Suomi raskaus pyllyn piiskaus

suomi raskaus pyllyn piiskaus

Olen kasvanut kovassa kotikurissa, lähes seitsämäntoista vuotiaana remmi lauloi, paljailla pakaroilla. Tästä kehittynyt tarve fetissiin - ankaraan ja toisinaan helläänkin mieheen. En vain ole törmännyt vielä. Myös sub koulutukseen pääsy kiinnostaisi, enemmän kuin paljon Ja valmiina lähes mihin vain. Mistä tuollaiset pojat löytyvät? Poika tuleppa huomenna p-uimahalliin - tasan klo Sitten lähdemme tuoreiden koivuraippojen hakuun jne.

Ja lopusta päätän minä Ole tarkkana ajan kanssa! Miten pojun mahtoi käydä - tapasitteko? Joo varmasti tulen Katotaan kumpi kävelee omin jaloin ulos. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Voin tulle sinun luokse tai vastaapäin. Erittäin hyvä on vielä se, jos alkuvaiheessa vastustelet ja ma sinut väkisin alkaan piiskamaan. Oletko joskus oikeasti piiskannut sellaisen aikuisen kaverin, joka pyristelee tosissaan vastaan? Sellainen vaatii tosi riskin ja päättäväisen miehen. Itse olen syntynyt kultaisilla piiskakymmenillä ja meillä kävi Koivuniemen herra Saparokankaalla kylässä ahkerasti. Jonnekin korville se herra vieraili, sitten en enää päästänyt kyläilemään.

Isäukko oli kyllä riski mies ja vahvistui töissä, ei silloin kuntosaleja ollut ainakaan meilläpäin. Mutta kyllä siinä 16 korvilla rupesi papan kourissa ote lipsumaan.

Minä oli piiskaamiselle niin vahko, että taistelin aina vastaan viimeiseen hengenvetoon asti. Onpa Ankara mies jättänyt mahtavan tarjouksen. Vieläkö anakara mies hoitelee kurittomia nuoria miehiä? Kuinka vanhan otat käsittelyyn tai olet ottanut? Kumpia on enemmän vapaehtoisia vai väkisinpiiskattavia?

Tuleeko sellainen vieras uudestaan, jonka sinä olet väkisin piiskannut? Millä tavalla pidät kuntoasi yllä? Onko piiskaajan työ enemmän tekniikka- vai voimalaji? Jos olisin nuorempi, niin lähtisin heti Ankaran miehen luo katsomaan, onnistuisiko homma.

Se rupea seisoa minulle kun luen sinun kertomus sedältäsi kuinka hän teki sinulle Kuriton! Tuosta Setämiehestä tuli mieleen oma nuoruuteni. Kasvoin nimittäin setäni perheessä. Hän oli iso riski mies ja ankara. Piiskaa sain aina talon alakekerrassa olevassa autotallissa. Setä oli tunnontarkka säännöistä, esim. Tietenkin mahallaan sedän sylissä.

Jos jokin ei mennyt sääntöjen mukaan, niin silloin lähdettiin autotalliin. Joskus kesäisenä setä oli sitä mieltä, että olin laiminlyönyt työurakkaani ja ei kun autotalliin. Silloin päätin kuitenkin pistää hanttiin, koska olin mielesäi ollut asiallisesti työni kimpussa. Raivo selkäsaunaa vastaan kasvoi koko ajan hanttiin laittaessani. Setän kiukku nousi tietenkin, kun minä sillälailla vikuroin. Siitä kehkeytyi kunnon taistelu, joka kesti kauan. Monesti olin selän polvella ja odotin, että milloin se alkaa, mutta jatkoin vain taistelua ja kohta onnistuin vääntämään itseni lattialle..

Kävi sellainenkin mielesä, että annan sen piiskata, koska tämä kuitenkin päättyy huonosti. Lopulta olin niin uupunut, että purskahdin itkuun. Silloin setä päästi minut. Tuona päivänä sedän arvo alkoi rapistua, eikö hän tosiaankaan ole tuota riskimpi. Itsestäni olin varma, että olin koko luokan voimakkain jätkä. Myöhemmin olen miettinyt, että olisiko hän saanut piiskattua, ihan sillä perinteisellä tavalla, jos olisi oikeasti halunnut. Joka tapauksessa tuo viimeinen piiskauskerta vaikutti minuun enemmän kuin aikaisemmat kerrat yhteensä.

Joskus on tehnyt mieli sedältä kysyä, että kuinka siinä sillä tavalla kävi, mutta en ole kehdannut. Hänen voimistaan muistan, että kun lastattiin 50 kg apulantasäkkejä traktorin lavalle, niin hän saattoi nostaa kerralla kolme, minä en kehdannut yrittää edes kahta hänen nähtensä. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Kyllä sitä piiskaa pitää saada äidin kädestä jos sitä kerran saa: Ankara mies on ilmeisesti ainut Suomen piiskaajista, joka sallii vastapuolen rimpuilun.

Täytyy olla pelottavan riski kaveri kyseessä, kun tuollaisia vapauksia lupailee. Kun mä Olin nuori niin kyllähän se äiti anto paljaalle kädellä piiskaa Jos Olin oikein tuhma nii anto oikein puu kepillä..

Olisi mahtavaa päästä joskus näkemään, kun aikuinen roteva mies piiskaisi väkisin parikymppisen pojan. Ottaisi housut alas ja antaisi notkeaa vitsaa. Tyyli saisi olla vapaa, kunhan piiskattava pistäisi täysillä hanttiin. Olisi varmasti vaikuttava näky, kun kumpikin panisi parastaan.

Mitenkä nuori mies reakoisi tajutessaan, että nyt tulee selkään. Onko piiskauksessa sellainen raja, jossa piiskattava luopuu vastarinnasta ja heittäytyy kurittajan armoille? Jälkeenpäin voisi kuvanauhalta analysoida, missä nuori mies teki virheen, olisiko parempi puolustus voinut pelastaa hänet. Sitten voisi arvioida omia mahdollisuuksiaan, olisipa kuompi osapuoli tahansa. Ei piiskaaminen ole väkivaltaa, jollei piiskan antaminen onnistu, niin ei silloin saa nyrkkiä käyttää, eikä vastapuolta muutenkaan rikkoa.

Jos piiskaaja on tarpeeksi vahva, niin homma onnistuu oikeaoppisesti ja vain sovitut paikat käsitellään suunnitelman mukaisesti. Piiskattava alistuu kyllä, jos hän tajuaa ettei pyristely tuota tulosta. Jotkut miehet ovat sellaisia voiman pesiä, että tavallinen kaveri kyllä asettuu sellaisissa kourissa. Ei väkivaltaa vaan piiskaa tarpeen mukaan. Vapaaehtoisessa tahdin määrää piiskattava.

Monella se kiihotus tulee juuri tuosta pakosta, jolle ei itse mahtaisi. Jos otetaan väkisin housut pois ja piiskataan armotta pakarat punaisiksi ja kuumiksi, ja sitten vasta kysellään miltä tuntui.

Kerran se vain kirpaisee, mutta tietysti pitää olla luottamus piiskaajaan, ettei vahingoiteta piiskattavaa. Piiskattava tilaa piiskan väkisin annettuna.

Ei ole väkivaltaa, jos kerran on koko ikänsä sellaista piiskaajaa odottanut paikalle, että homma tulisi hoidettua.

Eikä kovin karmeaa ole sellainen meno, jossa kurittaja pitää poikaa aloillaan ja räpsii vitalla paljaille pakaroille. Sitähän se poika on ollut hakemassa. Vanhempi porukka kyllä muistaa sellaista lapsuudestaan.

On Suomessa pitkä rivi miehiä, jotka ovat härnänneet ja härkkineet vahvempaansa, että saisi tältä piiskaa, mutta toinen osapuoli ei vain ymmärrä. Olen törmännyt useampaankin tällaiseen nuoreen mieheen opiskeluaikana. Alle parikymppisissä saattaa olla vielä yleisempää. Lyhyt paita päällä, vaippa laskettuna reisille ja posliini kikkeli paljaana on oikea asu saada naiselta vitsaa takamuksille.

Näin on ja asiaan kuuluu, että piiskaaja määrää asennon ja käskee siinä pysymään. Housut laskee joko piiskaaja tai piiskattava, jos käsketään. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Minä olen saanut piiskaa melkein aina. Vaimo on aina ollut piiskaa antamassa. Jo alussa hän aina ensimäiseksi sanoi antavansa piiskaa, jos oli jotain sanomista.

Lähdin silloin leikkiin mukaan ja se on jatkunut siitä lähtien, halusin tai en. Hän minua vahvempana voisi antaa piiskaa, vaikka vastustelisinkin. Kerran hän sanoi, että voit lähteä nostelemaan, jos ei huvita. Jos minä aikoisin piiskata häntä, hän sanoisi, että minuun et koske ja se siitä. Hän on piiskaaja ja saa siitä oman hupinsa. Onko täällä ei ole joku vapaita naisia kun on kiinnostunut piiskaaleikkiä?

Olen kyllä harrastanut piiskausleikkejä toisinaan. Miten sinua pitäisi piiskata? Haluaisitko että äiti kurittaa poikaansa vai kuinka? Itse voisin olla tottelematon tytär jota isä rankaisee. Kuritonta tytärtä olenkin täältä etsinyt. Tytär voisi tulla kotiin aamuyöstä diskosta lyhyessä hameessa ja korkokengissä ja pitsireunaisissa stayup-sukissa ja saada vastaansa kiukkuisen isän. Tällaista olen miettinyt vaikka ikää onkin jo Olenko saanut rukousvastaus nyt? Siis nainen joka halua leikkiä piiskausleikkiä!

Et saa osua vehkeisiin ,olen kokeillut se ja se ottaa sataa kertaa enemmän siellä kuin pakarat ja reidet! Minä haluan olla tottelematon poikasi joka äiti annaa piiskaa! Mutta jos sinäkin haluat piiskaa minä voin olla sinun ankara isäsi ja sinä tottelematon tytär! Minä fantasioidaan että olen noin 15v poika joka tulee kiinni jotain kun tulen kotiin,minä voin haistaa tupakansavusta eli viinasta,eli joku soittanut minun vanhemmat ja kertonut jotain tuhma mitä olen tehnyt ja saada sitten kovaa piiskaa äidiltäni!

Saat lyödä kovaa jos haluat ja reisien joka puolella jos haluat ja minäkin voin olla sinun ankara isäsi ja annaa sinulle piiskaa! Itse olen cm ja normaalivartaloinen. Miesystäväni ei ole ollenkaan kiinnostunut piiskaleikeistä joten etsin täältä samanhenkistä. On kummallinen nautinto kun pakarat kirvelevät monta päivää eikä ole helppo istua. Vieläkö nelikymppisenä menisi vuotiaasta? Minä olen noin cm,armeissa olin cm ja minä olen noin 80 kg se vaitele kolme kiloa jos minä teen töitä paljo eli vaan istuu täällä!

Minulla on oiken sileä vartalo,ei karvainen,pitkät reidet ja sääreet,minä tykkään että ne ovat kauniit ja pini nätti pylly joka kestän paljo piiskaa! Olen piiskanut minua itse ainakin tuhatta keraa ja fantasionut että isä eli äitini rangaistat minua! En minäkään hakee panoseura!

Minä nautin tarpeeksi saada piiskaa! Minä olen masokisti mutta kyllä minä voin annaa sinullekin piiskaa! Mutta jos sinulla on poikaystävä sinulla on vaikea päästää tänne! Itse asun Tampereella, missä sinä? Tietenkin on vähän ongelmia miesystävän kanssa, mutta hän tekee reissutöitä. Minun luonani ei ole mahdollista tavata.

Minä asun ehkä eli km Tampereelta en uskalta sanoa enemmän täällä mutta tänne voit tulla jos pääseet ja jäädä tänne meidän eläman loppuun saakka! Minä asun yksin isossa talossa maalla! En minä saanut mitä nainen kun olen ehdottanut että he piiskavat minua! Kylläkai huomat että puhun huonosti suomea ja syy on että asun rannikkohurrien Pohjanmaa! Voisin olla poika jolle äiti antaa piiskaa.

Toki siinä on yritystä kun olen vähän iäkkäämpi, muta mitäs tuosta. Nettiosoite pitäisi olla kirjautumistiedoissa. Minne sinä olet jäänyt? Minä olen 60 v mutta sileä aika hoikka vartalao,pitkät reidet joka nyös halua piiskaa ja nätti pyöreä pylly joka minä itse piiskanut tuhattaa kertaa! Se on vaan pari kolme naisia joka on piiskanut minua ja yksi isähahmo! Taidat olla paljon minua kokeneempi niin että tiedät mikä sattuu mutta ei aiheuta vahinkoa. Joo,mutta kun olin nuori poika minä löyn liian kova oikean reisen ulkopuolella että se jäi pini raita joka näy vielä mutta se on ainoa kertaa jotain jäänyt pitempi aika kuin kolme neljä viikkoja!

Ne ovat pehmeämpi ja tietysti pakarat samaa! Ei kai olet niin tyhmä että uskot että se ei jää jälkiä kun antaa kunnon selkäsauna? Ajatteli vaan kun sinä hiljeni kun sanoin että jäljet näkyvät noin kolme viikkoja?

Useissa piiskausvideoissa sitä monisiimaista piiskaa pyöritellään uhrin selkälle tai pakaroille ja uhri huutaa kivusta. Tuo pyörittely kun ei tunnu yhtään miltään.

Voi olla jotensakin näyttävää, mutta kyllä siitä puuttuu kaikki teho. Minä katson montaa kertaa joka päivä spankin aloha tube ja yli puolet on feikki mutta jotkut vaikuttavat niin aitoa että olen ajatellut,saavatko he rahaa eli kuinka se käy? Taatusti maksusta - etenkin naiset. Paljon feikataan myös piiskan iskuissa. Aika hyvin näkyy, ettei piiska edes osu. Luulen että kuvataan vain yksi lyönti pakaroille jota sitten kopioidaan, pyllyyn meikataan väri ja piiskan jättämät jäljet, videonkäsittely ohjelmilla onnistuu.

Jotkut trailers ehkä mutta jotkut on aitoja! Esim yksi nainen joka makaan vatasallaan suoran ja saavat ehkä sataa iskuja ja kun hän saanut 50 iskuja iho vähitellen mene enemmä ja enemmä rikki ja lopuksi tule vähän veri ja se nainen on aivan hiljaa koko ajan että en tiedä jos hän saanut pari puudutusruisketta pakaroille eli? Noita filmejä on laidasta laitaan.

Osa ihan täyttä sontaa ja osasta pitää ihmetellä, miten joku kestääkin. Aidon lyönnin kyllä havaitsee. Siinä pakarat värähtävät, koko keho nytkähtää ja osumakohdasta iho nousee paukamille. Muistan itse, kuinka olin sidottuna ranteet nilkkoihin ja olin lattialla kontallani poski maassa. Valmistauduin iskuun ja päätin, että en liiku. Mutta kun leveä kumipiiska mäjähti pakaroilleni, liikahdin pakosta eteenpäin. Sitä ei voinut estää. Kuten ei syntyneitä mustelmiakaan. Kestivät takamuksissa viikon verran.

Herättivät pienoista huomiota uimahallissa. Minä en koskaan näytänyt minun alavartalo kun minä olen piiskanut reisien joka neljä puolta ja pakarat että ne ovat aluksi aivan tummansiniset,siis seuraava päivä ja sitten tummanruskeat ja vaaleampi ja vaaleampi ruskea ja lopuksi keltaiset ennen ne häipyvät kolme neljä viikon kuluttua! Meidän koulussa me käytti samat vaatteet aamusta iltaan ei mitään voimeskeluvaatteet eli sellaista!

Vesihanassa tuli vaan kylmä vettä jos oli muuta kuin tuo hana että saan juoda hanasta! Monihapsuiset "ruoskat" ovat lähinnä symbolisia kuritusvälineitä.

Päiden solmiminen antaa hieman tehoa. Minusta paras väline on keveä, silea, teräksinen paistinlasta. Kun aloittaa kevyesti ja samaan paikkaan naputtelun niin tehoa voi nostaa hiljalleen aina sietämättömälle tasolle ilman pahempia mustelmia. Lastan keveys myös antaa kurittajalle hyvän tuntuman kurituksen kovuuteen. Iskuja vaihtelevin välein, vaihtelevia määriä. Välillä pelkkä kosketus saa aikaan reaktion.

Oleellinen osa sessiota on se, että kurittaja ottaa minulta luulot pois pakottaakseen minut haluamiinsa toimintoihin. Viimeistely aina ollessni köysissä. Pehmityksen jälkeen voi lieventää sidontaa mutta kaulakahle ja kyynäpäiden sidonta selän taakse ovat edellytys, ettei synny turhia kuvitelmia vastarinnan yrittämisestä. Jaa, minäkin kuvittelin että monihapsuinen ruoska on vain lelu mutta kun sain sitä oikein kunnon annoksen uhmani mureni.

Kaksi haarainen kuminen läimäytin on muikea tuttavuus. Takapuoli tunsi edellisiltaisen käsittelyn vielä seuraavana aamunakin. Se kuinka paljon kestää ruoskaa riippuu varmaan mielentilasta mutta osuutensa on varmaan antajallakin. Asian osaava lämmittelee subin alussa hiljalleen ja osaa viedä subinsa kannustaen tätä rajoille. En tiedä jos minä kestäisin niin paljo piiskaa jos joku muu antaisi koska minä aloitan kovin varovasti ja lisätään varovasti voima,siis kun olen piiskanut yli sata iskuja tunne häipyy ja en tunne kipua ollenkaan,siis saan jatkaa lyödä kaikki mitä minä jaksan niin kauan kun huvittaa!

Olipas pitkä ja mielenkiintoinen keskustelu, pariin asiaan haluaisin kuitenkin selvennyksen. Onko joku päässyt oikeasti Ankaran miehen piiskattavaksi ja onko uskaltanut pistää hanttiin?

Toinen kysymys onkin vaikeampi. Kuinka vaikea homma mahtaa olla housujen laskeminen ja väkisin piiskan antaminen aikuiselle miehelle. Murkkupojat ennen saivat piiskaa, mutta he tuskin tohtivat tosissaan panna hanttiin. Kun jätkä meni ensimmäisen kerran salille, niin hän nosti penkistä 45 kiloa, eli hän oli 45 pisteen kunnossa. Kuinka monen pisteen kunnossa minun pitäisi olla, että saisin hänet piiskatuksi. Riittääkö 60 pinnaa vai pitääkö olla 90 pinnaa.

Nolottaa, jos homma menee pelkäkäsi painimiseksi. Olen miettinyt, kaadanko hänet selälleen lattialle ja istun rinnan päälle kahareisin jne. Vai puristanko hänen päänsä reisieni välii jne.

Mikä olisi paras tekniikka? Sen jälkeen 'joudun' ehkä "kättelemään" sinua tai Tainnut vaan setä muuttaa tai poistua palstoilta Toki myös muut vanhemmat sedät,jos aihe kiinnostaa Minä siinä parinkympin ikäisenä humalassa menin mottaamaan veljeä kuonoon.

Tuo kehtasi suuttua asiassata niin, että raahasi minut kesken ryyppäjäisten kamariin nukkumaan ja sanoi, että turpaan tulee, jos sinä tänä iltana huoneesta poistut. Sen verran oli minulla älyä, etten mennyt niin isolta mieheltä turpaani ottamaan. Seuraavana aamuna hyvissä ajoin veli ilmestyi huoneeseen ja ilmoitti, että nyt alkaa kasvatuskeskustelu. Kyllä minä sen puheen kuulin, mutta olin nukkuvinani. Silloin suhahti ja peitteen läpi tunsin, että sillä oli jotakin kättä pidempää.

Olihan sillä melkoinen pajuvitsa. Minä olin jalkeilla heti ja ilmoitin, että minun oli mentävä vessaan. Kun minä sitten lopetin ja aloin nostella housujani, vartijani ilmoitti, että turha niitä on nostaa, ne lasketaan kuitenkin kohta, kun minä opetan sulle kuinka humalassa käyttäydytään. En oikein tiennyt mihin suuntaan olisin lähtenyt, että olisin saanut karistettua veljen kannoiltani, niinpä menin takaisin huoneeseeni ja vartija tietenkin perässä.

Sisälle päästyään hän paukaisi oven kiinni ja karjaisi: Yritin olla niin kun en olisi kuullut mitään, sitä kesti ehkä viisi sekunttia, sitten oli veli kimpussani. Yritin pääsätä tilanteesta karkuun, mutta joka puolella tuntui veli olevan edessä ja painolastina. Jokaisen kisan jälkeen joku kysyy no etkai sää aio enää kisata ja nythän sulla on aikaa herkutella….. Kun on pitkään syönyt terveellistä ruokaa niin hassua, mutta ei juurikaan tee edes mieli mitään roskaruokaa, toki karkki on mulla se pahe.

Roskaruoasta tulee niin huono ja turvonnut olo ja suussa on 2 päivää sen jälkeen sellainen ihme talma. Kysymys miten sää voit syödä tollasta kuuluu jokapäiväiseen elämään ja samaa voisin kysyä kysyjältä kenellä valuu majoneesit pitkin suupieliä.

Varsinkin naiset syövät aivan liian vähän proteiinia päivässä ja se todellakin vaikuttaa siihen kehon koostumukseen. Vatsamakkarat ja jenkkakahvat johtuvat vain ja ainoastaa vääränlaisesta ravinnosta, liiallisesta hiilihydraatista ja liiallisesta rasvasta. Siinä taas vähän mietittävää. Ihana ja osuva teksti!! Oltiin just neljä päivää perhelomalla Tallinnassa. Ai että tuli ikävä omaa jääkaappia!!

Lapsetkin alkoi olemaan vipana päivänä HYVIN itkuisia ja maruisia ja huomasi että heidänkin energia alkaa olemaan nollassa, kun ei kunnon ruokaa ollut likikään! Roskaruuan kaverina meni alas laivakarkkia, sitten jäätelöä, hattaraa, limsaa… Kaikkea mahdollista millä itseään voi myrkyttää.

Ei olisi musta enää herkkuhiireksi. Loma lomana, mutta rajansa kaikella! Mutta kaikesta herkusta ja vaaleasta roskasta olo on to-del-la kamala!!

Pää on törkeän kipeä ja mä voisin nukahtaa pystyyn. Eräänlainen krapula siis tämäkin, HYI!! Tallinnasta saa kyllä oikein hyvää ja terveellistä ruokaa. Ei tartte kun käydä ruokakaupassa. Esim kaikki maitotuottet on ihan huippuluokkaa. Se on kyllä ihan viitsimisestä kiinni! Terveisin 2 lapsen äiti joka ei käy pikaruualla! Hotellissa vain ei ollut keittomahdollisuuksia ja jotakin piti suuhunsa saada. Minibaari tyhjättiin hotellin pöydälle ja täytettiin se juurikin leikkeleillä, juustoilla, levitteilla, maidoilla, raejuustoilla yms… Mutta ei me huoneessakaan koko aikaa vietetty.

Normaalisti meilläkään ei pikaruualla käydä. Kantapään kautta kun tulee monesti kaikki opittua. Myös nämä terveellisemmät elintavat. Vielä puolitoistavuotta sitten painoin 83kg, tänään vaaka näyttää 59kg. Että kyllä sillä ruokavaliolla vaan pitkälle pääsee, tiedän.

Itse en kannata mitään ehdotonta eitä herkuille. Nykyään eletään maailmassa, jossa mennään mielestäni vähän liiaksi erilaisiin ääripäihin. Sellainen kultainen keskitie on tässäkin asiassa aika hyvä.

Tuo on kyllä ihan totta! Mutta jos herkkujen suhteen menee jatkuvasti överiksi, niin silloin on mielestäni kyseessä jonkinasteinen syömishäiriö. Sokeri on aika koukuttava aine ja siitä kannattaa tosiaan jokaisen yrittää päästää irti!

On tehty tutkimuksia, joiden mukaan sokerilla on osuutta myös syöpäsairauksien syntyyn. Joillekin herkkukoukku on elinikäinen kamppailu, jonka kanssa pitää vaan oppia elämään.

Mun herkkuni taitaa kattaa kaiken, paitsi toi mäkkimättö on jotain semmosta mitä en normaalisti siedä. Mutta näköjään sitäkin syö jos niikseen tulee. Karkki, suklaa, sipsit… juu neim it!! Mulle ääripäät on parhaat: Jos otan yhdenkin herkun, se on sitten totaalisesti sokka irti. Ja sitten mätetään niin kauan että korvien välissä sanotaan POKS!! Eli mulle sopii parhaiten se, että olen kokonaan ilman. Mä oon miettiny sellasta,että mitä teillä bf-kilpailijoilla on rasvaprosentti…noin niinku apaut?

Ylipäätään toi bf on lyhenne body fitnessille. Ei uskois sua kolmekymppiseks. Anteeksi kun sekaannun…Mutta toi anonyymin kommentti oli jotain mitä en ymmärrä? Tai sit mäkin olen tyhmä kolmekymppinen ; Puolitoistavuotta sitten, kun aloitin oman laihdutus urakkani niin mä kyllä tiesin että mitä siihen vaaditaan. Mutta multa puuttui se oleellinen tieto ja taito. Olen enemmän kuin kiitollinen rakkaalle ystävälleni joka minulle ne tiedot ja taidot jakoi.

Minulle nämä asiat ei siis olleet mitenkään itsestäänselvyyksiä. Ei meillä ole lapsuudenkodissa syöty terveellisesti, perus kotiruokaa kyllä, mutta oli sitten myös niitä mättöjäkin. Ei salaatteja eikä muitakaan lisukkeita.

Ja viikonloppusin oli aina jos jotakin sipsiä, karkkia, jäätelöä, hamppareita tms moskaa. Olen siis nyt tyhmänä kolmekymppisenä joutunut opettelemaan nämä asiat täysin itse ja teen parhaani että pystyn nämä tiedot ja taidot siirtämään lapsillekin. Minun mielestäni on erittäin hienoa, että Umppu jakaa näitä juttuja aina silloin tällöin. Muistuttaa mitä täydellisen vartalon saavuttamiseen tarvitaan. Koska ihan varmasti on olemassa muitakin yhtä tyhmiä kuin minä olin joskus ; Ja ei, tämä ei ole mitään nuolemista sitten.

Vaan tälle Anonyymille pieni ravistelu, että ei kaikki ole yhtä fiksuja kuin sinä olet. Pisteet siitä sulle siis. Tärkeästä asiasta Umppu kirjoittaa ja on pelkästään positiivista, että aihe herättää keskustelua. Mutta täytyy muistaa, että Umppu on kilpaurheilija. Myös hänen näkökulmansa tähän aiheeseen on myös sen mukainen. Itse olen ihan tavallinen pulliainen. Olen joskus ollut ylipainoinen ja painanut lähes 80 kiloa.

... FREE SEX SUOMI ADULT MASSAGE VIDEOS

ILMAISET SEKSI KUVAT NUORTA PORNOA

Itse olen ihan tavallinen pulliainen. Olen saanut Vitsaa kertaa vuotessa tänään sain äitiltä remmiä seisaaltaan pitin äitin Vasemmastakätestä kiini remmitessä pylly on hellä,punainen remmin jäljiltä olen 16 V annan äitin piiskata,remmitä tarvittaissa. Olin yrittänyt pitää lukua piiskan määrästä mutta olin jo laskuistani ihan sekaisin mutta ainakin jo jotain sata iskua olin saanut pyllylleni. Välillä pelkkä kosketus saa aikaan reaktion. Kaipa tuo riittää näin kunnon remmillä. MItä on kuri ja mitä on alistaminen. Muutoksien tulee olla pysyviä, eikä hetkittäisiä tai tulokset katoaa yhtä nopeasti, kun ne ovat tulleetkin.

: Suomi raskaus pyllyn piiskaus

Jim&jill kajaani salkkarit ilmaiseksi Korkokenkä fetissi thai hieronta kallio
Suomi raskaus pyllyn piiskaus 481
Suomi raskaus pyllyn piiskaus Escort service vantaa escort oslo
Viimeksi isi antoi vyötä, kun olin Sen jälkeen ei enää antanut. Äitini antoi litsareita, jos ruokapöydässä leikki ruualla. Oottekste saaneet piiskaa?". "En ole. tammikuu Setä sanoi siihen että itku ei auta ja jatkoi pyllyni piiskaamista. Nyt oli Niitä rangastuksia sain monta ennenkuin tulin raskaaksi. Kommentoi. 0 . Tule vain kaapista ulos Suomessa on ihan hyvä elää homona. 0. Ilmianna. kesäkuu Kuinka yleistä mahtaa olla että vanhemmat täällä Suomessa antavat selkäsaunoja? piiskan ja sain selkääni noin 30iskua ja sen jälkeen pylly punoitti. .. menetelmii omiin penskoihini (muija raskaana neljännellä kuulla).

Suomi raskaus pyllyn piiskaus