Vaimolle kullia naista panettaa

vaimolle kullia naista panettaa

Mieshän on yleensä se joka panee. Oliko kyseessä poikamainen nainen? Olisi mielenkiintoista tietää milloin teitä naisia panettaa ja milloin haluttaa? Onko panettaminen fyysistä halua? Tämä äidinkielemme todistaa jälleen vivahteikkuuttaan. Eikös tuolla ajattelulla mies "pane" ja häntä silloin "panettaa", naisen vastaavan tunteen ollessa "panetuttaa"? No, puhekielessä ainakin minun ystävätärtäni "panettaa". Teonsana eli verbi , Kyllä mä ainakin sanon panevani miestä ja että mua panettaa.

Eikös se ole ihan yleinen seksiä kuvaava termi? Molemmat panee ja molempia pannaan? Sekä nainen että mies voi panna. Kumpikin voi olla vuorollaan se aktiivisempi panija. Nykyään tosiaan sanotaan "munat" ja tarkoitetaan miehen siitintä.

Yleensä tarkoittaa vähintäänkin kohtuullista seksiä. Teillä on panemiseen tietysti oma maskuliininen näkökulmanne, minä ajattelen panemista taas naisen kannalta. En anna pillua, en paneta itseäni miehellä, en ole passiivinen osapuoli.

Harrastan seksiä siinä missä mieskin, minua panettaa, eli koen fyysistä halua. Saan munaa mieheltä, en koe olevani sen antavampi osapuoli kuin mieskään; molemmat antaa ja saa. Harrastan seksiä omasta halustani, omat tarpeeni tyydyttääkseni. Parisuhteessa tai jos muuten välitän miehestä, myös miehen tarpeet tyydyttääkseni. Valitsen itse seksikumppanini omasta halustani.

Olen vähintään yhtä aktiivinen toimija seksissä kuin mieskin, omista lähtökohdistani, miehenkin huomioiden. Pidän seksistä ja miehistä. Pannaan leikiksi, pidetään hauskaa - ihan vain kaksin. Kuinka usein pidettiin hauskaa tarkoitta rakastelemista? Kuulin vaimoni kysymykset hänen soittaessa ystävättärelleen: Italialaiset ja eteläamerikkalaiset, todella kuumia tapauksia! Nainen haluaaa munaa jos keksi erilaisia tekosyitä olla läheisyydessäsi.

Mitä se takoittaa kun -mies tarjoaa naiselle juoman -mies ehdottaa tapaamista jossain kahvilassa -mies yrittää saada lupaa tulla luoksesi iltamyöhäiselle muka kaverina vaikka elokuvaa katsomaan ja sitä rataa lupaa saada jäädä yöksi vieraspatjalle..? Ainut ero on se, että nainen tunnistaa tämän nopeammin kuin mies koska miehen mielenkiinto kohdistuu useampiin naisiin kuin naisen mielenkiinto vastaavasti miehiin Miehiä ylipäätänsäkin on kolmea laija: Haluaako silloin myös pekonia?

Ja samalla lailla ajattelee varmaan raiskaajatkin Joo toogat niskaan ja paperipussit päähän silmänreijillä, niin raiskarit pysyy kurissa. Mu t ei ne miehet aina jaksa ja sit me ollaan vonkaamassa Eipä uskoisi mut suomi on pullollaan puutteessa olevia noin.

Mut miestenkin pitäs hiukka ajoittaa kai ,,. Nainen lipoo suupieliään kielellä hitaasti ja hänen silmänsä kiiltävät oudosti. Kyllä sen naisenkin saa vonkaamaan munaa kiimassaan. Ensin järjestät naiselle kunnon kynttiläillalliset ja muutakin romanttista hömppää. Vähän hierontaa pusuttelua jne.

Nainen suurinpiirtein käskee työntymään jo sisälle ja huutaa kiimoissaan. Tässä miehelle oivallinen tilaisuus. Käsket naista pyytämään, käskyttämisen sijaan jne että muuten ei munaa tule. Osuu ja uppoo kaikkiin naisiin. Tosin ensin se nainen pitää saada kuumaksi.

Yeap, ja siihen tarvitaan aivot, munalla siihen ei pysty yksikään vaikka järjestäisi mitä lajia esitystä. Juu kyllä löytyy aivot. Ja kyllä minä tuohon pystyn. Onhan se tietysti työn takana jos vertaa miten helposti miehen saa talutushihnaan seksin avulla mutta kyllä sen naisenkin saa kunhan jaksaa nähdä vähän vaivaa. Suosittelenkin miehille tälläistä lähetysmistapaa niin saa naisenkin vähän varpailleen seksin suhteen, eikä pidä miestä itsestäänselvyytenä. Jos se on nainen, niin se haluaa.

Sotkevatko e-pillerit rakkauden molekyylit? Ovulaation aikaan munasolun hedelmöittyminen on todennäköisintä. Samalla tapahtuu miehen ja naisen välillä erilaisia tiedostamattomia asioita molempiin suuntiin.

Amerikkalaiset tutkijat ovat haastatelleet naisia kuukautiskierron eri vaiheissa. Miehiltä tuli naisille ovulaation aikana enemmän puhelinsoittoja, mutta myös yllätyslahjoja ja muita huomaavaisuuden osoituksia. Toisen tutkimuksen mukaan sriptease-tanssijat saivat mieskatsojilta kaksi kertaa enemmän tippiä ovulaation aikana verrattuna kuukautisten aikaan.

Miehen ja naisen suhteeseen vaikuttavat feromonit, viestejä välittävät hajuttomat molekyylit. Niitä aistitaan nenän takaosassa olevan vomeronasaalisen aistinelimen kautta.

Tiedetään, että miesten kainalohiestä valmistetun uutteen haistelu suurentaa merkittävästi keltarauhashormonin pitoisuuksia naisen veressä. Tämä hormoni säätelee munasolun kypsymistä ja irtoamista. Ensimmäisissä feromoni-hajuvesitutkimuksissa hajuvettä käyttäneet naiset havaitsivat kolminkertaisen määrän erityyppisiä intiimejä tapahtumia kuten suutelemista ja halimista miestensä taholta. Miehen kainalon feromonieritteillä on ehdotettu olevan myös naisia rauhoittavaa ja rentouttavaa vaikutusta.

Jo klassikoksi muodostuneessa tutkimuksessa naisten annettiin haistelun perusteella valita itselleen mieluisin T-paita joukosta T-paitoja, joita useat eri miehet olivat pitäneet yllä kahden vuorokauden ajan käyttämättä mitään hajusteita.

Naiset valitsivat useimmin sellaisen miehen T-paidan, jonka kudostyyppi oli erilainen kuin heidän omansa.

Elimistön solujen MHC-kudostyypin major histocompatibility complex arvellaan vaikuttavan eritteiden laatuun. Kudostyypillä on taas vaikutusta suvun jatkamisen onnistumiseen. Tiedetään, että koe-eläimillä sikiö abortoituu useammin, jos uroksen ja naaraan MHC-kudostyyppi on samankaltainen. Luonnon tavoite lienee edistää kudostyypiltään erilaisten pariutumista.

Suomen johtaviin psykiatreihin kuuluva professori Matti O. Huttunen toteaa hiljattain Duodecim-lehdessä julkaistussa kolumnissaan, että ehkäisypillerien on havaittu vievän naisilta kyvyn haistaa miesten MHC-kudostyypistä aiheutuvia tuoksueroja.

Vielä ei tiedetä, kuinka e-pillerit vaikuttavat feromonimaailmaan. Siksi ei myöskään tiedetä, paljonko vaikutusta niillä on kumppanin valintaan.

Koska e-pillerit ovat suosittu ehkäisykeino nuorilla naisilla, lisätutkimukset ovat enemmän kuin aiheellisia.

.. Pisimmät treffit peniksen kidutus

Alanya huorat vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä

Hegre art tube crossdresser

Olen mä siitä lukenut, että nainen kyllästyy nopeammin ja varmaan näin onkin, mutta ihan omakohtainenkin kokemus kertoo, että vitutus sen patti kiveksessä xxl parhaiten tappaa ja ennätysajassa. Teini Sara Monroe saa mustaa munaa sisään. Siitä voidaan vielä nousta, jos asia korjataan ajoissa. Naiseni tuskin innostuu edes kerran viikossa ja silloinkin se vaatii ponnistelua. Kuinka usein naisten tekee mieli seksiä? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta!