Pillun syvyys suomisexi

Oletetaan että sinä nainen isket miehen ravintolassa tai mies iskee sinut ja lähdette harrastamaan seksiä. Jokainen nainen tässä vaiheessa varmaan toivoo että miehellä on iso, ainakin salaisissa haaveissa. Mutta entä kun totuus tulee silmille? Riitta 70 , Vain yhtä olen elämäni aikana kokeillut, 15 cm. On erittäin sopiva, just passeli, syötävän ihana. Eipä ole pettymystä tullut vaan pelkkää nautintoa. Jos nyt ajatellaan, nin yli 20 cm on jo kauhistus, hyi olkoon.

Johan se koskeekin varmaan. Pieni olisi sitten kai ehkä joku alle 13 cm tai en tiedä. Käyttäjähän se kai ratkaisee. Only One , Oman kokemuksen perusteella 7cm ei tunnu missään, 16cm on myös aika tyhjän kans, 19cm sen kans viihtyy hetken, 22 ja 24cm on just sopivia, isompaa ei tarvitse. Iso nainen , Ei ole vielä tarvinnut kenellekään käyttöohjeita jaella, joten eiköhän se ole tärkeämpää kuin koko?

Ensiksikin on sanottava, että tuo alkuasetelma on täysin teoreettinen, sillä en ole tähän ikään 35 mennessä koskaan harrastanut ns. Mutta jos kuvitellaan, että eroaisin ja jos kuvitellaan, että sen jälkeen yhden yön juttuja kokeilisin, niin en usko, että kiinnittäisin kokoon mitään huomiota. Jos mies olisi törkyisen likainen, se olisi täydellinen turn off, mutta luultavasti hän olisi likainen sitten "ulkoa päinkin", joten en minkään törkyturvan mukaan eksyisi.

Ehkä se, jos miehellä olisi hurjan iso penis, voisi tuntua epämukavalta. Mutta muuten ei se koko, vaan se, miten sitä penistä käyttää. Jossakin tv-dokumentissa sanottiin, että keskimääräinen koko on 13cm. Ja täällä me naiset, jotka aina väitetään, ettei koolla ole väliä, sanotaan, että alle 15cm on pieni. Mutta, musta cm on sopiva, sitä enemmän alkaa jo sattua. Alle 12cm on sen kokoinen, että pettyisi nähdessään. Antaisin kyllä silti, jos mies olisi muuten mukava. Toivoisin kuitenkin, että olisi treenannut käyttöä sitten senkin edestä.

Must tärkeitä on kuinka suureen mulkkuun se penis on kiinnittynyt. Oletteko ikinä edes heppiä saaneet?!? Pituus ei ratkaise vaan paksuus. Vaginalla on maksimi pituutensa mihin se venyy mutta ajatelkaapas kuinka sieltä tulee jopa uusi ihminen ulos - se kyllä venyy. Lyijykynä ei tunnu missään mutta lenkin paksuisella alkaa olla jo käyttöä.

Miksi aina puhutaan pituudesta - hoh hoijaa. Täti tomera , Kertokaa naiset mikä on max mikä mahtuu ku ootte sen varmasti testannut! Hyvä testi kalu on esim. Onneksi on niin, ettei ihmisen koon perusteella voi päätellä sukuelinten kokoa, ei myöskään vaginan kokoa. Vagina on hyvin joustava ja venyvä tuppi, jonka seinämien paksuus on mm.

Lepotilassa se muistuttaa poikkileikattuna H-kirjainta, jonka seivämät ovat litistyneet toisiaan vasten. Vagina ei ole aivan suora, vaan taittuu yläpäästä hieman taaksepäin. Vaginan etuseinämä on lyhyempi kuin takaseinämä, koska kohdunkaula työntyy esille emättimen etuseinämän yläosasta. Keskimäärin vaginan pituus on cm takapohjukkaan mitattuna, mutta eri kirjallisuudessa mainitaan etuseinämän pituudeksi cm ja takaseinämän pituudeksi cm.

Usein penis osuu juuri tuohon kohdunkaulaan, ja voi joistakin naisista tuntua kivuliaalta etenkin rakastelun alkuvaiheessa, ja rakastelun loppupuolella se voi tuntua taasen nautinolliselta.

No mulla on 21 cm kalu, ja olen jyystänyt sitä jo yli 20 vuoden ajan kymmeniin jos ei satoihin pilluihin. Käytännössä siitä ehkä sisään saa asennosta riippuen cm. Kerran on käynyt, että siitä jäi n. Tämä vagina kun viruu myös syvyys suunassa. Siis olen osunut pohjaan niin että on tuntunut ainakin hiukan ilkeältä. Ilmeisesti on aika isoja eroja tässäkin asiassa. Mul mahtuu sisälle 10 litran ämpäri joka on täynnä vettä. Entäs sitten jos se ämpäri on tyhjä, jääkö enemmän tilaa ulko- vai sisäpuolelle Juuri hankkimani uuden jelly-sauvan pituus oli pakkauksessa on 22 cm.

Menee kokonaan sillai että säätönuppi vaan jää häpyhuulien väliin näkymään. Ottaa silloin sinne "pohjaan" jo melko voimakkaasti. Eli mulla 22 cm. Jos päälaessa oli reikä, niin pillun syvyyttä ei voisi mitata lainkaan - sano.

Mul on tosi tiukka pillu ja kostee. Sun kullis on siihen aivan Vastaa alkuperäiseen viestiin Pillun syvyys Aina puhutaa kullin pituudesta,mutta mahtuuko sinne esim. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

..

Pillun syvyys suomisexi

Ensinnäkin sentti sinne tai tänne ei kyllä merkitse mitään! Vagina on hyvin joustava ja venyvä tuppi, jonka seinämien paksuus on mm. Ilmeisesti on aika isoja eroja tässäkin asiassa. Johan se koskeekin varmaan. Kirjoita seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan ilman pilkkuja: Tämä vagina kun viruu myös syvyys suunassa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Oletko muuten nähnyt pahan kohdunlaskeuman, siinäkin pystyy edelleen naimaan ja nimenomaan sinne sivulle varovasti. Johan se koskeekin varmaan. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Ehkä se, jos miehellä olisi hurjan iso penis, voisi tuntua epämukavalta. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina.

Pillua heti hohtokeilaus kokkola

: Pillun syvyys suomisexi

Pillun syvyys suomisexi 116
MAKSULLISTA NAISTA WWW SUOMI PORNO FI Tämä vagina kun viruu myös syvyys suunassa. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Voit myös siirtyä Suomi Aika oudolta kuulostaa Kysyin oletko nähnyt pahan kohdun laskeutuman, jossa tavara näkyy pahimmillaan ulos.
ASS FUCK PARHAAT SEKSIKOKEMUKSET Oletko muuten nähnyt pahan kohdunlaskeuman, siinäkin pystyy edelleen naimaan ja nimenomaan sinne sivulle varovasti. Ottaa silloin sinne "pohjaan" jo melko voimakkaasti. Oman kokemuksen perusteella 7cm ei tunnu missään, 16cm on myös aika tyhjän kans, 19cm sen kans viihtyy hetken, 22 ja 24cm on just sopivia, isompaa ei tarvitse. Seksi on ihanaa ja saan orgasmeja lähes aina. Mul on tosi tiukka pillu ja kostee. Ei, luo uusi käyttäjätili.
EREKTIO HIERONNASSA ASHLEY BULGARI FUCK Hot sex fuck karvainen tussu
SEXY THAI MASSAGE SUOMI KESKUSTELU Etsin naista tositarkoituksella lahti seksi