Suomi keskustelu tiukat pillut

suomi keskustelu tiukat pillut

Seksilelu esittely pornoa ja seksiä

Onko kokemusta liian tiukasta pillun puristuksesta? Mun mies kun joskus pyytää lopettamaan puristelun. Mistä tää vois johtua? Itse siis tietoisesti puristelen samalla tavalla kuin jumppaan näitä alapään lihaksia. Jotkut saavat uutta puhtia seksielämään laittamalla välillä vaimon vieraisiin tai kimppaseksiä. Sitten tietysti äärivaihtona jonkunlaiset erotiikkapillerit. Miekkonen 2 , Offtopic kysymys mutta onko sulla samat pallot käytössä vieläkin?

Voi tosiaan olla että treenaamaton leveälanteinen on isompi alakerrastaan kuin treenaamatton kapealanteinen. Kapealantioisia taitaa olla harvemmassa muutenkin. Jostain syystä sellasia kattelee mielellään O. Ei kai siinä kummempaa. Itse tykkään valtavasti jos terskan kärkii joutuu jatkuvan imun kohteeksi.

Imu tuntuu palleissa asti. Siihen vielä pitkä sopivan hidas liike niin ei kauaa mene että ruikkaa. Miten pidät kieltä kun otat mieheltä suihin? Täällä päässä on vähäsen opettelemista vielä siinä hommassa. Yrittäkääpä nyt jo uskoa, että ihmiskeho on monimutkaisempi kuin tuollaiset seikat ja ihmiskehosta löytyy hyvin erilaisia variaatioita. Muistan lukeneeni jostakin, että naisen alapään ulkonäköjäkin on erittäin monennäköisiä ihan niinkuin miehillä on kalut erinäköisiä, joten "sormenjälki" on erilainen ihan jokaisen värkissä.

Entinen fuckbuddyni sanoi, että ainakaan hän ei pidä siitä, että nainen on liian tiukka. Jos nainen haluaa puristaa lantiolihaksillaan, niin se pitäisi tapahtua silloin, kun mies vetää penistään ulospäin. Hän sanoi, ettei tunnu kivalta, jos työntely alkaa tuntua muurinmurtamiselta tai jopa kipua aiheuttavalta toimenpiteelta vrt.

Kannattaa tosiaan myös pitää mielessä se, että naisen värkki tuntuu erilaisilta eri asennoissa ja eri fiiliksissä. Kaikilla vain tuntuu olevan 20cm jalkovälissä: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Miksi suomalaisilla naisilla Miksi suomalaisilla naisilla virolainen-mies Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Miksi suomalaisilla naisilla On niin tiukat pillut? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Suomi keskustelu tiukat pillut

Suomi keskustelu tiukat pillut