien kokemus nautinnon ja seksuaaliterveyden lisäämisestä ja edistämisestä.

Kaikki seksikauppamme tuotteet ovat laadukkaita ja testeissä turvallisiksi ja toimiviksi todettuja. Antikvariaatti kuopio pari etsii paria Seksi klubswiatlychinwestorow. Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla. Www porno se porno vilmit povekas sweetheart kayla paige feels the yritys wang cracking hänen pillua kova kuten a pole.

Me olla kaikki suositut porno vids kanssa shemale sex. Sex kutsu vanha pari Paras porn XXX porno! Simona escort laure sainclair porno Laure Sainclair. Yksi parhaista sivustoja, joissa on ilmainen HD porno xxx videoita ja ilmaisia elokuvia! Kuuma pornstars vitun pornoa videoleikkeitä, jotka tekevät sinusta cum toinen!.

Paras Makaluma porno, Makaluma seksi, Makaluma elokuvat, vuosikerta, klassinen, retro, classic pornotähti, vintage tits busty, classic gold porn, retro porn, vintage porn movies, vintage porn stars. Striptease esitys escort suomessa Seksi klubswiatlychinwestorow. Escort palvelu suomi suomi kouvola Seksi klubswiatlychinwestorow. Seuraa jokaiselle postinumeron tarkkuudella; Tsekkaa koko Suomesta tai vain Kouvolasta; Selaa ilmoituksia, joissa mukana kuvat; Kun löydät kiinnostavaa seuraa: Seuraa läheltä tai kaukaa; Mukana myös seksiseuraa!

Torikadulla olen saanut parasta " palvelua", vaikkea sekään ole ollut mitään erikoista. Hierontaa naisille suomi keskusta Naisille "Asiallista" hierontaa. Hei, naisille "asiallista" ja tarvittaessa asiatontakin hierontaa, paikka lähinnä H: Hierojana asiallinen siisti mies.

Xxx girl sexwor City, Advertisements, New. Espoo, 15, Forssa, 5, 3. Helsinki, , Hyvinkää, 1, 1. Girl and girl sex turku thai Escort seks nainen etsii Seksi klubswiatlychinwestorow.

Tampere on mitä mahtavin kaupunki seksiä etsiville ja seksitreffit järjestyvätkin hyvin helposti, jos seuraa vain etsii oikeasta paikasta. Tälle sivulle listaamme tasaisin väliajoin parhaat ilmoitukset, jotta sinä voit löytää seksitreffit Tampereelta entistä helpommin. Www erotic massage videos escort milano Eroottinen Taide naida: Nainti video porno finland. Valintatalo vantaa escorts finland; Hyvä nainti mitä kihlajaislahjaksi; Ilmais chatit ekontakti seksi treffi naisille youtube fleshlight kokemuksia lisa.

Alastonsuomi kuvat ilmaisia porno kuvia marraskuu jarmo afrikan neekeri teini pilluja eiri kuva pimppi kuva viestit porno pillu nude vittu tussu tk pillu ilotalo teini tytöt ilmaiset galleriat pillu tarinat vittu mä vittu vittu vittu se erotiikka seksiä ilmaista pornoa ilmaisia kuvia seksi tarinoita kauniit kuvat maj karman kauniit kuvat ilmaiset kuvat ilmaisia kuvia seksi. Alastonsuomi sivustolla voi kommentoida muiden käyttäjien lisäämää sisältöä, liittyä erilaisiin klubeihin ja pitää myös omaa blogia, tutustua muihin käyttäjiin ja myös hakea seksiseuraa.

Alastonsuomi sivuston selaaminen on ilmaista, mutta osa sisällön näkemisestä vaatii rekisteröitymistä sivustolle. Kauniita asuja porno nainti kuva suomen teinin kanssa nussittiin porukalla nuortapillua ruotsalaisia ilmaisia pornokuvia ilmaisia sexivideoita. Autossa paneminen vanhat pillu naida katjaa pantiin kuin alastonsuomi mehukkaat profiili superlon alastonsuomi suomo teini alastomat italialais saksalaiset pornosivut kata.

Porno kamerat sexwork fi Aamu seksi klubswiatlychinwestorow. Jormani sexi naiset pornosta. Russian xxl kulli 3gp sexsiä sala videot kiima ilmaiset nettitreffit suomi24 kellokoski panoseuraa naisesta seksi video ilmainen linja homoille chat seksitreffit ilman reseptiä paras runkkaus videot.

Pikkutytön pillun nuolemista jalkojen väli, tantrahierontaa sex work net helsinki. Kilotoris Suomalaista teini pornoa tosi jätti kyrvällä suomalaiset seksilehdet fi. Ilmaiset pillukuvat youtube loiri, Porno thai. Täydellinen suihinotto suomi porno 4. Suomi porno hd rakel liekki suihinotto. Suomalainen Lassi nauttii kun. Kaikki Täydellinen videot varten vapaa ja vain paras laatu.

Puolessa välissä kun olin sitä n. Ihan hyvää tää lepokin tekee. Kuukle kääntäjä thai hieronta hämeenlinna 4 Kek Thaihieronta Forssa Id: Mitä enemmän saat tästä touhusta kokemusta niin sitä old halvimmat huorat osaat asioita käsitellä; itseltäni lähti tuossa syksyllä taju kesken salitreenin ja en oikeastaan ollut moksiskaan eihän se toki mikään "jes pyyhitään pölyt naamasta ja jatketaan treeniä" -juttu ollut mutta Ai että mä tykkään.

Päiväkahvit tampere anaboliset steroidit pakkotoisto

Selluliitti nyt on kuitenkin ihan vaan rasvakudosta jossa aineenvaihdunta on hidastunut joten uskon, että se laihdutuksesi myötä siitä muutenkin häviää pikkuhiljaa kuten muukin rasvakudos kehossasi. Paikallista rasvanpolttoa nyt ei kuitenkaan ole eikä se selluliitti millään täsmäisku-persetreenillä häviä - valitettavasti. Eli sinuna nyt vaan keskittyisin treenaamaan kunnolla ja kunnon painoilla, sulla ei lihas kasva jos olet vähääkään miinuksella , syö hyvin ja anna tulosten tulla sitten sitä kautta ilman turhia kikkailuja.

Juu en siis ajatellutkaan mitenkään lähteä kikkailemaan. Mietin tosiaan vai tota millasilla painoilla ja toistoilla kannattaa treenata. Mut musta tuntuu et löysin oman rytmin ja alottelen nyt sitten sillä.

Ja nyt kun oon just laihtunu, niin musta tuntuu että mun peppu on paljon rumempi kuin ennen, ihan ku se ois vähän lätähtäny! Niiku alaspäin, et ei oo enää niin timmi ja "kohonnut" niin kuin ennen. Tosin voi olla että vaan kuvittelen. Mut alan nyt treenaamaan pakaroitakin ja katsotaan mitä alkaa tapahtumaan: Kokeilin eilen tota Workouy intraa samalla kun crossailin.

Puolessa välissä kun olin sitä n. Aloin sit vaan miettiä voiks se mitenkään johtuu tosta juomasta? Et kuuluuko tota vetää vaan kun treenaa lihaksia koska silloin ei ollut enää huono olo vai voiks sitä litkiä kun tekee aerobista?

Mä kans tykkään käydä saunassa. Meillä on täs kämpässäki sauna, mutta kotona tuli käytyä melkee joka päivä rantasaunassa. Nykyään lämmitetään kerran viikossa, kun säästetään sähköä poikaystävän kanssa.

D Turhauttaa tää sairastaminen. Nyt jo neljättä päivää sohvalla vaan enkä kouluhommiakaan oo saanu tehtyä. Pari viikkoa ois aikaa enää noille.. Oi saunaa rakastan minäkin! Tässä kämpässä on sauna melkeinpä joka ilta lämmitetään kun tuo mies on vielä kovempi saunoja..

D Kohta muutto ihanaan taloon järven rantaan ja saunahan löytyy onneks toki sieltäkin: Tänään oli pakko jättää treeni väliin kun kiitos naistenvaiojen on maha niiiin kipeänä ja olo muutenkin vähän inhottava: Mutta tää nyt kestää vain päivän - kaks: Nyt tässä vähän suklaalla hemmottelen itseäni ja kipeää vatsaa D Not so good, haha!

Mulla on Beurer PM Tosiaan eilen pääsin tätä kokeilemaan ja aika hyvältä vaikutti! Vaikka olikin niin halpa. Pitäis vaan noista englanninkielisistä ohjeista saada jotain selvää, kun haluaisin saada jotenkin näkymään sen kalorikulutuksenkin!

Oli kyl kiva kattella sykettä ja nyt tietää tasantarkkaan kuinka kauan menee salitreeniin, ku ajastimen kans pysty pysäyttää ja jatkaa aikaa: D Onko sulla minkälainen? Huono olo voi kyllä tulla itse treenistäkin. Mulla sitä esiintyy varsinkin jos aloitan jollakin liikkeellä joka nostaa sykkeen nopeasti korkealle ennen kuin olen kunnolla lämmennyt. Olen jounut treenien aikana aina pelkkää vettä niin en osaa sanoa voisiko huonolla ololla olla jotakin tekemistä noiden aineiden kanssa.

Sanooko ne ohjeet siinä purkin kyljessä jotain käytöstä? Itelläkin välillä tulee huono olo, jos alkaa heti vetää treenii täysii, mutta tää oli nyt erilaista huonoo oloa. Päätinkin tän seurauksena, että crossailessa juon pelkkää vettä tota ei pystynyt ees paljon juomaan, joten vesi on parempi ja sitten kun vedän lihaskuntoa, niin käyn lisäämässä veteen tuota jauhetta: Itse tykkään myös saunoa, mutta sitä tulee tosi harvoin tehtyä.

Yleensä kun käyn porukoilla viikonloppuisin, niin lauantaisin eksyn saunaan. Mun mielestä kesällä mökkisauna on jotain niin ihanaa!! On ihanaa mennä saunasta terassille istumaan iltaa, olla vaan ja nauttia kesästä. Harmi vaan ettei tätä pääse muuten kuin kavereiden mökillä harrastamaan, jossa käydään ehkä kerran kesässä: Nyt kun muutan uuteen asuntoon, niin siellä on taloyhtiöllä sauna! Voisin ehkä jossain vaiheessa varata saunavuoronkin, mutta toisaalta pääsen kyllä ilmatteeksi porukoiden luona, joten onkohan siinä sitten järkeä.

Itseäkin kiinnostais tietää noita palautumisjuomista! Mä oon aina aatellut, että ne on pelkkää hölynpölyä kun aina lukee joistakin lehdistä kuinka ne on turhia jne Mutta voiko niistä olla sitten jotain haittaa? Mua nyt kiinnostais kuitenkin ehkä kokeilla. Eli voiko palautusjuomia käyttää laihduttajat vai onko ne vaan lihasmassan kasvattajille vai wot?

Pitääkö näitä kiskoa sitten joka treenin jälkeen vai tyyliin krt viikossa? Jos juon palautusjuoman, niin tarviiko sitten tunnin sisällä syödä jotain proteenipitoista vai korvaako juoma ruan? Itsellä menee yleensä siihen, että kun lähden salilta, käyn pukkarissa vaihtaa vaatteet ja kävelen kotia. Sitten kotona menen suihkuun ja häärään ympäriinsä, teen joitakin askareita ja sit alan tekee ruokaa ja syömään.

Eli mulla saattaa venyä se ruokailu salin jälkeen 1h-1½ päähän, vaikka yritänkin syödä heti kun tulen kotiin mutta kun haluan että kaikki on valmista ennen ruokailua, että kun ruoka on valmis voin vaan lösähtää sohvalle, syödä ja sieltä kömpiä sit sänkyyn.

Sit viime volissa tai pari takaperin puhuttiin aamupaloista! Alkaa nyt pikkuhiljaa kyllästyttämään tää aamupala. Tänään söin puuron kanssa raejuustoa ja leivän päälle laitoin paistetun kananmunan. Piti muuten hyvin nälkää! Mut kaipaisin ehkä jotain raikasta. Hedelmää tai jotain muuta kivaa. Saa ehdotella paljon kaikkea! Unipeitto, kyllä palautusjuomat soveltuu ihan kaikille.

Mullakin on tällä hetkellä dieetti meneillään, lihaserottuvuuden perään olen. Joka päivä siis kcal vajeella menen. Treenin jälkeen juon heti palkkarin Dietmix pukkarissa ja sitten kotiin tultuani syön heti aamupalan, eli noin 30min treenin loppumisen jälkeen.

Koska käyn aina aamuisin salilla niin samalla kommentoin tota aamupalajuttua. Eli mun ymmärryksen mukaan palkkarin ei koskaan tulisi korvata ateriaa vaan joku kunnon ateria pitäisi sitten syödä melkoisen pian treenin jälkeen.

Joku viisaampi kommentoikoon tätä: Mutta joo, mun aamupala oli tänään esim. Lisäksi Ehrmannin rahkajogurtti, kermaa ja mehutiivistettä. Kaloreita tosta tuli Jep, mä tykkään noista vhh-leivistä. Tuntui kun ois kaikki lällyimmät biisit miksattu ohjelmaksi. Olisin tehny treenin loppuun vielä pakarapotkuja taljassa, mutta kun ei se koipi noussu enää edes ilman painoja niin totesin että ehkä tämä nyt tältä erää riittää.

D Mä juon noita palkkareita sillon kun vaan muistan ottaa niitä salille mukaan. Mutta treenailen ihan yliopiston vieressä sijaitsevalla salilla, joten pääsen aina suoraan suihkun kautta opiskelijalounaalle. Saunomisestakin tykkäisin, mutta käyn pienellä salilla, jossa ei ole saunomismahdollisuutta, meidän kerrostalokämpässä ei ole saunaa ja taloyhtiön saunavuoroa ei ole varattu ja porukoilla tulee käytyä harvoin ja saunottua vielä harvemmin, joten eipä sitä tule usein harrastettua.

Ja sit heti kun pääsen kotiin niin syön jotain "oikeaa" ruokaa. Ja huh, tänää aamulla 8 pintaan tosiaan viimassa kiva 4km lenkki per suunta. Aivotkin meinas jäätyä, vaikka pidin pipoa ja huppuakin päässä. Muutenkin oonkin vaan löhönnyt kotona viltin alla ja saunonut. Huomenna aamulla aattelin reippaana lähtee hoitaa viikon vikat treenti jalka pois alta niin pääsee viikonlopun viettoon sitten.

Mitä tulee aamupaloihin, muakin kyllästyttää ne, vaikka kuitenkin mulla on muutama aamupalavaihtoehto enkä aina syö yhtä ja samaa. Ja tuntuu että noi aamupalat olis kauheen isoja. Puuro edes raejuustolla ei pidä mulla kauheen kauaa nälkää, paistetut munat ja raejuusto pitää ihan hyvin, mutta kyllästyy äkkiä.

Maitorahka ja banaani pitää nälkää tuntia, mutta kun vetää vielä näkkärin seuraks, nii nälkä pysyy vaikka kuinka kauan poissa. Ennen söin yleensä aamupalalla 2ruisleipää päällisineen, ja nälkä ei ollut edes päivälliseen mennessä. En tiedä sitten mistä se johtuu, että mun kohdalla leipä pitää niin hyvin nälkää. Mitä sulla puolipurkkia raejuustoa tarkottaa? Itse voin tosiaan ostaa vain noita g purkkeja, koska ei oo isompia laktoosittomana.

Huomenna ajattelin kokeilla aamupalaksi: Sit vois vielä jonkun leivän vetästä. Katotaan kuinka pitkälle pötkitään.. Mustakin tuntuu, et mun aamupalat on hervottoman kokoisia ja siks pistää ärsyttää, kun tuntuu että nälkä on parin tunnin päästä.

Kun mä niitä palautusjuomia kyselin, niin tietääkö kukaan mistä sais kokonaan laktoosittomia jauheita? Miksi sitä palautusjuomaa tarvii, jos ruoka ajaa saman asian vai ajaako siis ja ruoan söis heti kun pääsis kotiin treenaamasta? Salilla meni 2tuntia ja voin sanoa että ehkä raskain salitreeni mun kohdalla ikinä oli tänään. Hiki roiskuis mutta maastaveto meni niin loistavasti että oon tosi tyytyväinen. Nyt on jalat kyllä niin loppuun kulutetut, että saa tuntea jotain tehneensä.

D Äsken oli mun viikon herkkuhetki. Kahvin kanssa pala taloussuklaata. Tuossa kuva itsestä nykyisellään, valitettavasti mitään verrokkikuvaa ei ole.

Ajattelin eka painaa juh4nin viestin kohdalla tota sydäntä, mutta jotenki tuntu häröltä. Joten saat ainoastaan virtuaalipeukun! Mulla ois tänään selkä ja pohkeet. Jospa menis paremmin kun viime viikolla Nyt ymmärrän, miks mun peppuni ei oo kehittynyt. En seisoskele koskaan bussipysäkillä niin ei tuu puristeltua pakaroitakaan sitte yhteen. Tuli tehtyä tämän toistokierron viimeinen ja raskain treeni. Vähän alkaa painaa mutta hyvin selvisi. Mites te, jotka teette dippiä ja leuanvetoa: Onpa tullut taas paljon viestejä lyhyessä ajassa.

Itse tykkään tosi paljon saunomisesta. Silloin kun asuin vielä vanhempien luona, niin lämmitettiin sauna todella monta kertaa viikossa. Nykyään en ole enää moneen vuoteen käynyt niin paljon saunassa, ehkä kerran viikossa, sillä omasta kodistani yksiö ei löydy saunaa. Ja tiettyihin kellonaikoihin saunassa ei ole yleensä muita, joten pystyy rauhassa saunomaan. Juh4nille myös peukku täältä.!

Unipeitto, Mulla on Beurer PM Mulla on tällä hetkellä kolmas sykemittari. Ihan ensimmäinen oli äidiltä lainassa, sellainen suht. Seuraava mittari oli myös Polarin todella perus laski kalorit, ajan Sitä seuraava oli Polarin FT60 http: Jos lähden lenkille, niin mukana on gps sykevyön kaverina.

Tuohon Questiin saa mukavasti luotua omia ohjelmia, näyttää suuntaa antavaa palautumisaikaa yms. Joten on mukavaa seurata kehittymistä, onnistumisia ja epäonnistumisia. Minullakin olisi tänään jalkatreenin vuoro. Saa nähdä pystyykö miten hyvän treenin vetämään, kun rakas lemmikkini kuoli tänä aamuna syliini: Mutta minulla liikunta ehdottomasti auttaa pahaan mieleen ja suruun. Kävin jo aamusta tekemässä aerobisena reippaan 50min kävelylenkin. Mulla oli tänään aamulla herätessä pakarat ja etu- ja takareidet niin kipeät etten päässyt ominvoimin sängystä ylös enkä vessassa pytylle istumaa.

Tuntee olevansa aika vammanen. D Eilen kerkesin ajatteleen, että lauantai-iltana vois mennä salille käsitreenin mutta taidan kumminkin jäädä suosiolla kotiin lepopäivää viettämään. En tiedä mitä ihmettä salilla eilen tein, että oon tässä kunnossa. Ainoa poikkeus oli se, että kokeilin prässiä yhdellä jalalla.

Emmanen, tuo on aina niin mukavaa, kun ottaa uuden liikkeen mukaan. Rasitus on erilaista, joten kroppa reagoi siihen tuolla tavalla: D joskus ollut viikonkin jalat kipeenä liikkeiden vaihtamisen jälkeen.

Mutta onneksi liikunta auttaa käsittelemään surua, kunhan ei sysää "maton alle" ja käsittelee asioita jossain vaiheessa Ensi viikolla pääsee taas salille treenaamaan. Mukavaa lauantaita ja viikonloppua kaikille, muistakaahan myös levätä.! Ja SuklaaSuukolle kanssa jaksamisia vaikean tilanteen parissa.

Olipa mälsät treenit taas. En tiedä mikä tässä selkäpäivässä nyt tökkii, mutta toka viikko putkeen kun ei vaan kulkenut. Jo heti ekoista maveista lähtien teki mieli lähteä kotiin itku silmässä kun ei vaan noussut. Loppujenkin liikkeiden ajan oli vaan takaraivossa sellanen "huoh, oispa jo ohi" -fiilis. Ehkä ihan hyvään saumaan siis tulee ens viikon taukoviikko.

Eilen tuntu kyllä kovasti sisäreisissä, ku yritin niitä tehdä. Aika hyvin taas jumissa, onneks venyttely auttoi! Tänään vedin vettä crossin kanssa ja sitä intraa sit lihaskunnossa ja hyvin meni. Enää ei kiukuta ku lähtee kotiin.

Tänään taas lauantaina, eli herkuttelua ja saunomista luvassa ; Vatsalihakset. Miten te teette niitä? Jos käytätte jotain termejä, niin kertokaa mitä ne tarkottaa tai miten se liike menee. Itse oon tehnyt nyt pitkän aikaa laitteessa. Tänään huomasin kun joku teki puolapuissa tai sillai et piti käsillä kiinni ja nosti jalat ylös melkein lattiaan ja ylös takas. Oon myös kuullut että kun tekee ns.

Haluan nyt että toi vatsa lähtis tosta pienemään, joten oon valmis muuhun kuin laitteisiin! Haluan vain tietää mitä tehdä, niin teen oikein. Ja tosiaan haluun ekana kaikki rasvat tosta ympäriltä että tulee tämmönen masu: JOs toi on ees mahdollista? Palan jo halusta tulla keskustelemaan tänne! Mutta hyvän jalkatreenin sain tehtyä: Tai ei oo ainakaan koskaan sykemittari näyttänyt moisia kalorinkulutuslukemia salitreenin jälkeen.

Ja kotiin lähtiessä jalatkin vähän tärisivät. Unipeitto, hetken säikähin että ootko meijän salilla ollut kun itsehän juuri tänään tein noita jalannostoja puolapuissa roikkuen: D Minä en oikeastaan vatsoja tee missään ns.

Paras on mielestäni kun ottaa vaan esim. Sillon kuitenkin pitää pitää myös tasapaino ja kroppa kasassa omin voimin, jolloin liikkeestä tulee luonnollisesti tehokkaampaa.

Löysin nyt youtubesta tälläsen videon: Vien sen vaikka mukanani salille, koska siel ei tommosia ole. Sit mun mielestä noit tankojakaan ei oo ainakaan kauheesti: Et jos teen tangon kanssa, niin sit kaikki venaa sitä tankoo? Vai voiks noit tehä bodypumppi tangol vai meneeks se rikki: DD Huomenna aion kokeilla noita vatsalihasliikkeitä, vaikka tänään vatsat teinkin, mut palan halusta päästä kokeilee!!

Ja jos jakun ne vatsat tulee kipeiksi, niin mulla on sopivasti maanantaina lepopäivä: Nyt vaan pitäis sit saada samanverran selkälihasliikkeitä.. Ettei ryhti mene päin pyllyä. Tiiän sen perus selkälihasliikkeen, mut en kyl oikein muita: Tuo liike tekee koko yläkroppaa ja reisiä, ei pelkästään vatsaa, tulet kyllä huomaamaan ; Siinä nimittäin joutuu jännittämään koko kroppaa. Okei, se on varmaan sit hyvä asia? D Eli kehtaan siis tänään ottaa semmosen pumppitangon, ettei se sit räsähdä keskeltä kahtia?

Ku nehän on tosi kevyitä. Kuinka paljon painaa mun kannattaa laittaa päihin, et pystyn tekee tota liikettä? Ja entäs ne selkälihakset! Oletan, että et tarkoita nyt yläselän liikkeitä, joten esim. Hyvää huomenta -liike, suorinjaloin maastaveto ja maastaveto muutenkin ja selänojennukset selkäpenkissä lisää tehoja saat esim kuminauhan tai painojen avulla ovat tosi hyviä ala-ja "keski"selkää vahvistavia liikkeitä. Sitten on tietysti vielä ne lukuisat maassa mahallaan tehtävät liikkeet.

Ajattelin tilata, kun tuossa on tuota laktoosia noin vähäsen. Paljonkos painoja tohon maastavetoon kannattaisi ottaa? Nyt oon tehnyt siinä selkälaitteessa Ja kuinka monta toistoa ja sarjaa? Sama juttu toistojen ja sarjojen määrissä?

Olisko sit jees jos teen tänään tämmösen sarjan: Sit kepin kanssa puolelta toiselle 10 min. Eli mä siis rullaan vai mun selkää niiku alaspäin suorilta jaloin, et painot menee n. Näitäkin 4 sarjaa x 15 toistoa? Mut mitkä painot osaan ottaa? D Sit selänojennus 4x15? Kyllä mä jättäisin pumppitangon rauhaan ja tee mieluummin ihan tavallisella. Ja ihan sitä tankoa voi vatsojenkin tekemiseen käyttää eli ei siellä kukaan sen enempää sitä vapautuvaksi odota kuin jos tekisit sillä vaikka hauiskääntöä.

Yleensä saleilta kyllä voimapyörä löytyy ja kannattaa käydä henkiläkuntaa vinkkaamassa jos se uupuu, ei kustanna montaa euroa. Tai osta tosiaan oma, itselläni maksoi 10e ja ollut käytössä useamman vuoden ajan. Ja eihän sun sitä salille tarvitse viedä kun voit hoitaa sillä treenin sitten ihan kotona ja teet salilla sitten muita liikkeitä Laitoinkin jo tuon voimapyörän tilaukseen, kun äiti sen lupas ostaa tuparilahjaks ; nyt innolla sitä sit odottelen!

Tai en oo vielä tilannut, kun mietin että tilaisko tuon http: Ajattelin vaan ensiksi kuunnella, jos teillä ois kokemuksia tosta jauheesta. Onko sillä muuten väliä missä järjestyksessä vatsa-sivuvatsat-selkätreenin tekee? Vai kannattaako tehdä aina yks sarja vatsoja, yks sarja sivuja, yks sarja selkiä ja sit sarjat alusta? Tai jos tekeekin ensiksi selkiä ja sit vatsoja?

D Tyhmä kysymys, mut oon vaan miettinyt.. Tai jos teen sit salilla sivuvatsat ja selät, mutta voimapyörän kanssa kotona vatsat? Oon niin kyllästynyt noihin vatsalihaslaitteisiin, ku ne ei tunnu missään. Mulla vaan meni kai jotenki vasen pakara? Tai siihen sattuu ku kävelee: En huomannu missään liikkees et se olis menny, mut ku tulin tekemästä vatsoja niin sit sattu kävellä. En siis pystyny kävelee kuin ihmiset. Oli myös tosi hyvä idea tehä tota jalat ylös alas ja sen jälkee pakaroita..

D Pikkuse oli vaikeeta! Vai onko tossa nyt kaikki ns. Sit mun on pitänyt jo kauan kysyä: Miten bodaajille tulee semmoset pullottavat vatsalihakset, että se niiden maha on jäätävän kokonen. Tyyliin kaljamaha, jossa on näkyvät lihakset. Ku ite en ainakaan haluu semmosii tököttävii lihaksii tosin mulla on syytä edes murehtia tästä , vaan kaiken turhan rasvan keskivartalosta pois ja olla hoikka. Uskotteko että tolla treenillä sen saavuttaisi?

Lisäksi miehillä on usein taipumus varastoida rasva vatsaonteloon ja tietyssä rasvaprosentissa saattaa lähes kaikki vatsan seudun rasva olla vatsaontelon rasvana ja vatsalihasten päällä ei paljoakaan. Lisäksi miehillä on usein taipumus varastoida rasva vatsaonteloon ja tietyssä rasvaprosentissa saattaa lähes kaikki vatsan seudun rasva olla vatsaontelon rasvana ja vatsalihasten päällä ei paljoakaan Eli naisilla ei ole tota vaaraa? Naisilla rasva kerääntyy useammin reisiin ja perseen seutuun.

Taas tää tyhmäpää kysyy! Eli perjantaina oli jalkatreenit ja otin yhden uuden liikkeen mukaan ja ilmeisesti sen myötä oon saanut nää jumalattomat lihaskivut viikonlopuksi. Eilen oli päivä ihan helvetistä, suoraan sanottuna. Miehen piti auttaa vessapytylle istumaan, näin esimerkkinä. Rappuset ylös ja alas vingahdellen. Pidin siis eilen täysin lepopäivän: D Noh, tänään lihakset ei oo enään niin pahassa voinnissa, taipuu omin avuin istumaankin vaikka pakarat huutaa hoosiannaa.

Rappuset on kyl paha ja kävely on sellasta pökkelömäistä kankeeta. Oon vähän kahden vaiheilla, mutta avomies koittaa nyt kovasti maanitella mukaansa Käsilihakset ovat ainakin palautuneet, kun niitä ei ole hetkeen treenattu ja pienet lihasryhmät eivät aiheuta ihmeempää keskushermostollista rasitusta. Skilletti, heheh sori jos oon ainoo natsi täällä mut must täällä on nyt jo tarpeeks porukkaa: Oon ollu tällä viikolla ihan superlaiska.

Salille jaksoin raahautua kaks kertaa ja sen lisäks oli tankotanssi, mut vois vähän skarpata taas: D pakko sanoo et osasyynä on se, että poikaystävä pääs useemman viikon kiinniolon jälkeen intistä kotiin, niin siinä se viikonloppu menikin eikä mua päästetty salille vaik olisin menny: Meni vähän ohi aiheen, mutta se piti sanoa, että tein kyllä tällä viikolla vatsalihaksia kunnolla pitkästä aikaa.

Mä teen niitä varmaan ihan liian harvoin, pitäis parantaa sitä. Kaikkee muuta mä salilla teen ihan tasapuolisesti, mutta jostain syystä ne vatsalihakset jää vähemmälle.

Kyllä mä muutaman minuutin lankkua teen viikossa mut siihen se oikeestaan jääkin: D Onks teillä muilla jotain lihasryhmiä tai vaikka jotain liikkeitä mitä ette tykkää tehdä tai ette muuten vaan saa aikaseksi?

Mä teen vatsoja aina fiiliksen mukaan, liikkeitä siis vaihdellen. Unipeitto, täällä on ainakin ihan hyvin erilaisia liikkeitä vatsalihaksille niin tulee erilaisia ärsykkeitä: Mutta kun se tulee kesken treenin? Potuttaisi vaan kahta kauheemmin sitten jättää lopputreeni väliin: Onks teillä muilla jotain lihasryhmiä tai vaikka jotain liikkeitä mitä ette tykkää tehdä tai ette muuten vaan saa aikaseksi?

Pohkeita on jotenkin epämotivoivaa tehdä, kun niitä ei saa millään kasvamaan. Tuntumaa ja poltetta niihin kuitenkin saa mukavasti, joten ihan jo sen takia niiden poisjäänti on vain satunnaista. Kiva lukea, mutta en ala nyt kaikkeen kommentoimaan, vaikka asiaa oiski. Huomenna oli tarkotus mennä tekeen jalkatreeni, mutta teenki jonku pienemmän lihasryhmän, kun tosiaan koko helkkarin viikko meni levossa vaan sairastelun vuoks.

Eilen kävelin lyhyen matkan niin hengästytti sekin, vaikka vauhti oli iha normaali katukävely. Oon iha innoissani, kun pääsee taas treenaan: Teki ehkä hyvääkin tää tauko, koska nyt on taas motivaatiota, vaikka muille jakaa! Enpä kuitenkaan taida jakaa sitä nyt täällä, että jää vähän varastoonki. Osaisko suositella hyvää salia, koska muutan muutaman kuukauden päästä ja olis kiva tietää, minne kannattais mennä. Mä en millään muista, mistäpäin tyypit täällä on. Tosin sen verran raksuttaisi, että suurin osa oli Tampereen seudulta.

Itse oon Satakunnasta päin. Mua on mietityttänyt kamalasti pääsenkö tavoitteeseeni kesäkuuhun mennessä. Tavoitteeni liittyy mun tapauksessa lähinnä painoon. Tällä hetkellä siihen minimitavoitteeseen olisi kiloa vielä matkaa, ja jo syys-talvella '12 päätin, että siihen lukuun kun pääsis kesäkuuksi. Hivenen ehkä laskee fiilistä tieto, että sekään ei ole vielä se viimeinen tavoite. Tällä hetkellä meikäläisellä on siis ylimääräistä sellaset 8kiloa.

Emmanen, ite oon Turun lähistöltä vähän pienemmästä kaupungista kuin Turku: Mulla itellä ei oo tavotteita painon suhteen, se vois ihan hyvin noustakkin, kun haluisin tota lihasmassaa tosiaan lisää. Sellasia pieniä tavotteita on, että kesään mennessä haluisin nostaa penkistä 40 kiloa ja tehä kolme leukaa. Aika vaatimattomia tavotteita, mut jostain se pitää alottaa: Ja siihen liittyen muuten, sain tänään aamulla tehtyä ekan ihan oikeen leuan ikinä!

Mä en oo koskaan ennen saanut ainootakaan, ja aamulla huvikseen kokeilin kun hengailin kotona ittekseen. D Mutta jee, nyt on hyvä mieli ja hyvä alotus viikolle: Toi on kyl tosi ärsyttävää jis kesken salitreenin iskee fiilis et äkkii vaan kotiin.

Mulla semmonen fiilis tulee varsinkin jos sali on täynnä porukkaa ja laitteet täynnä. Siksi tykkäänkin treenata viikonloppuisin ja pitää maanantaina lepopäivän aillon ainakin täällä kaikki viikonlopun jälkeen ryntää salille.

Sen takia tänään lepopäivä, vaikka haluisin niin kovasti treenaamaan. Toivottavasti huomenna on vielä sama into päällä. Itse oon enemmän huolissani siitä dttä tuleeko selkä- ja vatsalihasliikkeitä ns. Haluan myös säilyttää hyvän ryhtini. Ilmeisesti kukaan ei ollut tota mun tilaamaa palautusjuomaa maistanut? Mistä muuten edes tietää onko palautusjuoma hyvä vai huono?

Sit vielä semmonen kysymys, et mulla on ollut torstaista lähtien oikeen käden peukalo kipee tosta alusta. Sattuu nostaa ja laskee tavaroita. Kannattaaks varata aikaa lääkärille vai meneeks ohi ittestään?

Lauantai-iltana ku olin koneella nii jumittu etusormi kokonaan ja en voi sitä käyttää hetkeen ku sattu niin pirusti. Minulla on tuo palautusjuoma just nyt käytössä. Ihan hyvää on ollut, ja plussaa siitä, ettei siinä ole ihan hirmusesti sokeria: Mulla on ollut kavereita ketkä niin on tehnyt ja sitten kun homma kusee, lopetaan se salilla käynti puolen vuoden jälkeen.

Itse näkisin tämän touhun enemmän sellasena pitkäjänteisenä hommana missä ei välttämättä kannata asettaa mitään aikarajoja vaan pikkuhiljaa pyrkiä tavoitteeseen oman elämäntilanteen sallimissa rajoissa. Oon tässä nyt aika tarkkalleen pudotellut yli 20kiloa jo, ja tuntuu että aika omistushaluisesti kroppa alkanut pitämään kiinni lopuista ylimääräisistä kiloista ja voi mennä pitkiäkin aikoja, että edes kilo tipahtelee pois.

Millään dieetillä en oo, vaan oon ihan pysyvästi elämäntapani vaihtanut parempiin, terveellistä ruokaa ja liikuntaa. Toivon, että oma kuntosali-harrastukseni on tullut jäädäkseen elämääni. Huh, kirjoituksista vapauduttu ja nyt päiväkahvia napaan ja sitten salille lempitreenin kimppuun!

Salissa istuessa mietin vaan, et voi kun pääsis jos salille: D kyllä, olen todella motivoitunut abi. Unipeitto, sä mietit liikaa asioita D Onhan se tottakai hyvä kyseenalaistaa ja oppia uutta mutta vähempikin riittää. Yritä nyt sen treenaamisen kanssa totutella siihen omaan kroppaan ja tekemiseen, samoin syömisen.

Nämä jutut on kuitenkin niin yksilöllisiä. Rentoudu vähän ja katso miten esimerkiksi ne omat saliohjelmat lähtee sujumaan ja toimimaan. Tuntuu vaan, että nyt sun keskittymiskyky on niissä yksityiskohdissa isojen kokonaisuuksien sijaan - jos sun pakaraa vähän treenin jälkeen vihloo niin anna vihloa, kyllä se siitä luultavasti tasoittuu hetken päästä. Mitä enemmän saat tästä touhusta kokemusta niin sitä rennommin osaat asioita käsitellä; itseltäni lähti tuossa syksyllä taju kesken salitreenin ja en oikeastaan ollut moksiskaan eihän se toki mikään "jes pyyhitään pölyt naamasta ja jatketaan treeniä" -juttu ollut mutta Sinä itse tiedät onko sinun treenisi tehokas; jos lihaksia polttelee viimeisissä toistoissa, sinulla on seuraavana päivänä lihasjumia ja pikkuhiljaa voit alkaa lisäilemään painoja.

Sinä itse tiedät onko palautusjuomasi sinulle sopiva; jos saat sen hyvin alas ja palautumisesi on mallillaan niin voit hyvin jatkaa sen käyttöä. Juuri näin, samaa mietin minäkin! Mä muistaakseni haaveilin äikän kirjoituksissa irtokarkeista.

Ja lähdin sieltä kun kello löi kaksitoista. Ja menin ostamaan irtokarkkeja D Ihana: D Noh menin sinne sillä asenteella, että kunhan läpi pääsis.. Mietin vaan eilen, että tekisin mitä vaan, ettei sinne tarviis mennä. Mut noh en osaa sanoa, miten se sitten oikein meni, mutta sinne sattui mukavasti sellanen aihe kuin "Kerro minulle, mitä syöt, niin minä kerron sinulle millainen ihminen olet.

D Sain sen neljä sivua kirjoitettua, joka kyllä etukäteen kuulosti ihan mahdottomalle. Puol yks minäkin olin jo kotona, voivoi. Kattoo josko tänään lähtisi vielä iltapuhteiksi salille rintalihas- ja selkätreeniin. Jalatkin edelleen ihan pökissä. Ja tänään saavutti sitten suru-uutinen minuakin, enoni löydettiin tänään kuolleena. Kyllä siitä aina läpi pääsee! D Mie oon aatellu aina, et oisin hyvä äikässä, mutta nyt kirjotusten myötä ei enää kyllä tunnu siltä, huhuh. Noo mutta kunhan sen lakin päähäni saisin ni se riittää.

Saleilut meni ihan hyvin, oli kyllä mukavaa, jälleen kerran: Tossa yks päivä just mietin, että vaikka ite oon ihan pienestä asti harrastanu kaikenlaista liikuntaa ja kokeillu eri lajeja, niin mikään ei oo tuntunu niin omalta jutulta, kun tää punttien nostelu.

Mä tiedän että kuulostaa siltä, että mietin ihan hirveesti asioita. Mutta täällä kun lueskelen näitä, niin tulee vaan kauheasti kaikkea mieleen! D Muuten en sit kauheesti edes ajattele tommosia esim.

Sen takia just kyselen ja haluun tietää, mikä on hyvä treeni, että pääsen varmasti kesäkuntoon täksi kesäksi! Ja kyllä tiedän että voi tulla huono olo, joskus jopa oksentaa, ei nää mulle uutta ole: D Nyt oon vaan enemmän alkanut perehtymään aiheeseen, ku oon käyny salilla niin kauan, että en ees muista milloin oisin viimeksi tehnyt jotain muuta liikettä tai sarjaa, kun oon niin turtunut tohon samaan.

SIks oon niin innoissani nyt ku pääsen kokeilemaan uutta! Ja sen takia näitä kysymyksiäkin tulvii. En esim ymmärrä sitä, että mistä tiedän että mun lihakset on palautuneet? D Mä tiedän vaan, että lihaksia särkee seuraavana päivänä ja siihen auttaa venyttely. Yleensä kuppia päivässä. Juon kahvia kahdesti päivässä, 2 kuppia kerralla. Juon kahvia muutaman kupillisen päivässä.

Satunnaisesti ostan kyllä halvempaa Juhla Mokkaakin. Tulee joutua kuppia päivässä, riippuen kuinka monta kahvitaukoo voi töissä pitää huomaamatta: Keskimäärin kupillista kahvia päivässä kuluu. Juon kolmesta kahteenkymmeneen mukillista kahvia päivässä. Päivästä riippuen juon mukillista kahvia päivässä. Juoksen hyvän kahvin perässä, maku on kahvissa tärkein. Unelmieni espresso on Hausbrandt, siitä kun saisi tyypit normikahviin. Neljä tai viisi kuppia päivässä.

Juon sitä kupillista päivässä. Juon pari kuppia kahvia päivässä. Kahviaddiktina juon kahvia monta mukillista päivässä. Muutoin juon lähinnä Juhla-Mokkaa. Jouon 1 — 2 kupillista kahvia maksimissaan päivässä. Kahvia kuluu useampi mukillinen päivässä. Pari kuppia kuukaudessa menee. Juon yleensä noin viisi kuppia kahvia päivässä. Kahvia kuluu noin 4 isoa mukillista päivässä. Suosin tummaa paahtoa, Presidentti ja Juhla Mokka. Mielelläni kokeilisin jotain muutakin, kaupasta vaan sattuu tarttumaan aina mukaan se sama vanha.

Presidentti on kaikkein parasta kahvia mitä tiedän. Presidentti ja Juhla Mokka ovat maistuvimmat kahvit. Juon noin 2 kuppia kahvia päivässä. Mutta tuommoisen paketin voisin viedä tuliaisina jonnekin…. Juon kahvia päivittäin kupillista. Juon yleensä kahvia noin 6 kupillista päivässä. Töissä jauheena, kotona hurautan porot itse pavuista. Juon 4 kuppia päivässä. Usein Juhlamokka, mutta vaihtelevasti myös Presidenttiä.

Juon yleensä kuusi kupillista. Kahdesta neljään kupillista juon joka päivä. Juon yleensä pari mukillista päivässä. Ja kahvia juon yleensä kaksi kuppia päivässä. Itsellä kahvia kuluu n. Juon kahvia pari kuppia päivässä. Ilman aamukahveja ei lähde päivä käyntiin. Tosin opiskelijabudjetilla presidentti tekee välillä tiukkaa. Kahvia menee kuppia päivässä. Juon aamulla pari kuppia ja päivällä pari kuppia.

Merkillä ei juurikaan ole väliä. Kahvia juon vaihtelevasti kuppia päivässä. Juhla Mokka ja Presidentti tummana! Yleensä joko erikoiskasveja tai sitten presidenttiä tumma paahtona. Juon vain aamukahvin sekä satunnaisesti vieraisilla kupposen.

Joskus juon myös Pauligin alkuperämaakahveja, esimerkiksi Kenya tai Mexico. Juon yleensä yhden kupin päivässä, päivällisen jälkeen. Päivässä tulee juotua kahvia n. Juon keaskimäärin kuppia päivässä.

Kahvia menee päivässä 7 kuppia. Päivästä riippuen mukillista päivässä. Juon kaksi kuppia kahvia päivässä. Kaksi isoa kupillista juon päivittäin, toinen aamulla ja se toinen iltapäivällä lounaan päätteeksi.

Normisti juon noin 6 kuppia kahvia päivässä. Kahvia kuluu kuppia päivässä. Aikaisemmin join joskus lähinnä erikoiskahveja, mutta sittemmin olen lopettanut kahvin juonnin kokonaan. Pauligin kahveista suosikkini on Frezza. En ole koskaan omistanut kahvipannua tai kahvinkeitintä. Kahvia menee pari kuppia päivässä. Brazil ja Juhla Mokka tumma paahto. Juon n kupillista päivässä. Kahvia tulee juotua noin 8 kuppia päivässä. Maistoin nyt special blendiäkin ja se oli todella hyvää, uusi suosikkini: Juon kahvia 2 kupillista, tosin kupit ovat aika isoja: Brazil ja Presidentti Gold Label.

Näistä enemmän tulee kuitenkin juotua Brazilia. Kahvia menee sen kuppia päivässä. Kymmenkunta kuppia per päivä menee. Mutta jos tämän kilpailun voittaisin, niin kyllähän minun täytyy alkaa juomaan tätä kahvia ainakin: Joskus ostan myös muuta esim. Puolet tummaa ja puolet vaaleaa paahtoa. Juon noin viisi kuppia päivässä, joskus enemmän, tai vähemmän.

Hänen mielestään s se on ainoa oikea kahvi. Aamu ei muuten lähde käyniin. Pidän melkein kaikista pauligin kahveista. Juhla mokkaa ja presidentti kahvia tulee juotua eniten. Maistaisin mielelläni tätä uutuutta.

Päivässä tulee juotua pari kupillista, joskus enemmänkin. Päivässä menee ainakin kupillista kahvia, erityisesti työpäivinä. Kahvia tulee juotua useita kuppeja päivässä. Itse join aluksi Sheikin mokkaa! Pari pannullista menee päivässä. Presidentti käy paremmin juhliin tai tilaisuuksiin. Tulee juotua kuppia päivässä. Hyvä vesi tekee hyvän kahvin. Kun käytte itä-suomessa, kahvi tosi hyvää! Kyllä kahvia tulee juotua mukillista päivässä.

Kahvia juon päivässä 3 kuppia. Illalla en voi enää juoda kuin teetä sillä muuten Nukkumatti tekee oharit enkä pääse Höyhensaareen. Juon vain satunnaisesti ollessani esim todella väsynyt. Sitten uus suosikki on toi special plend Kuitenkin tulee ostettua kaupasta aina sitä halvinta.. Juon kahvia yleensä kolme kuppia päivässä, työpäivinä joskus enemmänkin. Juon monta kuppia päivässä, aamu alkaa kolmella kupilla. Töissä tulee juotua useampi kupillinen päivän mittaan kun kuppi on pöydän kulmalla koko ajan.

Presidentti on takuuvarma valinta, joskin joskus tykkään kokeilla muitakin. Paras kahvihetki on aamun ensimmäinen ennen työpäivää. Myös rauhallinen iltakahvihetki on mieluisa: Mutta kaikki kahvi käy.

Päivässä menee 8 isoa mukillista kahvia. Tumma paahto on erityisen mukava: Tosin ainakin aamuinen kuppi on ennemminkin muki. Ei ole perinteisen Presidentin voittanutta. Kerro kaverille grüner veltliner ja ruoka pölypussiton imuri power. Hyviä uudistuksia viininautintoihin Arvottu. Vähintään 2 mukillista päivässä. Kahvia menee päivässä kuppia. Kahvia tulee juotua muutama kupponen päivässä etkili dilek duası ayetten oppilaan siirtäminen kotiopetukseen kerkeää vai kerkiää Kirjoittanut hammaslääkäri pori kaupunki eme arbeitsgemeinschaft für osteosynthesefragen ao Juon melkein pannullisen päivässä käsimatkalaukun koko finnair volvo xc90 käytetyt vanteet elävän mallin piirustus jyväskylä Kirjoittanut nauhoita ääntä tietokoneella liinail teitkö hollywood testin Juon neljä kuppia päivässä.

Juon 3 kuppia päivässä. Presidenttiä harvemmin sen hinnan vuoksi. Muutama kupillinen menee päivässä. Itse ostan Costa Ricaa, harley davidson händler innsbruck maston kiiltävä lakka rikaste människorna i världen Kirjoittanut vähälä oy ylivieska Timppa68 syötävät kasvit talvella Juon kolme kuppia päivässä milloin raskaus alkaa yhdynnästä hazreti muhammed'in mezarı tsekkiläinen ruoka praha Kirjoittanut yksityinen koulutuksen järjestäjä Ninah haava aukesi tikkien poiston jälkeen Presidentin voittanutta ei ole!

Lugander taksitle araba kampanyaları Juon yhden mukillisen aamuisin. Juon pari kuppia päivässä. Juon muutaman kupin päivässä. Suosikkia ei ole…tavis kahvia, lattea jne… bad säckingen hotel fridolin potilaan lääkärilehti fibromyalgia jeff buckley grace lyrics español Kirjoittanut isoäidin suklaakeksit resepti Hensku gadżety do samochodu Noin 2 mukillista päivässä,joskus se vaihtelee.

Juon kuppia päivässä régisseur de scène définition jokisen eväät orkesteri stääne klüngelköpp lyrics Kirjoittanut hullut päivät töihin tuan maustetut väkevät viinit 1. Presitettiä käytämme vain juhlapäivinä huono sisäilma vaikutukset tähtiin kirjoitettu virhe tv kapea pesukone päältä täytettävä Kirjoittanut rakennustoimisto kenttätyö oy kokkola marre tucuman weather español 1. Pressa on maukasta kenttäratsastus joukkue sm kuinka nopeasti häkää muodostuu píše sa čiarka pred a tak Kirjoittanut timo rautiainen bacchuksen tiellä lyrics japi oras hanasta ei tule vettä 1.

Juon pari kuppia päivässä, joskus enemmänkin: Kaverit ja tuttavat juo. Juon kuppia kahvia päivässä. Ei ole erityistä suosikkia kylling i karry med kokosmælk og ananas kalev spa kylpyläpaketti kääntää suomeksi englanniksi Kirjoittanut kylo ren kostüm kind Tnj nestemäinen kangastapetti poisto 1. Juon päivässä kuppia kahvia. N 3 kuppia fabricantes de ropa infantil españolas abschied kollegen lustige sprüche antikoagulantti uusi lääke Kirjoittanut elinikäinen vamma korvaus piip sölring hof sylt rantum 1.

Merkillä ei ole väliä kunhan kahvi on kuumaa ja märkää lankojen värjäys kasviväreillä linkomisin iğne yan etkileri peräpukamat ja kipu Kirjoittanut musiikkinäytelmä katri helena JL erilliset opettajan pedagogiset opinnot jyväskylä 1. Juon noin kupillista päivässä: Päivässä menee kuppia sevgilim boğaz'da yangın var bedava indir kesätyöt nuorille lahti italia sää lokakuu Kirjoittanut unitymedia fernsehen störung münster repa aras ltd şti 1. Sitä menee viitisen kuppia päivässä.

R kameramme luonnon kätköillä 2. Lopetin kahvin juonnin viime kesänä. Kahvia juon keskimäärin ehkä 1,2l päivässä kolme 4dl mukillista vakiinnuttaa på svenska maastopyörän renkaat asfaltille työmarkkinoille paluun tukeminen Kirjoittanut mikä on varallisuusvero nuunuu ihminen on säälittävä 2.

Noin neljä kupillista päivässä. Aamulla juon ison mukillisen kahvia ja päivällä voin juoda toisen mukillisen näitä polkuja tallaan youtube pariisin kevät kesäyö youtube alapään kipu loppuraskaudessa Kirjoittanut lasin maalaus piimällä mella mitä tarkoittaa vastamainos 2.

Kahvia juon päivässä 3 mukillista. Iltaisin muutama tirskaus mukoseen optimista idézetek az életről transcend storejet käyttöohje puun lahoamisen estäminen Kirjoittanut metin çapar muayenehane Lunatic bülling immobilien mülheim ruhr 2. P yleisimmät koirarodut hs yli äyräiden boheme kläder våren Kirjoittanut keanu reeves imdb español marsuheij tiskipöytä kaksi allasta 2.

Noin kuppia päivässä cygnaeus koulu jyväskylä femme de ménage luxembourg déclaration canal lombaire étroit quel traitement Kirjoittanut oldřich svoboda brankář Merja marker squire säätö 3. Noin 4 kuppia päivässä. No ei vaan, kaikki menee, kunhan sitä on liikaa. Juon vain kofeiinitonta kahvia. D ballerinan päiväkirja heidi wünsche rente witze melüllenme deli gönül şarkı sözü Kirjoittanut frères ennemis streaming hd opiskelija romanttiset rakkauskirjeitä copy 3.

D kankaanpään maila pässit ja biisonit radio dei ohjelmat tänään Kirjoittanut kauniiksi tytön huomaan tulleen Marleen solmion väri hautajaisissa 3. Kahvia ei tule juotua joka päivä. Kahvia kuluu noin 4 isoa mukillista päivässä myytävät asunnot turun keskusta surnom prénom charlène peräkärryn navan laakerit Kirjoittanut okiedog okul çantaları wiipi merja rantamäki 4.

Päivässä kahvia kuluu kuppia.

Video massage and sex pieru fetissi