Seksi keskustelut aito orgasmi

seksi keskustelut aito orgasmi

Tää menee ehkä vähän sivuun aiheesta mut apinoilla oli tehty koe jolla ne sai nappia painamalla orkut. Lopulta ne ei viittineet syödä tai mitään muutakaan ne vaan painoi nappia. Jos ihmisille olis sama vaihtoehto ne kait laiskistuisi samalla lailla. Mut haloo, onko elämä vaan pelkkää naattimista ja orkkuja, eikö se ole muutakin.

Myös pelkkä läheisyys ravitsee. MIkä se semmoinen on kuin orgasmi. Jos mies vain saa erektion pysymään yllä öpaut vartin, voin saada 1 - 3 orgasmia. Jos jaksan vielä seksin päälle näperrellä, voin sormin tehdä niitä lisää. Olettaisin ettei aivan pikkiriikkinen penis olisi iloksi en ole moisia kokeillut , sillä minulle on tärkeää että asennossa jossa minä istun miehen päällä tai sylissä kasvot vastatusten peniksen pää osuu ns.

G-pisteeseen samalla kun peniksen tyvi hankautuu klitorikseeni. Kuvioon saattaa kuulua sopivanlainen reisilihasten jännitys, ja varsinkin sitten kun minä olen saanut ja haluan auttaa miestä saamaan jos hän on laukeavaa tyyppiä, kaikki miehetkään eivät ole , "lypsän" lantiolihaksillani penistä.

Tuo tietysti tuntuu parhaimmalta jos voi harrastaa seksiä ilman kumia, mutta nykyään kun olen sinkku, ei pysty. Pillereitä en ala syömään sittenkään jos vielä löydän kumppanin. Voisi sanoa että "vasektomia olis kiva ylläri" Seksi ja orkut onnistuu kyllä tarpeeksi kivan miehen kanssa, vaikkei siinä mitään rakkautta ja suhdetta olisikaan alla. Mutta vaikka olisi miten suuri rakkaus, enpä usko että kiihottuisin pelkästään "läheisyyden tunteesta", taikka aktin aikana jos en fantasoisi samalla kun touhutaan.

Seksi on pitkälti tekniikkaa. Ei se ole mitään hellandyydeli nyt annan mennä -romantiikkaa, tai jos siitä sellaista tekee niin saa kyllä aika orkkuherkkä nainen olla että noin vain laukeaa. Vihdoinkin luin jotakin totuuspohjaista! Mielestäni sexi on halua kummaltakin osapuolelta ja jos haluaa oikesti olla hyvä, ei edes tarvii kysyä.

On vain ne kaksi 6. Se on kaunein suhde miehen ja naisen kesken ja se perustuu sielujen sympatiaan. Tekniikalla ei siinä ole mitään osuutta vain tunne merkitsee.

Jokeltelin kuin pikkuvauva, kun "multa tuli". Tässä teille esimerkkiä kiusaamisesta. Tuohon alemma toteaisin samantien että jos on kyse vain "hoidosta" eikä parisuhteesta, tekniikka on erityisen tärkeä, koska silloin nauttii AINA vaikka ei olisikaan suuria tunteita. Jos taas on pari- ja rakkaussuhde, niin tekniikka auttaa siinäkin.

Ei kukaan ole seppä syntyessään, ja jos ei ikinä selvitä itselleen miten oma keho ja miten toisen keho toimii, siinähän räpelletään.

Ei suurinkaan rakkaus auta jos ei vaan osaa, kun kuvittelee ettei mun tartte mitään viitsiä, kunhan vaan odotan että toinen hoitaa hommat minunkin puolestani. Tai että ihme tapahtuu. Joskus epäilen luuleeko osa naisista ihan muita tuntemuksia orkuksi. Yksi esim kirjoittaa toisella palstalka saaneensa orkun ekoilla treffeillä kun mies oli hipelöinyt häntä selästä!

Paras orgasmi - suuseksillä: Paras orgasmi tulee kun ajattelee mehevää seksiä, vanhemman miespuolisen työtoverin kanssa. Haluaisin sanoa, kuulehan H Luultavasti hän teeskntelle saadaksesi sinut lopettamaan sen perseeseennainnin. Orgasmeilla on eroa ainakin minusta, ihan selvästi. Näähän on tietysti taas sarjassamme, miten kenelläkin Mutta siis suuseksillä tuotettu tai itse klitorista hyväillen - tuntuu jotenkin "kevyemmältä" kuin emätinorgasmi jonka saan harvemmin kuin tuon "varman" klittaorkun.

Emätinorgasmi taas tulee varmimmin lempiasennossani takaapäin, ja silloin tuntuu kyllä tosiaan että sykin syvältä sisältä, happi loppuu, sydän hakkaa Olen usein ihmetellyt, kun monet naiset sanovat emätinorkun tuntuvan niin paljon paremmalta, syvemmältä. Itselläni ainakin klitoriksen kautta tuleva -suulla, sormin tms- tuntuu juuri kuvailemaltasi, sykin ja kouristelen emätintä ja kohtua myöten, ulkoisesti tietenkin myös. Varsinaista emätinorkkua orkkua pelkällä yhdynnällä , en ole kuitenkaan koskaan saanut.

Sulle "Etsijä mies" sanon: Nainen saa ihanan orgasmin ainakin minua järjestämänä kun suutelen ja kielellä hyväilyn naiseni "pimppiä". Naiseni suorastaan huutaa ihanuudesta jonka tuntee!!

Kokeilepa sinäkin sitä touhua!! Uskon varmasti että onnistut.. Siis haloo haloo, ootko ottanut huomioon että naista etoo sun tekemä nuoleminen ja se alkaa teeskennellä orkkuu, että lopettaisit lyhyeen. Huutaa että lopeta vaikka ei sanoisikaan ääneen. Aito vai laite 5. Aika moni nainen tykkää nuolemisesta.

Toivottavasti ihmiset pystyvät puhumaan mistä tykkäävät. Itse en esimerkiksi tykkää, että sormia tungetaan minnekään.

Itse en erikoisemmin välitä nuoltavana olemisesta. Enemmistö naisista tykkää siis suuseksistä jossa stimuloidaan pelkkää klitorista, ja osa heistä ei haluaisi sisälleen yhtään mitään. En ylipäätään ymmärrä sitä jumalatonta touhuamista että pitäisi olla sormea ja kieltä ja roinaa ja vaikka mitä, mutta ei penistä? Riisun silmälasit isolta nenältäni ja hankaan niiden sangalla riemunappulaani, joka kiltelee limasta kosteana.

Ajattelen samalla erästä ihanaa ja isänmaallista Handea Kumppanin suutelu, Hipely pillussa oleva sormi kiihottaa mukavasti. Esileikkin ansiosta se on vieläkin armeliampaa. Kiihottuu vvarsin nopeasti suuseksin aikana. Mies jopa kiihkossaan anelee tie mitä vain minun munalle. No mä sitte olen työntänyt mieheni munan suuhun jotta siitä saan tosi kovan kyrvän.

Sen enempää empimättä alkaa rakastelu. Ihana lämmin aistimus valtaa molemmat. Paljaalahan me avoliitossakin sitä seksiä painetaan menee kuin sudet luonossa. Pannaan niin että kohta kuuluu ähinä pillusta loiske ja lotina. Märkä pilllu antaa lisää himoa miehelle ja kova muna tikkaa aina vain kiihkeämmin kunnes sylkee spermat naisen sisään.

Mutta entäs se naisen orkku? Eihän tuo sperman lento ole sama asia. Orgasmin saamisen edellytyksenä on yleensä niin miehillä kuin naisillakin seksuaalisesti kiihottunut mieli, jonka seurauksena alkaa sukuelimissä tapahtua niille ominaista paisumista ja kostumista. Sukuelimiä koskettelemalla voidaan mieli saada kiihottuneeksi, muttei suinkaan aina. Jos kiihottumiseen ei ole halua tai haluaa olla kiihottumatta, voi elimensä hieroa vaikka verille ilman sen kummempaa nautintoa.

Monesti ilman mielen kiihotusta miehellä ei esiinny erektiota eikä naisenkaan paikat tervetuloa toivottele. Kovalla yrittämisellä voidaan jotain vaikutusta saada aikaiseksi, mutta alapäähän pakkautunutta verta tarvitaan elimistössä muuhunkin kuin monumenttien pystyssä pitämiseen toivottoman asian puolesta. Mies ei pysty naiselle orgasmia taikomaan, vaikka tämä sen kallisarvoisen jalkovälinsä esiin levittäisikin. Eikä tämä jalkojen levitys aiheuta räjähdyksiä miehen housuissa, ellei halu siihen lähde korvien välistä.

Oikeastaan kaikilla ihmisillä on toiveita ja unelmia seksin suhteen. Lienee jokaisen oma asia, että etsiikö unelmiaan vastaavan rakastajan, opettaako toisen haluamilleen tavoille vai sulkeeko silmänsä ja fantasioi seksin aikana.

Omiin kokemuksiini perustuen voin sanoa, että silmät sulkemalla voi aina olla siellä missä haluaa ja juuri sen kassaneidin kanssa, joka ikinä sattui marketissa sinä päivänä palvelemaankin. Toisaalta olen huomannut kumppanienikin olleen usein silmät kiinni ja omissa maailmoissaan seksin aikana. Eihän se itsetuntoa hivele, mutta elimme ainakin hetken eteenpäin.

Tapojen opettamisen huono puoli on, että jossain vaiheessa kumppani ei enää halua "oppia". Ihmisen seksuaalisuuteen liittyy niin sanottu kieroutunut puoli, perversiot. Oikestaan mikä tahansa seksi paitsi penis vaginassa on lisääntymisvietin kieroutuma. Ihmiset ovat yksilökohtaisesti erittäin joustavia, mitä seksisuorituksiin tulee. Niitä voidaan arvostaa taikka sietää — jonkun aikaa. Yleensä koulutettavan mitta tulee jossain vaiheessa täyteen eikä hän osallistu kursseillesi enää.

Kaikkien haaveissa on unelmien rakastaja -tar , valitsimme kumppaneitamme millä perusteella tahansa. Pitkän yrittämisen ja erehtymisen kautta on mahdollista löytää se unelmien rakastaja. Minä löysin sellaisen kauan aikaa sitten ja menetin melkein yhtä kauan aikaa sitten.

Entä tiedä onnistuinko minä opettamaan hänelle mitään, tuskin. Hän opetti minulle naisista kaiken mitä tiedän. Nykyään kun suljen silmäni olen monesti hänen kanssaan. En tiedä hänen unelmistaan, mutta ainakin minä sain hänet laukeamaan.

Mä en pysty ajattelemaan muita kuin kumppania seksin aikana. En siis pysty ajattelemaan että mua rakastelis joku muu kuin se joka mua rakastelee. Silmät mulla on kiinni siksi että se tuntuu niin hyvälle, että silmät menee väkisinkin kiinni. En siis siksi pidä niitä silmiäni kiinni että ajattelisin jotakin muuta miestä kun sitä jonka kanssa rakastelen juuri sillä hetkellä.

Oma on kiihottanut siihen seksiin asti, miksi yhtäkkiä ajatella jotakuta muuta. Hiukan pervompia asioita saatan kyllä ajatella, asioita, joita ei kehtaa kysyä. Tai kautta rantain koittanut kysellä, ei tunnu oikein kiinnostavan..

Seksi elämä oli parasta OMAN puolison kanssa, seksi oli antoisaa ihanaa rakkauden täyteistä, vieraissa käynti on suuri virhe, vieraissa käynti tuo vain pahaa mieltä ittelle ja läheisille, seksi ei ole vieraan kassa yhtään niin ihanaa kuin sitä mainostettaan, eikä se ruoho ole vihreempää siellä aidan takana vaikka jokut sitä toitottaa, vain OMAN kanssa oli seksi seksiä ja parasta, ikävä vaan kun tuli vanhuus ja puoliso kuoli pois,.

Vaikka arvostankin kaikkein eniten läheisyyttä ja ihokontaktia ja toisen kanssa saan orgasmin vain muutoin kuin yhdynnässä pitkäkestoisella ihanalla suutelunuolemisoperaatiolla reittiä niska-rinnat-klitoris, vahvimmat orgasmini olen saanut "koneellisesti" varmasti hintansa vuoksi aika harvinaisella Jopen Intensity -nautintolaitteella.

Ja tämä ei ole maksettu mainos vaan todellakin päin vastoin, koska olen maksanut lähes euroa tuosta ihanasta vekottimesta. Katsotaan saakohan linkki olla täällä.

Katseestahan se jo alkaa. Ei siis mistään parfymista vaan aidosta ihanasta puhtaasta ihosi aromista. Jonkin verran tekniikalla on väliä, mutta rakkaus on intohimon rinnalla paras mauste. Jos tunnet naisesi herkät erogeeniset alueet, hyvä.

Ja ellet tunne, etsi ne hyväilemällä ja kyselemällä. Rakastelun yhteinen nautinto lienee paras päämäärä. Raukea tyydyttynyt mies naisen sylissä, naisella sperma sisällään. Hyväilyjä ja suukottelua jäähdyttelyksi. Niin sitten siitä jo voikin jatkaa uuteen yhdyntään. Kui sitä nyt välittömästi uuteen pystyy, kun juuri edellinen yhdyntä lopetettiin. Palautuminen vie aikansa ja virittely jotta saa kovaksi. Naisen orgasmi tuntuu ihanalle.

Tuohan on aivan naisen tekstiä: Saan ainoastaan ja vain kun olen päällä ja saan tehdä omaa tahtiani ratsastaen orkun itselleni.. Minä taas pidin kun mies otti takaapäin.

Oli niin eläimellisen ihanaa, ei vaan anatomia sen sanelee mikä asento kellekin on paras. Sieltä Aurinko-Timppa sitten pyydystää herkkunsa, luolamieheen hampaillaan! Vielä uskaliaampaa olisi toki viedä varastettu Omar rusottavasta ryppyreikäsestäni! Nainen on saanut orgasmin kun lakan on märkä niinkuin alleen olis laskenut. No tuo naisen ejakulointi on kyllä eri asia kuin orgasmi ja todella paljon harvinaisempi eli ei tarvi kenenkään hermostua ellei ole lakanat kastuneet muusta kuin hiestä.

Kerran olen ejakuloinut ja olihan se aika metka ja outo tunne. Mielestäni silloin kun saan vierasta-nainen "kusee" alleen siis ei okeesti vaan tuntuu peniksessä kuin laskis alleen - yleensä vieras varattu saa minut kivikovaksi On ollut kolme tyhmää ja kuivaa muijaa elämässäni sarasofia Huomennakin ois yhen 18v hoikan rintavan nainti Jos haluan miestä, niin saan orgasmin. En tosin kykene haluamaan jokaista vastaantulijaa, vaan hyvin harvoin saatan tavata miehen, joka minua kiihottaa.

Ihana mies ja kunnollinen klitoriksen kiihotin seksiin mukaan ja takuuvarma orgasmien sarja tajunnan räjäyttävä. Jos totta puhutaan 6. Lompakon paksuus tietysti ratkaisee. Pähkinänkokoisilla vajaasti toimivilla luolamiehen aivoilla ei kyllä tiedetä mitään naisen orgasmista.

Nämä luolamiehen vaistoilla toimivat miehen kuvatukset vain luulevat tuntevansa naisen tilat täydellisesti mutta se luulo on pelkää harhaa.

Vain nainen itse voi tuntea sen mitä on orgasmi hänelle. Miehen aivot eivät riitä näiden asioiden tajuamiseen. Nämä asiat ovat miesten aivoille aivan liian suuri asia ymmärrettäväksi. Pähkinänkokoisilla vajaasti toimivilla aivoilla ei näitä elämän suuria saloja selvitellä.

Se kaiketi on napakymppi jos kumpikin laukeaa samaan aikaan. Itse unne aina mielihyvää kun saa kyrvän työntää syvälle ja minuuttia vaihtelvaa naintia lähetyssaarnaja-asennoss ajosku minä alla välillä. Kaikken parasta on omilla käsillä hoitelu saa varman orgasmin.

Minä en viitsi miehen kanssa äheltää turhaa hommaa koska kokemusta on en ole koskaan saanut orgasmia miehen kanssa on pitänyt näytellä saavansa jotta saa miehen tyytyväiseksi. En tiedä miksi miehet luulevat olevansa 10 pisteen oriita muka suorittavat jotakin vehkeellään ja luulevat naisen nauttivan hommasta.

Mitä siinä kymmenen minuutin aikana tapahtuu ei mitään on koettu kun mies laukee niin itse on vasta päässyt alkulämmittelyyn asti ja tämä on totta ja koettu. Kyllä omilla käsillä hankittu orkku tai useampi on parasta saa täydellisen nautinnon uskokaa pois kokeilkaa vaikka. Miestä voi sitten kiusata hitaasti. Hänelle silmät sumentavaa nautintoa tuottaen. Kukko tietäää ,',, se on Hyvä. Kun ukko tärisee vaimonsa päällä , ja tulee 3 kertaa sellainen pitkä ruiskaus värinän kautta , se tekee taivaallisen autuaan olon 7tunniksi Se on sellainen leikki ,,,sen harvaosaa , täytyy syntyä naistavarten ,,,,,,.

Seksi tuntuu parhaalta silloin, kun sitä saa. Kotona saa liian harvoin. Mitä järkeä on saada maanjäristysorgasmi, jos toinen osapuoli on sellainen, että myöhemmin sen ajattelemisestakin tulee moraalinen krapula?

Ihminen on sillä tavalla fyysinen olento, että hyvä seksi orgasmimielessä voi tulla kenen kanssa tahansa, jolla on vain siihen sopivat fyysiset puolet. Sit on myös järki ja tahto, joilla voi ohjailla, kenen kanssa haluaa ihotason kontakteja.

Hyvä seksi on mulle ainakin sitä, että on hyvä kontakti monella tasolla. Sanon kiitos ei suhteille, joista ei löydy muuta kuin hyvä seksi, koska en halua hajottaa päätäni ja persoonaani. Paras ja ekolooginen joululahja on antaa puolisollesi kunnon jytky.

Jospa sen jälkeen arkisemmat asiat saisivat oikean mittakaavan. Se näyttely on muuten aivan turhaa Paljon parempi olisi kertoa mitä haluaa ja mitä ei niin ei edes tarvitsisi yrittää sitä näyttelyä.

Mulla oli sellainen nainen vuoden verran joka huusi kovasti tunnin nainnin puolivälissä saadessaan valtavia orkkuja,enkä minäkään hetkessä lauennut ,en ajatellut naistani yhdynnän aikana vaan Valmetin runkonumeroa siksipä mällin lento kestikin ja molemmat nautimme kovasti. Kyllähän tätä alta vastaajaa sai polkeakkin kuin tulpatonta mopedia aina hän vaan halusi naida tosin tällaisen naisen kanssa on kiva rakastella kun ei makaa kuin kuollut lahna punkan pohjalla!!

Asiahan on selviö Mulle riittä kun saan sanoa: Sanoisin että, miehen läsnäolo ja halu saada nainen nauttimaan on kaikkein parasta. Kun mies saa naisen tuntemaan itsensä vapautuneeksi, halutuksi ja luotua ilmapiirin luotettavaksi, ei millään ole rajoja.

Ilmapiirin tulee olla kiireetön, itse en ainakaan tule alla kahdessakymmenessä minuutissa, enkä haluakkaan tulla. Haluan nauttia orgasmista mahdollisimman pitkään. Vastaavasti, haluan antaa saman nautinnon miehelle. Haluan kiusata häntä mahdollisimman pitkään, jos vain mahdollista. Kaikillahan ei ole hyvää pidättäytymiskykyä ; Mutta päällimmäiseksi kuitenkin nostaisin sen luottamuksen, jos ei tarvitse hävetä tekojaan, ääniään tai vartaloaan niin seksi on vapautunutta ja ihanaa: Tunnelmasta se naisen koko aktin nautinnollisuus lähtee.

Oli sitten kyseessä tuttu tai vähän tuntemattomampi mies. Tämän kun miehet ymmärtäisivät. Naisen on tunnettava itsensä kokonaisvaltaisesti hyväksytyksi ja kauniiksi. Siitä eteenpäin huonommallakin tekniikalla puolin ja toisin selvitään.

Ja jos mies todella haluaa naiselleen orgasmeja ja nauttii naisensa hekumasta, niin esileikkeihin kannattaa käyttää aikaaenemmän kuin viisi minuuttia, puolituntia vähintään. Kun edellä mainitut toimivat ejakuloin ja saan kymmeniä orgasmeja puolentoista tunnin session aikana. Oikea tunnelma - nainen tuntee itsensä kauniiksi ja halutuksi ja luottaa mieheen 2. Pitkä esileikki - esileikin aikana kumpikin tuottaa toisilleen nautintoa , muttei vielä yhdynnässä. Panovaihe - jos mies on helpostilaukeavaa sorttia, kannattaa ajatella arvonlisäverolaskelmaa tai niitä valmetin sarjanumeroita.

Ihme viestejä kyllä täällä. Parempi taas poistua vähäksi tai vähän pitemmäksi aikaa. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa! Minua on paneskellut kymmeniä eri miehiä,useimmilta olen saanut kunnon kyydit ja orgasmit. Yksi Matti niminen mies oli yliveto kaikista miehistä hän on varattu ukkomies mutta käy usein luonani antaen ihanaa siitintä,sain tyttö lapsenkin hänen kanssaan vuosi sitten nimeksikin laitettiin Naima,Muisto,Matilda ja kaiken huippu kun hän tuo aina kauniin kukkakimpun tullessaan kun tulee naimaan minua,hän on kukkakauppias ja omistaa monta kukkakauppaa ja puutarhaa jossa kasvattelee viherkasveja.

Eilen kun oikein kunnolla naitiin viimeisen varvin jälkeen kukkakauppias Matti sanoikin nyt täytyy lähteä töihin multa tuli jo. Meni purkamaan multa säkkejä varastolle. Tänään hän tulee taas luokseni,koska hänen vaimo ei ole kotona,saan Matilta taas monet kunnon orgasmit ihanaa!! Vautsivau, mahtavaa kuulla miehen suusta tämä!

Tantrinen seksi on parasta, läsnäolo, päämäärättömyys, kunnioitus, aistillisuus, ah. Kjun tjyönnät mjunan pjilluun, sje tjuottaa orgjasmin.. Miehen kanssa en ikinä saanut orgasmia. Suurin osa miehistä on aivan surkeita sängyssä, jotenpa vaihdoin naisiin, seksikin parani kertaheitolla.

Olen väsynyt, naiseni orgasmiin, koska. Se jatkuu ja jatkuu jatkuu Jouduin aikoinaan Rodoksella, Siravast hotellin respassa puhutteluun, niistä äänistä. Norski pariskunta oli valittanut että he eivät voi nukkua koska naapurit harrastaa seksiä koko ajan. Arvatkaao liko hauska tilanne, oli ja ei. Yksi respan tytöistä otti asiakseen tämän jälkeen iskeä minulle silmää ja vilautella kieltään. Tästä taas muija otti pulttia.

Eli, älkää puhuko minulle, ainakaan naisen, orgasmeista. Seksi tuntuu parhaalta silloin, kun on kiinni jäämisen mahdollisuus. Eikös se ollut Floridassa, jossa heppiäsi Tuulan anteliaaseen tuheroon tuikit? No, missäs se mulkku on silloin, kun seksi tuntuu parhaalta? No, tietenkin lasten kanssa kotona! En ole koskaan saanut orkkuja.

Mieheni aika laiska sängyssä joten sänkyhommat on jääneen. Hannu antaa minulle orkut toimistolla kirjoittelunsa välissä. Näin ainakin haaveilen, minä punatukkainen, sinisilmäinen, sexy silmälasipäinen. Seksi ja uskonto ovat kaksi asiaa joiden parissa ihmiset menettävät järjensä valon kaikkein helpoiten. Kuten tästäkin ketjusta voi havaita.

Sitten kun kyllästytte sekopäiden sössötyksiin ja haluatte keskustella seksistä asiallisesti, tervetuloa vaikka tänne: Tarpeeksi sekavaa settiä kun heittää, niin takuulla saa faneja. Ja hei, jokainen miinustuskin on vain plussaa! Iso vaaleanpunainen aukko, vaikka niin pieni, johon hukun kokonaan. Säälittäviä runkkuja koko paikka täynnä. Ja vielä tyhmiä kun vastailevat Suolisto 24 keksimiin juttuihin.

Parhaalta tuntuu,noin sekunti ennen kuin penikseni alkaa sylkeä spermaa pillun uumeniin!!! Meillä on ainakin suhteessamme hyvin vapaamielinen huumori ja usein myös puhumme seksistä humoristisessa mielessä. Ja se on aivan ihanaa,että voi hieman naureskella asioista meillä on mm: D Hyvä esileikki,virittynyt tunnelma ja kun ollaan äärimmilleen kiihottuneita niin kunnon pano,klitorista että rintoja nännejä stimuloiden tuo ainakin minulle naisena kunnon orgasmin ja toisenkin,eikäpä tuo mieskään ole ikinä asiasta valittanut.

Vaimo on seksin myyjä. Ennen ei lähtenyt, mutta sovittiin, että ei kotona. Nyt sitten sanoo, koska en kykene katsomaan niin lähtee. Lähtee yleensä päivällä, vasta kun herää. Herää vähän aikaisemmin ja laittaa ennen kahdeksaa kaksi tytärtämme kouluun. Ehkä "tytärtämme" on väärä sanavalinta, koska toinen on hänen ja toinen minun. Eihän nyt toisia voi omistaa, mutta meidän "vastuullamme" nuo tyttäremme ovat. Toinen 18 ja toinen Jos jotain sattuu, tytöt itse joutuvat kuulusteltavaksi.

Ei siellä meitä tarvita. Niin minä tulen yleensä aamulla, koska minun vakkarini ovat normaaleja liikemiehiä. Päivällä ollaan tekevinään töitä. Mutta nukutaan kotona, kun muut sieltä töissä. Taitaa olla vähän niin että me olemme aikamme aatelisia, koska muut tekevät työt jotta meillä olisi hyvä olla.

Minä astun työllä mukaan, jolloin asiakas astuu myös. Kotona olen aamulla kun vaimoni ei siellä enään ole. Kun saamme yhteisen hetken ja kerrankin sen että hälinä tyttäremme koulussa on poissa, me tiedämme että tämä on meidän hetkemme.

Voimme sen ohittaa tai ottaa. Tiedämme että jos ohitamme, koskaan emme saa hetkeä uudelleen ja emme myöskään millään tekosyyllä itsemme rauhaa.

Meillä alkaa asia tuolta "ainavalniina" saunasta, jossa virittäytyminen alkaa. Kohtelias toisen hierominen on tärkeää. Tässä esileikissä voi mennä toista tuntia, mutta tällä voi hyvin osoittaa kumpi on nyt se alistuva ja pahoillaan oleva osapuoli. Tässä meillä roolit vaihtuu tasapuolisesti.

On vaikea kuvitella hetero perhettä, jossa aina nainen alistuu ja mies ottaa. On kumma että jaksavat vetää aina niin. Miestä nimenomaan säälin, koska alistuminen on ihanampaa ja nuo kokemukset liene aika vähissä. Olen useasti miettinyt, että kuinka kaksi maskuliinista alistajatyyppista homoa pärjäisi autiolla saarella. Olisikohan niin että käynnistäisivät viimein sen oman armeijansa ittensä , ja komentaisi hyökkäykkseen pistimet suorassa. No sitten kohta olisi yksi pari vähemmän.

Nyt menee asian vierestä, mutta me otamme hetkemme. Suljemme siitä kaikki muut pois. Sääli kun ei joka päivä voi metelöidä lasten takia. Mies kun ei sitä varmaksi voi koskaan sanoakaan, että saiko nainen vai ei Mä saan kyllä järisyttäviä orgasmeja, mutta hyvin pienieleisesti.

Että siinä vois moni epäillä, etten mä saanutkaan. Mistään huutamisesta tai viheltämisestä sitä ei voi tietää, koska itse ainakin voin olla ihan hiljaa, huutaa kovaan ääneen, vikistä ja vinkua, raapia miehen selkää tms.. Orgasmini tai käyttäytyminen niiden aikana ei ole joka kerta jos koskaan samanlaista. Taitaa olla niin että ainoa "merkki" mitä kukaan nainen ei pysty feikkaamaan on tuo kiihotuksesta lisääntyneen pintaverenkierron aiheuttama "hehkuminen" pään alueella ja jopa ylävartalossa.

Eräs tyttö meni ihan laikukkaaksi ylävartalosta, valkoista ja punaista sekaisin mielenkiintoisina kuvioina. Tietysti kaikki eivät välttämättä noin reagoi. Silloin miehen kannattaa valita heistä juuri se nainen, jolla on arkielämässä heikoimmat näyttelijänlahjat.: Minulla tulee samanlaisia kuvioita jo voimakkaan kiihottumisen seurauksena, orgasmia en kuitenkaan ole tähän päivään mennessä saanut.. Myös nännierektioista jotkut puhuu, mutta minulla ne törröttää jo alusta asti koko aktin ajan.

Eiköhän nämä jutut ole niin yksilöllisiä, että mitään varmaa merkkiä ei ole. Ja nainenhan voi supistella pimppiään teeskennellenkin. Toisaalta jos saa "pienen orgasmin", ei pimppi välttämättä supistele lainkaan!

Älkää nyt ainakaan ilmaisko epäilyjänne naiselle, sillä se ainakin karkoittaa naiselta oikeat orgasmit sen siliän tien! Ei kai mitään yhtä ja ainoata varmaan keinoa olekaan tietää milloin nainen laukeaa, koska jokainen nainen on erilainen. Seurustelen itse naisen kanssa,olemme olleet yhdessä n. Nainen huomaa sen heti.

Uskon ettei ole varmaa merkkiä siitä että teeskenteleekö naisesi, punoitus ei välttämättä ole mikään merkki,tai se että hänen vagina supistelee,sitä voi tehdä vaikka keskellä päivää metrossa. Valitettavasti en voi auttaa,mutta älä näytä epäilyjäsi naiselle.

.. Seksiseuraa oulu ryhmä porno

Seksi keskustelut aito orgasmi

Olen usein ihmetellyt, kun monet naiset sanovat emätinorkun tuntuvan niin paljon paremmalta, syvemmältä. Ja hetken päästä sama uudelleen, kai sillä joku fetissi, kun mä oon ihan raato, niin sillä stondaa senkin takia? Olet alle 18 vuotta. Olo tuli heti turvallisemmaksi. Orgasmin saamisen edellytyksenä on yleensä niin miehillä kuin naisillakin seksuaalisesti kiihottunut mieli, jonka seurauksena alkaa sukuelimissä tapahtua niille ominaista paisumista ja kostumista.

Tai miten nainen sen kokee? Kerro nainen, jos uskallat. Itsensä hyväksytyksi ja halutuksi tunteminen. Mies ymmärtää, että joku pieni asia voi olla todella tärkeä. Itselläni fetissi, jota ei tajua, jos en sitä kerro. Sen ymmärtäminen avaa mulle taivaan. Mies joka uskaltaa näyttää oman halunsa. Se, etten tunne itseäni pillutelineeksi muiden joukossa. Kun vaan heittäytyy täysillä ja antaa nautinnon viedä, kun vaan tuntuu hyvältä miehen penis ja mieskin näyttää nautintonsa tulee kuin itsestään.

En edes mieti mitään katson vain miestä ja hän minua laukeamme usein lähes samaan aikaan. On vaan niin kiihkeitä ja ihanaa. Ei sellaista voi kukaan tietää, se tulee silloin kun kaikki on kohdallaan, ei sitä voi valmistalla millään lailla, jos niin yrität sit joskus jollekín tehdä, niin voin sanoa,et tulet pahasti pettymään.

Vakaa suhde ja molemmat selviä on jo hyvä alku saada orgasmi. Älä yritä liikaa saada naiselle sitä, se paistaa läpi ja homma lässähtää.

Ole sit oma itsesi,kun saat naisen! Jös väin hälyää 5. Kyl örgäsmin vöi säädä jös hälyää. Gyl gyrbää berseeseen sää syvään jös hälyää öttää. Ölen sämää mieltä känssäsi. Plyssään äinä, kyn tärjööt h äpyäsi En ihan usko näihin kaikkiin satuihin, edellisellä ehkä vähän naisnäkökulmaa?

Naisen orkut ovat luultavasti aina paljon parempia, kuin miehillä ikinä. Itse nautin eniten tutusta miehestä, joka tietää, mistä pidän.

Osaan myös puhua ja kertoa mitä haluan ja mitä en. Rakastan miestä, joka haluaa juuri minua, kiimainen mies voi olla vieraampikin On se varmaaan niin ruma Ja vehkeet sellaset ettei niitä tarvi kun kerran kuukaudessa ehkä käyttää! Eli nauti siinä sitten Mua kanssa aluksi joskus häiritsi kun mies halus katsoa ,mutta olen oppinut siihen. Mun entinen mies sai mut vapautumaan ,sanomalla ,että olen todella kaunis ja kiihottava saadessani. Seksi tuntuu silloin kaikkein parhaalta, kun on oikein saanut kiusata jotakuta toista: Onneksi myyjätontut näkivät tilanteen ja saivat mummon ojennukseen.

Tässä teille esimerkkiä, miten kiusataan kunnolla: Älä siinä hauku naisia. Kyllä te miehetkin aina naisia vertailette ja kritisoitte. Ikävä pahoittaa mielesi, mutta on sillä koolla väliä joillekin naisille, mutta tuskinpa läheskään kaikille.

Oon huomannut, että iso tuntuu hyvältä, vaikka on piukka alapää Mutta jos ei mies muuten miellytä, niin ei se iso mitään pelasta, vaan ennemmin ottaa vähän pienempikaluisen, mutta muuten ihanan ja sopivan miehen Enhän ole itsekään täydellinen, eikä sille asialle oikein mitään voi.

Ja onhan miehenkin mielestä väliä sillä, miltä nainen näyttää tai tuntuu. Se on ihanaa,kun molemmilla on ihan paljas muna ja pikku. Noh, minä saan orgasmin helposti, vaikka ihan yhden illan keikalla useammankin.

Mutta ne ovat sellaisisa selvästi laimeampia, kun toinen on vieras ihminen Mutta kun toisen ihmisen kanssa kemiat pelaa, toinen osaa koskettaa hellästi, kiduttaa ihanasti, alistaa nautinnollisesti niin orgasmin tunne on aivan toista luokkaa ja niitä tulee toinen toisen perään. Minä nautin, kun mies vie ja minä vikisen niin, että naapuritkin kuulee. Oma mieheni osasi heti eka kerrasta lähtien käsitellä minua jumalaisen ihanasti, hyväillen, "ei suostu panemaan, vaikka tietää, että odotan just sitä", tietää milloin orgasmini tulee ja lopettaa juuri ennen Tuollaista minäkin mieheltä odottaisin, en ole vielä saanut.

Tähän asti se on ollut sellaista, että minä olen tyydyttänyt miestä, ja aina välillä pyytänyt, että voisitko myös hieroa minua Mutta tosi harvoin olen saanut orgasmin. Minun mieheni eivät vain ole jaksaneet tyydyttää minua, ei kiinnosta.

Minä olen ollut valmis tekemään seksuaalisesti mitä tahansa, nautin siitä kun mies saa orgasmin. Mutta minun miehiäni minun orgasmini eivät ole kiinnostaneet, surullista. Ainakin saan yksinäni ;. Moi tahdon auttaa sua mies36v pori yhteyt ota mis asut.

Ainakin "voi sinä onnellinen! Hekumaa hehkuttaviin en usko. Sit Stadiin ja Väiski-laivalle itsenäisyyspäivän iltana fetissibailuihin! Myöhemmin itse hoidin homman kotiin. Kumpi on naiselle mieluisampaa; olla alla vai päällä??? Jos nainen saa oikean orgasmin, ei hän pysty siihen pitkään aikaan uudelleen. Vie todella aikaa ennenkuin elimistö palautuu edellisestä. Tuollaisten puhuja ei edes itse tiedä, mitä naisen orgasmi on.

Naiset ovat erilaisia orkunsaannissakin. Joku saa harvoin ja joku taas monta kertaa viikossa. Ja molemmat voivat olla tyytyväisiä seksielämäänsä, myös se harvemmin laukeava.

Pääasia, ettei mies ala stressata siitä, jos nainen ei saa. Nuorena olin tuollainen harvemmin, aina ovulaationaikaan, orkun saava. Mies oli kyllä rakas ja asiansa osaava. Kun ikää tuli lisää, alkoi myös orgasmeja tulla useammin. Ja lähes aina kaksi tai jopa kolme yhden rakastelun aikana.

Tyyliin mahtava ja pitkä orgasmi, noin minuutti taukoa ja taas. Näin hyvin rakkaan miehen kanssa. Satunnaisia suhteita ei minulla ole koskaan ollut enkä halua tulevankaan. Äläkä sano, että kirjoitukseni on fulaa. Jos sinä mikäli olet nainen, tai naisesi, jos olet mies , ei saa vaikka neljä kunnon orgasmia viikossa tai et sekstaile rakkaudesta, niin älä silti väitä meitä toisenlailla saavia valehtelijoiksi.

Olla alla ja päällä ja alla. Tärkeintä on kuitenkin hellyys ja hyvänäpito ennen ja jälkeen yhdynnän. Huomaa, ettet tiedä naisista mitään. Kyllä jotkut naiset voivat saada vaikka kuinka monta orgasmia peräkkäin, älä turhaan yleistä, että kaikkien elimistön pitäisi jotenkin "palautua. Sinua on vain huijattu.

Terveisin helposti kymmenenkin orgasmia saava nainen, jonka elimistö kestää monet orgasmit ;. Hieman miehen näkökulmaa tähän väliin. Älä lannistu, kyllä se oikea löytyy. Itse en nauti seksistä, jos en saa antaa naiselle paljon nautintoa.

Pitkät hyväilyt, eroottinen hieronta Kun nainen on sekaisin orkuista, niin siirrymme itse aktiin. Tällöin olen itsekkin jo halkeamaisillaan, joten yhdessä tullaan; Joku pitää minua omituisena miehenä, kun olen antajaluonne. Rakastelu on taitolaji; Lämmin halaus ja onnea etsintään,,,,,,.

Viime yönä ja tänä päivänä sain valtavia orkkuja kun rakastelin 6miehen kanssa,yksi oli yöllä tumma ihoinen jonka kanssa en nauttinut yhtään,mutta asian korjasi tänä aamuna ja päivällä varattu ukkomies naapuristani jonka kanssa usein rakastelen kun hänen vaimo on poissa,häneltä saan kyllä kunnon kyydit ja nautin huutaen!!

Enpä oo vielä sellaiseen naiseen törmännyt joka ei laukeaisi pelkällä sormella.. Joo onhan tullut näyteltyä, ku mies sormella, todellisuudessa toivonut, et lopettaisi ja vaikka nuolisi! No se on sitten naisen oma vika, jos jää saamatta, kun näyttelee. Ja paskat sun sormileikeihin sanon minä. Etkö muuta osaa kuin sormileikit Pikku Kakkosesta Kuultua K Se antaa naisen tulla ensin.

Pankaa, kuinka haluette, mutta yhdessä olemme vaimon kanssa vehkeillämme pärjänneet jo 47 vuotta ja toimii. Ei sulla sitten ollut mielikuvitusta. Seksissä voi olla muutakin kuin jynkytystä Minä sään örgäsmin kyn tröllään. Ja minä sään örgäsmin kiusailemalla: Eikö elämä ole liian yksinkertaista jos kokoajan odottaa vaan saavansa orgasmeja. Ei se ole maailman tärkein asia.

Oikeä, täydellinen elämä on paljon muutakin. Olet oikeassa, mutta kokemuksesta kun nainen antaa takapotkun että lentää kattoon no painan yli kg ei onnistunut kaikilla erilaisia. Tää menee ehkä vähän sivuun aiheesta mut apinoilla oli tehty koe jolla ne sai nappia painamalla orkut. Lopulta ne ei viittineet syödä tai mitään muutakaan ne vaan painoi nappia.

Jos ihmisille olis sama vaihtoehto ne kait laiskistuisi samalla lailla. Mut haloo, onko elämä vaan pelkkää naattimista ja orkkuja, eikö se ole muutakin. Myös pelkkä läheisyys ravitsee. MIkä se semmoinen on kuin orgasmi. Jos mies vain saa erektion pysymään yllä öpaut vartin, voin saada 1 - 3 orgasmia. Jos jaksan vielä seksin päälle näperrellä, voin sormin tehdä niitä lisää. Olettaisin ettei aivan pikkiriikkinen penis olisi iloksi en ole moisia kokeillut , sillä minulle on tärkeää että asennossa jossa minä istun miehen päällä tai sylissä kasvot vastatusten peniksen pää osuu ns.

G-pisteeseen samalla kun peniksen tyvi hankautuu klitorikseeni. Kuvioon saattaa kuulua sopivanlainen reisilihasten jännitys, ja varsinkin sitten kun minä olen saanut ja haluan auttaa miestä saamaan jos hän on laukeavaa tyyppiä, kaikki miehetkään eivät ole , "lypsän" lantiolihaksillani penistä.

Tuo tietysti tuntuu parhaimmalta jos voi harrastaa seksiä ilman kumia, mutta nykyään kun olen sinkku, ei pysty. Pillereitä en ala syömään sittenkään jos vielä löydän kumppanin. Voisi sanoa että "vasektomia olis kiva ylläri" Seksi ja orkut onnistuu kyllä tarpeeksi kivan miehen kanssa, vaikkei siinä mitään rakkautta ja suhdetta olisikaan alla. Mutta vaikka olisi miten suuri rakkaus, enpä usko että kiihottuisin pelkästään "läheisyyden tunteesta", taikka aktin aikana jos en fantasoisi samalla kun touhutaan.

Seksi on pitkälti tekniikkaa. Ei se ole mitään hellandyydeli nyt annan mennä -romantiikkaa, tai jos siitä sellaista tekee niin saa kyllä aika orkkuherkkä nainen olla että noin vain laukeaa. Vihdoinkin luin jotakin totuuspohjaista! Mielestäni sexi on halua kummaltakin osapuolelta ja jos haluaa oikesti olla hyvä, ei edes tarvii kysyä. On vain ne kaksi 6. Se on kaunein suhde miehen ja naisen kesken ja se perustuu sielujen sympatiaan.

Tekniikalla ei siinä ole mitään osuutta vain tunne merkitsee. Jokeltelin kuin pikkuvauva, kun "multa tuli". Tässä teille esimerkkiä kiusaamisesta. Tuohon alemma toteaisin samantien että jos on kyse vain "hoidosta" eikä parisuhteesta, tekniikka on erityisen tärkeä, koska silloin nauttii AINA vaikka ei olisikaan suuria tunteita.

Jos taas on pari- ja rakkaussuhde, niin tekniikka auttaa siinäkin. Ei kukaan ole seppä syntyessään, ja jos ei ikinä selvitä itselleen miten oma keho ja miten toisen keho toimii, siinähän räpelletään.

Ei suurinkaan rakkaus auta jos ei vaan osaa, kun kuvittelee ettei mun tartte mitään viitsiä, kunhan vaan odotan että toinen hoitaa hommat minunkin puolestani.

Tai että ihme tapahtuu. Joskus epäilen luuleeko osa naisista ihan muita tuntemuksia orkuksi. Yksi esim kirjoittaa toisella palstalka saaneensa orkun ekoilla treffeillä kun mies oli hipelöinyt häntä selästä! Paras orgasmi - suuseksillä: Paras orgasmi tulee kun ajattelee mehevää seksiä, vanhemman miespuolisen työtoverin kanssa. Haluaisin sanoa, kuulehan H Luultavasti hän teeskntelle saadaksesi sinut lopettamaan sen perseeseennainnin.

Orgasmeilla on eroa ainakin minusta, ihan selvästi. Näähän on tietysti taas sarjassamme, miten kenelläkin Mutta siis suuseksillä tuotettu tai itse klitorista hyväillen - tuntuu jotenkin "kevyemmältä" kuin emätinorgasmi jonka saan harvemmin kuin tuon "varman" klittaorkun. Emätinorgasmi taas tulee varmimmin lempiasennossani takaapäin, ja silloin tuntuu kyllä tosiaan että sykin syvältä sisältä, happi loppuu, sydän hakkaa Olen usein ihmetellyt, kun monet naiset sanovat emätinorkun tuntuvan niin paljon paremmalta, syvemmältä.

Itselläni ainakin klitoriksen kautta tuleva -suulla, sormin tms- tuntuu juuri kuvailemaltasi, sykin ja kouristelen emätintä ja kohtua myöten, ulkoisesti tietenkin myös. Varsinaista emätinorkkua orkkua pelkällä yhdynnällä , en ole kuitenkaan koskaan saanut. Sulle "Etsijä mies" sanon: Nainen saa ihanan orgasmin ainakin minua järjestämänä kun suutelen ja kielellä hyväilyn naiseni "pimppiä".

Naiseni suorastaan huutaa ihanuudesta jonka tuntee!! Kokeilepa sinäkin sitä touhua!! Uskon varmasti että onnistut.. Siis haloo haloo, ootko ottanut huomioon että naista etoo sun tekemä nuoleminen ja se alkaa teeskennellä orkkuu, että lopettaisit lyhyeen. Huutaa että lopeta vaikka ei sanoisikaan ääneen. Aito vai laite 5.

Aika moni nainen tykkää nuolemisesta. Toivottavasti ihmiset pystyvät puhumaan mistä tykkäävät. Itse en esimerkiksi tykkää, että sormia tungetaan minnekään. Itse en erikoisemmin välitä nuoltavana olemisesta. Enemmistö naisista tykkää siis suuseksistä jossa stimuloidaan pelkkää klitorista, ja osa heistä ei haluaisi sisälleen yhtään mitään.

En ylipäätään ymmärrä sitä jumalatonta touhuamista että pitäisi olla sormea ja kieltä ja roinaa ja vaikka mitä, mutta ei penistä? Riisun silmälasit isolta nenältäni ja hankaan niiden sangalla riemunappulaani, joka kiltelee limasta kosteana. Ajattelen samalla erästä ihanaa ja isänmaallista Handea Kumppanin suutelu, Hipely pillussa oleva sormi kiihottaa mukavasti.

Esileikkin ansiosta se on vieläkin armeliampaa. Kiihottuu vvarsin nopeasti suuseksin aikana. Mies jopa kiihkossaan anelee tie mitä vain minun munalle. No mä sitte olen työntänyt mieheni munan suuhun jotta siitä saan tosi kovan kyrvän. Sen enempää empimättä alkaa rakastelu. Ihana lämmin aistimus valtaa molemmat.

Paljaalahan me avoliitossakin sitä seksiä painetaan menee kuin sudet luonossa. Pannaan niin että kohta kuuluu ähinä pillusta loiske ja lotina. Märkä pilllu antaa lisää himoa miehelle ja kova muna tikkaa aina vain kiihkeämmin kunnes sylkee spermat naisen sisään.

Mutta entäs se naisen orkku? Eihän tuo sperman lento ole sama asia. Orgasmin saamisen edellytyksenä on yleensä niin miehillä kuin naisillakin seksuaalisesti kiihottunut mieli, jonka seurauksena alkaa sukuelimissä tapahtua niille ominaista paisumista ja kostumista. Sukuelimiä koskettelemalla voidaan mieli saada kiihottuneeksi, muttei suinkaan aina. Jos kiihottumiseen ei ole halua tai haluaa olla kiihottumatta, voi elimensä hieroa vaikka verille ilman sen kummempaa nautintoa.

Monesti ilman mielen kiihotusta miehellä ei esiinny erektiota eikä naisenkaan paikat tervetuloa toivottele. Kovalla yrittämisellä voidaan jotain vaikutusta saada aikaiseksi, mutta alapäähän pakkautunutta verta tarvitaan elimistössä muuhunkin kuin monumenttien pystyssä pitämiseen toivottoman asian puolesta. Mies ei pysty naiselle orgasmia taikomaan, vaikka tämä sen kallisarvoisen jalkovälinsä esiin levittäisikin.

Eikä tämä jalkojen levitys aiheuta räjähdyksiä miehen housuissa, ellei halu siihen lähde korvien välistä. Oikeastaan kaikilla ihmisillä on toiveita ja unelmia seksin suhteen. Lienee jokaisen oma asia, että etsiikö unelmiaan vastaavan rakastajan, opettaako toisen haluamilleen tavoille vai sulkeeko silmänsä ja fantasioi seksin aikana.

Omiin kokemuksiini perustuen voin sanoa, että silmät sulkemalla voi aina olla siellä missä haluaa ja juuri sen kassaneidin kanssa, joka ikinä sattui marketissa sinä päivänä palvelemaankin. Toisaalta olen huomannut kumppanienikin olleen usein silmät kiinni ja omissa maailmoissaan seksin aikana.

Eihän se itsetuntoa hivele, mutta elimme ainakin hetken eteenpäin. Tapojen opettamisen huono puoli on, että jossain vaiheessa kumppani ei enää halua "oppia". Ihmisen seksuaalisuuteen liittyy niin sanottu kieroutunut puoli, perversiot.

Oikestaan mikä tahansa seksi paitsi penis vaginassa on lisääntymisvietin kieroutuma. Ihmiset ovat yksilökohtaisesti erittäin joustavia, mitä seksisuorituksiin tulee. Niitä voidaan arvostaa taikka sietää — jonkun aikaa.

Yleensä koulutettavan mitta tulee jossain vaiheessa täyteen eikä hän osallistu kursseillesi enää. Kaikkien haaveissa on unelmien rakastaja -tar , valitsimme kumppaneitamme millä perusteella tahansa.

Pitkän yrittämisen ja erehtymisen kautta on mahdollista löytää se unelmien rakastaja. Minä löysin sellaisen kauan aikaa sitten ja menetin melkein yhtä kauan aikaa sitten. Entä tiedä onnistuinko minä opettamaan hänelle mitään, tuskin. Hän opetti minulle naisista kaiken mitä tiedän. Nykyään kun suljen silmäni olen monesti hänen kanssaan. En tiedä hänen unelmistaan, mutta ainakin minä sain hänet laukeamaan. Mä en pysty ajattelemaan muita kuin kumppania seksin aikana. En siis pysty ajattelemaan että mua rakastelis joku muu kuin se joka mua rakastelee.

Silmät mulla on kiinni siksi että se tuntuu niin hyvälle, että silmät menee väkisinkin kiinni. En siis siksi pidä niitä silmiäni kiinni että ajattelisin jotakin muuta miestä kun sitä jonka kanssa rakastelen juuri sillä hetkellä.

Oma on kiihottanut siihen seksiin asti, miksi yhtäkkiä ajatella jotakuta muuta. Hiukan pervompia asioita saatan kyllä ajatella, asioita, joita ei kehtaa kysyä. Tai kautta rantain koittanut kysellä, ei tunnu oikein kiinnostavan..

Seksi elämä oli parasta OMAN puolison kanssa, seksi oli antoisaa ihanaa rakkauden täyteistä, vieraissa käynti on suuri virhe, vieraissa käynti tuo vain pahaa mieltä ittelle ja läheisille, seksi ei ole vieraan kassa yhtään niin ihanaa kuin sitä mainostettaan, eikä se ruoho ole vihreempää siellä aidan takana vaikka jokut sitä toitottaa, vain OMAN kanssa oli seksi seksiä ja parasta, ikävä vaan kun tuli vanhuus ja puoliso kuoli pois,.

Vaikka arvostankin kaikkein eniten läheisyyttä ja ihokontaktia ja toisen kanssa saan orgasmin vain muutoin kuin yhdynnässä pitkäkestoisella ihanalla suutelunuolemisoperaatiolla reittiä niska-rinnat-klitoris, vahvimmat orgasmini olen saanut "koneellisesti" varmasti hintansa vuoksi aika harvinaisella Jopen Intensity -nautintolaitteella.

Ja tämä ei ole maksettu mainos vaan todellakin päin vastoin, koska olen maksanut lähes euroa tuosta ihanasta vekottimesta. Katsotaan saakohan linkki olla täällä. Katseestahan se jo alkaa. Ei siis mistään parfymista vaan aidosta ihanasta puhtaasta ihosi aromista. Jonkin verran tekniikalla on väliä, mutta rakkaus on intohimon rinnalla paras mauste.

Jos tunnet naisesi herkät erogeeniset alueet, hyvä. Ja ellet tunne, etsi ne hyväilemällä ja kyselemällä. Rakastelun yhteinen nautinto lienee paras päämäärä. Raukea tyydyttynyt mies naisen sylissä, naisella sperma sisällään. Hyväilyjä ja suukottelua jäähdyttelyksi. Niin sitten siitä jo voikin jatkaa uuteen yhdyntään.

Kui sitä nyt välittömästi uuteen pystyy, kun juuri edellinen yhdyntä lopetettiin. Palautuminen vie aikansa ja virittely jotta saa kovaksi. Naisen orgasmi tuntuu ihanalle. Tuohan on aivan naisen tekstiä: Saan ainoastaan ja vain kun olen päällä ja saan tehdä omaa tahtiani ratsastaen orkun itselleni.. Minä taas pidin kun mies otti takaapäin. Oli niin eläimellisen ihanaa, ei vaan anatomia sen sanelee mikä asento kellekin on paras.

Sieltä Aurinko-Timppa sitten pyydystää herkkunsa, luolamieheen hampaillaan! Vielä uskaliaampaa olisi toki viedä varastettu Omar rusottavasta ryppyreikäsestäni! Nainen on saanut orgasmin kun lakan on märkä niinkuin alleen olis laskenut.

No tuo naisen ejakulointi on kyllä eri asia kuin orgasmi ja todella paljon harvinaisempi eli ei tarvi kenenkään hermostua ellei ole lakanat kastuneet muusta kuin hiestä.

Kerran olen ejakuloinut ja olihan se aika metka ja outo tunne. Mielestäni silloin kun saan vierasta-nainen "kusee" alleen siis ei okeesti vaan tuntuu peniksessä kuin laskis alleen - yleensä vieras varattu saa minut kivikovaksi On ollut kolme tyhmää ja kuivaa muijaa elämässäni sarasofia Huomennakin ois yhen 18v hoikan rintavan nainti Jos haluan miestä, niin saan orgasmin.

En tosin kykene haluamaan jokaista vastaantulijaa, vaan hyvin harvoin saatan tavata miehen, joka minua kiihottaa. Ihana mies ja kunnollinen klitoriksen kiihotin seksiin mukaan ja takuuvarma orgasmien sarja tajunnan räjäyttävä. Jos totta puhutaan 6. Lompakon paksuus tietysti ratkaisee. Pähkinänkokoisilla vajaasti toimivilla luolamiehen aivoilla ei kyllä tiedetä mitään naisen orgasmista.

Nämä luolamiehen vaistoilla toimivat miehen kuvatukset vain luulevat tuntevansa naisen tilat täydellisesti mutta se luulo on pelkää harhaa. Vain nainen itse voi tuntea sen mitä on orgasmi hänelle.

Miehen aivot eivät riitä näiden asioiden tajuamiseen. Nämä asiat ovat miesten aivoille aivan liian suuri asia ymmärrettäväksi.

Pähkinänkokoisilla vajaasti toimivilla aivoilla ei näitä elämän suuria saloja selvitellä. Se kaiketi on napakymppi jos kumpikin laukeaa samaan aikaan. Itse unne aina mielihyvää kun saa kyrvän työntää syvälle ja minuuttia vaihtelvaa naintia lähetyssaarnaja-asennoss ajosku minä alla välillä.

Kaikken parasta on omilla käsillä hoitelu saa varman orgasmin. Minä en viitsi miehen kanssa äheltää turhaa hommaa koska kokemusta on en ole koskaan saanut orgasmia miehen kanssa on pitänyt näytellä saavansa jotta saa miehen tyytyväiseksi.

En tiedä miksi miehet luulevat olevansa 10 pisteen oriita muka suorittavat jotakin vehkeellään ja luulevat naisen nauttivan hommasta. Mitä siinä kymmenen minuutin aikana tapahtuu ei mitään on koettu kun mies laukee niin itse on vasta päässyt alkulämmittelyyn asti ja tämä on totta ja koettu. Kyllä omilla käsillä hankittu orkku tai useampi on parasta saa täydellisen nautinnon uskokaa pois kokeilkaa vaikka.

Miestä voi sitten kiusata hitaasti. Hänelle silmät sumentavaa nautintoa tuottaen. Ja nainenhan voi supistella pimppiään teeskennellenkin. Toisaalta jos saa "pienen orgasmin", ei pimppi välttämättä supistele lainkaan!

Älkää nyt ainakaan ilmaisko epäilyjänne naiselle, sillä se ainakin karkoittaa naiselta oikeat orgasmit sen siliän tien!

Ei kai mitään yhtä ja ainoata varmaan keinoa olekaan tietää milloin nainen laukeaa, koska jokainen nainen on erilainen. Seurustelen itse naisen kanssa,olemme olleet yhdessä n.

Nainen huomaa sen heti. Uskon ettei ole varmaa merkkiä siitä että teeskenteleekö naisesi, punoitus ei välttämättä ole mikään merkki,tai se että hänen vagina supistelee,sitä voi tehdä vaikka keskellä päivää metrossa.

Valitettavasti en voi auttaa,mutta älä näytä epäilyjäsi naiselle. Jos olet varma siitä että hän feikkaa,yritä keksiä jotakin uutta,vaikka anna hänelle orgasmi kielelläsi sitten jos hän ei saa,niin vika luultavasti on hänessä ja katso miten hän reagoi. Puhukaa seksistänne ja keskustelkaa mitä haluatte jne. Kaikki eivät tykkää suorasta kosketuksesta klitorikseen. Näitä "vikoja" on muutenkin hankala lähteä hakemaan, parempi vain kokeilla ja katsoa mistä toinen pitää.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

SUOMI PORNO FREE LINGAM MASSAGE BUDAPEST